- Konu Sahibi surayalili
Klomene başladım canım cuma günü kontrole gidecemNe yaptın 2 ci aşılamayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klomene başladım canım cuma günü kontrole gidecemNe yaptın 2 ci aşılamayı
Hade hayırlısı olsun cnm niye bana 3 ay dedi dinlen öle gel dediKlomene başladım canım cuma günü kontrole gidecem
Bilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda varHade hayırlısı olsun cnm niye bana 3 ay dedi dinlen öle gel dedi
Ever işte dedi 3 ay ilaç etkisi var dinlen normal yolla dedi sonra yine gel dedi doktorum senin tekrar başlattımıBilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var
Benim bugün aşılamamı yaptı bir tane yumurtaam çatlamak üzereydi biride çatlamıştı. Ovitrella vurulmadan yaptı aşılamamı. Hiçbir yerde bulamadım onu.Ever işte dedi 3 ay ilaç etkisi var dinlen normal yolla dedi sonra yine gel dedi doktorum senin tekrar başlattımı
Doğrudur inş bizde kalırızBilmiyorum ki. Ama hapın iğnenin falan etkisi nir kaç ay sürüyormuş aşılama sonrasında normal yolla hamile kalanlarda var
Adet oldun mu sen cnmBenim bugün aşılamamı yaptı bir tane yumurtaam çatlamak üzereydi biride çatlamıştı. Ovitrella vurulmadan yaptı aşılamamı. Hiçbir yerde bulamadım onu.
Oldum bitti yumurtam erken büyüdüAdet oldun mu sen cnm
İlaç kullanmadan mı büyüdüOldum
Oldum bitti yumurtam erken büyüdü
Kullandım klomenİlaç kullanmadan mı büyüdü
Anladım hayırlısı olsun inşallahKullandım klomen
Sonucunu atarmışım sonra merak ediyorum inş tutarOldum
Oldum bitti yumurtam erken büyüdü
Tamam canım inşallah dua et bana.Sonucunu atarmışım sonra merak ediyorum inş tutar
Ederim tabiki nasıl geçiyor canım kaç gündür sağ tarafım agrıyo gittim acile dedi kıs varTamam canım inşallah dua et bana.
Benim normal hiçbir şey hissetmiyorum çatlatma iğnesi vurulmadığım için bi yan etki de yok. Senin demekki yumurtan çatlamadı kist oluştu canım ya geçmiş olsunEderim tabiki nasıl geçiyor canım kaç gündür sağ tarafım agrıyo gittim acile dedi kıs var
Demekki cnm kaç gün oldu seninBenim normal hiçbir şey hissetmiyorum çatlatma iğnesi vurulmadığım için bi yan etki de yok. Senin demekki yumurtan çatlamadı kist oluştu canım ya geçmiş olsun
9. Günüm bugünDemekki cnm kaç gün oldu senin
Az kaldı herhangı bişey hissediyomusun9. Günüm bugün
Yok hiçbir belirti falan yok maalesefAz kaldı herhangı bişey hissediyomusun
Hade ya az kaldıYok hiçbir belirti falan yok maalesef