• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde arada kasık batmalarm oluyor gögüslermde hiç agrı yok , akıntım çok fazla öyle düşünme canım olumlu düşün vücut hissediyor olumsuzlukları, inşallah vardır bebeklerimz bizimledir.
Ne biliyim insan hemen umutsuzluğa kapılıyor bugün bi arkadaşımla konuştum benim bütün hamileliğinde kasıklarım ağrıdı korkma dedi ama bakalım ne olacak

Merhaba bende aşılama yapıldım beklemedeyim şuan cuma günü kan tahlili yaptıracam allah nasip ederse ben iki kez aşılama yapıldım tutmadı bu üçüncü diğerlerinde jel kullanmadım bu kez jel de kullandım ama hiç bir belirtim yok normal mi sizce

Merhaba kızlar ben de 2016 yılında ocak ve Mart aylarında iki kez aşılama oldum bu aşı namalar Rahim filminden 6 ay sonra yapıldı Rahim filminde sorun olmamasına rağmen 1. Aşılamam da kimyasal gebelik yaşadım �kincisi ise hiç tutmadı daha sonra 20 17 yılının yaz ayında tüp bebek yaptırdık fakat hiç tutulmadı daha sonra 2018'in Ocak ayında rahimde şekil bozukluğu ve perde tespiti ile histeroskopi oldum üzerinden bir ay geçti normal gebelik oluşmadı eşim dede farklı başka sorun yok bu ay aşılama yapılacak benim gibi histeroskopiden sonra hemen hamile kalan var m

Kızlar mesajlarınızı okudum sonuç nedir hamile kaldınız mı ? Aşılama yaptırdım ve beklemedeyim cuma kan vericem nolur bana umut olun

Selamünaleyküm herkese. Yeni üye oldum arkadaşlar. Bem aşılama oldum yarın test yaptırıcam inşallah. Su gibi akıntım var renksiz,kokusuz bildiğiniz su gibi. Göğüslerimde ağrı var acaba hamilemiyimdir? Adet günümde 3 gün geçti bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı geceler.
Aşılamanızın tutmasına çok mutlu oldum, aşılama olma sebebiniz neydi acaba?

Estağfurullah canım umut olmak için bende burdan çok yazı okudum da kendimi rahatlattım. Rahim filminden bende çok korkardım ama 2 defa yaptırdım hemde anestezisiz :) inan hiç abartıldığı gibi değil adet sancısının biraz fazlasını düşün oda sadece 20 sn bile sürmüyor. Ayriyeten sperm düşüklüğünü dert etme zaten en iyilerini onlar hemen yumurtalara ulaştırıyorlar dua et bol bol :)
Ben çok kötu oldum bayıldım dayanamadim

Selamünaleyküm herkese. Yeni üye oldum arkadaşlar. Bem aşılama oldum yarın test yaptırıcam inşallah. Su gibi akıntım var renksiz,kokusuz bildiğiniz su gibi. Göğüslerimde ağrı var acaba hamilemiyimdir? Adet günümde 3 gün geçti bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı geceler.

Back