Merhabalar ben kadım ayında aşılama ile ilk tedavime başladım ve negatif oldu maalesef Mayıs ayında ilk kez gittim hastaneye evlendikten sonra bütün testler yapıldı hormonlarlarımda sıkıntı vardı tiroid ve prolaktin bunları hallettim rahim filmi falan derken Kasım’da doktor direkt aşılama yapalım dedi bu doktordan önceki doktor bana polikistik over diye gittiğim 4/4 şükür değil falan dedi ilaçla başlarız eşinin de sonuçları iyiyse falan demişti ma bu doktor direkt aşılama dedi ve 2 yumurtam gelişmişti işte çok iyi gidiyor ikiz bile olabilir diye iyice şişirtti beni neyse olmadı 1 ay geçti bu ay reglimde gidip ilaçla devam etsem sonuç alır mıyım bu ay kendimiz denedik ama olduğunu sanmıyorum aşılamadan sonra klomen veya femarayla bikaç ay denesem böyle olur mu çok ikilemdeyim tekrar aşılama denemek istemiyorum ama bu beni çok yıprattı regl olunca devlet hastanesine de gittim oradaki doktor da çok polikistik gibi durmuyor falan dedi ama neden olmuyor lütfen benimle paylaşın iyi tecrübelerinizi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama sonrası ilaçla hamile kalma
- Konu Sahibi asdfgh12
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama aşılama sonrası femara hamilelik klomen polikistik over
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Bende asilama yaptirdim 6 gunumdeyim olmazsa ilacla denicem bende canim bnde cok denedim olmuyor kendi kendine zamani var demekki diyorum çünkü hic bir sıkıntı yok ama olmuyor.Merhabalar ben kadım ayında aşılama ile ilk tedavime başladım ve negatif oldu maalesef Mayıs ayında ilk kez gittim hastaneye evlendikten sonra bütün testler yapıldı hormonlarlarımda sıkıntı vardı tiroid ve prolaktin bunları hallettim rahim filmi falan derken Kasım’da doktor direkt aşılama yapalım dedi bu doktordan önceki doktor bana polikistik over diye gittiğim 4/4 şükür değil falan dedi ilaçla başlarız eşinin de sonuçları iyiyse falan demişti ma bu doktor direkt aşılama dedi ve 2 yumurtam gelişmişti işte çok iyi gidiyor ikiz bile olabilir diye iyice şişirtti beni neyse olmadı 1 ay geçti bu ay reglimde gidip ilaçla devam etsem sonuç alır mıyım bu ay kendimiz denedik ama olduğunu sanmıyorum aşılamadan sonra klomen veya femarayla bikaç ay denesem böyle olur mu çok ikilemdeyim tekrar aşılama denemek istemiyorum ama bu beni çok yıprattı regl olunca devlet hastanesine de gittim oradaki doktor da çok polikistik gibi durmuyor falan dedi ama neden olmuyor lütfen benimle paylaşın iyi tecrübelerinizi
Hayırlısı inşaallah tutar nerde yaptırdınız ilk aşılama mıBende asilama yaptirdim 6 gunumdeyim olmazsa ilacla denicem bende canim bnde cok denedim olmuyor kendi kendine zamani var demekki diyorum çünkü hic bir sıkıntı yok ama olmuyor.
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
İstanbul nisa hastanesinde yaptirdim evet ilk aşılamam sizinHayırlısı inşaallah tutar nerde yaptırdınız ilk aşılama mı
Benim de ilktiİstanbul nisa hastanesinde yaptirdim evet ilk aşılamam sizin
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Siz nerde yaptirdiniz asilamaniziBenim de ilkti
HisardaSiz nerde yaptirdiniz asilamanizi
Ücret ne tuttu canımİstanbul nisa hastanesinde yaptirdim evet ilk aşılamam sizin
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Asilama için 2.500 istediler ilacti muayene idi 3.000 oluo canimÜcret ne tuttu canım
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Yaaa üzüldüm simdi nasil bi tedavisi deniceksinizBende bugün maalesef tutmadığını öğrendim aşılamamım
T rahim olduğunu öğrendim bilmiyorum ona göre doktor ne diyecek hareket edecezYaaa üzüldüm simdi nasil bi tedavisi deniceksiniz
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Nasil bisimis o ya ilk defa duydum bendeT rahim olduğunu öğrendim bilmiyorum ona göre doktor ne diyecek hareket edecez
Rahim normalde üçgen şekli olurmuş ama benim ki t şeklinde 15 dk bir işlemle düzeltiliyorNasil bisimis o ya ilk defa duydum bende
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Ay inşallah sonrasında hic bi tedaviye gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırsın canim benimRahim normalde üçgen şekli olurmuş ama benim ki t şeklinde 15 dk bir işlemle düzeltiliyor
İnşallah dualarınız eksik etmeyinAy inşallah sonrasında hic bi tedaviye gerek kalmadan kendiliginden hamile kalırsın canim benim
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Dualarimdasin canim merak etmeİnşallah dualarınız eksik etmeyin
Sende hatta bizim durumunda olan herkes hep duamdasinizDualarimdasin canim merak etme
İlaçla kendin denerim dedin ya nasıl bir ilaç anlamadım??Bende asilama yaptirdim 6 gunumdeyim olmazsa ilacla denicem bende canim bnde cok denedim olmuyor kendi kendine zamani var demekki diyorum çünkü hic bir sıkıntı yok ama olmuyor.
- 9 Aralık 2020
- 83
- 49
- 3
- 31
Yumurta catlatma yaptirmak için canimİlaçla kendin denerim dedin ya nasıl bir ilaç anlamadım??