• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Aşılama sonrası tutanlar yardımcı olun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Thepapatyali

Minik mucizemi beklerken ❤️
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
196
189
53
Selam kızlar 6 ocak aşılama yaptırdım bugün 14uncu gün dün kan testi 1.20 yani negatif ama 0.005 fln olurdu genelde neden 1.20 anlamadım acaba erkenmiydi bugünde adet sancim var pembe lekeler oldu acaba adetmi yoksa yerleşme mı başa donmek istemiyorum sizler ne durumdasiniz :(

Selam kızlar 6 ocak aşılama yaptırdım bugün 14uncu gün dün kan testi 1.20 yani negatif ama 0.005 fln olurdu genelde neden 1.20 anlamadım acaba erkenmiydi bugünde adet sancim var pembe lekeler oldu acaba adetmi yoksa yerleşme mı başa donmek istemiyorum sizler ne durumdasiniz :KK43:
Yerleşme olmaz maalesef bu kadar geç. Tutmama ihtimali yüksek.
14ncü gün kan testinde muhakkak çıkardı bu bir. İkinci olarak pembe lekelenme 7-10 gün içinde olursa yerleşme olur. Bi de ilaç kullananlarda da pembe lekelenme oluyor.

Son düzenleme:
Yerleşme olmaz maalesef bu kadar geç. Tutmama ihtimali yüksek.
14ncü gün kan testinde muhakkak çıkardı bu bir. İkinci olarak pembe lekelenme 7-10 gün içinde olursa yerleşme olur. Bi de ilaç kullananlarda da pembe lekelenme oluyor.
Çok ümidim yoktu zaten ya ilk aşılama tutmuyor diyorlar genelde bakalım nolcak hala adet olmadım hayırlısı inss

Benim asilamamda bugün yapilacak 3. asilamam ve sonuncu olacak tutmazsa tüp bebek ysptiracagiz.. tutan hanimlar asilamadan sonra nasil davranmam gerekiyor? iki sefer tutmadi ilkinde cok yogundum kosturmali gecti ikincide sirf yattim belki yatmam gerekiyo diye yine tutmadi :KK43: bunda nasil davranayim bilemedim ümidim kalmadi pek

Benim asilamamda bugün yapilacak 3. asilamam ve sonuncu olacak tutmazsa tüp bebek ysptiracagiz.. tutan hanimlar asilamadan sonra nasil davranmam gerekiyor? iki sefer tutmadi ilkinde cok yogundum kosturmali gecti ikincide sirf yattim belki yatmam gerekiyo diye yine tutmadi :KK43: bunda nasil davranayim bilemedim ümidim kalmadi pek[/QUOTE
İns hayırlisi ile bu sefer olumlu sonuç alırsın bende ikinciye geçeceğim bu surec çok yıpratıyor insanı ama elden gelen bişey yok Rabbim ne zmn kısmet ederse o zmn olur ümidini kaybetme

Merhaba kızlar.bende ayin 13ünde asilama yaptım bugün de kan testi yaptırdım.sonuç 1,040. şimdi pozitifmi anlayamadık labaratuar olumlu dedi ama doktorumda 1040böyle yazilmazki pazartesi bidaha yaptır dediekte de var görüntüsü şimdi ben hamilemiyim

Eklentiler

• IMG_1978.JPG
    IMG_1978.JPG
    13,9 KB · Görüntüleme: 3.050
Merhaba kızlar aşılama sonuçlarınız ne oldu hayırlı haberler vardır inşallah bende 5 gün önce yaptırdım şimdi beklemedeyiz inşallah nasip eder Rabbim hepimize.Hamile kalan yok mu ? neler yaşadı ne gibi belirtiler oldu keşke söyleseniz bize

Merhaba kızlar.bende ayin 13ünde asilama yaptım bugün de kan testi yaptırdım.sonuç 1,040. şimdi pozitifmi anlayamadık labaratuar olumlu dedi ama doktorumda 1040böyle yazilmazki pazartesi bidaha yaptır dediekte de var görüntüsü şimdi ben hamilemiyim
İnşallah vardır bebiş evde kendin yaptın mı test varsa kesin çıkar zaten.Sonucu yazanlarda bi sorun var galiba ikilemde bırakıyorlar insanı

İnşallah vardır bebiş evde kendin yaptın mı test varsa kesin çıkar zaten.Sonucu yazanlarda bi sorun var galiba ikilemde bırakıyorlar insanı
Yarın tekrardan kan tahlili yaptiricam canım şimdi idrar tahlili yapsam onada guvenemiyorum.1li değer olsa 1,04 yazın ikilemde bırakmayın insanı dimi.

Canım keşke isim soyisim ve tc kimlik numaranı kapatsaydın burası herkese açık bir platform bence oraları kapat

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-28-14-11-00.png
    Screenshot_2018-01-28-14-11-00.png
    176,7 KB · Görüntüleme: 1.452
Back
X