• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zynpalb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
154
91
98
Selamünaleyküm herkese. Yeni üye oldum arkadaşlar. Bem aşılama oldum yarın test yaptırıcam inşallah. Su gibi akıntım var renksiz,kokusuz bildiğiniz su gibi. Göğüslerimde ağrı var acaba hamilemiyimdir? Adet günümde 3 gün geçti bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı geceler.

Selamünaleyküm herkese. Yeni üye oldum arkadaşlar. Bem aşılama oldum yarın test yaptırıcam inşallah. Su gibi akıntım var renksiz,kokusuz bildiğiniz su gibi. Göğüslerimde ağrı var acaba hamilemiyimdir? Adet günümde 3 gün geçti bu konuyla alakalı bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum şimdiden teşekkürler hayırlı geceler.
evde test varsa idrar testi yapabilirsiniz

Yarın nasipse kan testi vericem ama benim gibi olupta hamile kalan var mıdır mrrak ettim ondan. İlginiz için teşekkür ederim çok sağolun

merhaba canım.. bebeğin inşallah tutunur hayırlısı olsun. bende ilk aşılamamı olacağım ön görüşmeye gideceğim pazartesi günü. bu aşılamanın aşamaları nasıl oluyor zor mu?

merhaba canım.. bebeğin inşallah tutunur hayırlısı olsun. bende ilk aşılamamı olacağım ön görüşmeye gideceğim pazartesi günü. bu aşılamanın aşamaları nasıl oluyor zor mu?
Merhaba canım teşekkürler sonucum pozitif elhamdülillah. İlk önce yumurta oluşturuyorlar iğneyle ve ya klomen diye bir hapla. Yumurta belli bi olgunluğa gelince çatlatma iğnesi veriyorlar,36 saat sonra da eşinden alınan spermler yıkanıyor en kaliteli olanlar seçilip sana enjekte ediliyor basit bi yöntem. Allah yardımcınız olsun inşallah :)

Merhaba canım teşekkürler sonucum pozitif elhamdülillah. İlk önce yumurta oluşturuyorlar iğneyle ve ya klomen diye bir hapla. Yumurta belli bi olgunluğa gelince çatlatma iğnesi veriyorlar,36 saat sonra da eşinden alınan spermler yıkanıyor en kaliteli olanlar seçilip sana enjekte ediliyor basit bi yöntem. Allah yardımcınız olsun inşallah :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.İlgin için çok teşekkür ederim o kadar yazmışsın hakkını helal et.Bende iki kere çatlatma iğnesi oldum eşim de sprem sayısı dusuk çıktı(2400000)ve varikosel olduğunu öğrendik %25 ileri hızlı maalesef. Dr tedaviyi yarıda bıraktı aşılama olmam gerektiğini söyledi.Umarım bende ilk denememde hamiş olurum.Birde bu rahim filmi oluyormuş açıkçası ondan birazcık korkuyorum acıyormuş sanırım öyle birşeyler duymuştum.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.İlgin için çok teşekkür ederim o kadar yazmışsın hakkını helal et.Bende iki kere çatlatma iğnesi oldum eşim de sprem sayısı dusuk çıktı(2400000)ve varikosel olduğunu öğrendik %25 ileri hızlı maalesef. Dr tedaviyi yarıda bıraktı aşılama olmam gerektiğini söyledi.Umarım bende ilk denememde hamiş olurum.Birde bu rahim filmi oluyormuş açıkçası ondan birazcık korkuyorum acıyormuş sanırım öyle birşeyler duymuştum.
Estağfurullah canım umut olmak için bende burdan çok yazı okudum da kendimi rahatlattım. Rahim filminden bende çok korkardım ama 2 defa yaptırdım hemde anestezisiz :) inan hiç abartıldığı gibi değil adet sancısının biraz fazlasını düşün oda sadece 20 sn bile sürmüyor. Ayriyeten sperm düşüklüğünü dert etme zaten en iyilerini onlar hemen yumurtalara ulaştırıyorlar dua et bol bol :)

Ilk asilamanizda mi hamile kaldınız. Birde yumurtalariniz KlOmen ile buyutuldu. Bende bugün aşılama yaptırdım da merakımı dindirirseniz sevinirim şimdiden teşekür ederim

slm arkadaşlar ben iki defa düşük yaptım. İkinci düşüğüm 8 gün sürdü ve sonrasında adet görmedim. Tedaviler falan derken eşimin varikosel olduğunu öğrendik ameliyat oldu.doktor ameliyattan üç ay sonra aşılama yaptırmamız gerektiğini söyledi. Üç ay boyunca bende dubhaston kullandım ve adetim düzene girdi. Bu ay aşılama yaptırdık. Aşılamadan sonra çok fazla şişkinliğim oldu ve ağrı yaptı.11.gün dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. 12. Gün daha silik 13. Gün yine silik ve normalde adet olma günüm adet olmadım mide bulantım halsizlik ve su halinde akıntımla beraber aşırı üşüme hissim var.eşim kan testi yaptırmak için sabah hastaneye gittik kan verdik yarım saate çıkar dediler biz yinede iki saat sonra gittik sonuç çıkmamış laboratuvara gönderdiler ve benim yine şişkinlikten dolayı ağrım var zor yürüyorum. Laboratuvarda kanım yokmuş tekrar acile gönderdiler. Kanı alan hemşire gönderdim diyor. Acelemiz olduğunu söyledik hemşire “gebelik testi değil mi ne aciliyeti olacak” dedi. Ben riskli gebelik sınıfında ve ilaç kullanması gereken bir anne adayıyım fakat onlara göre bu çok önemsiz bir durum.labartuvara geri gittik gelmedi dediler yürüyecek halim kalmadı sinirlerim boşaldı çalışanların tavrına üzüntüden ağlayarak yere yığıldım eşim sakinleştirdi ama bağırdım artık. Hemşire kanı göndermemiş benim halimi gören biri buluvermiş kanı ben o ara titreyerek ağlıyordum neler döndü takip edemedim. Sonuç geldi 1.20 yani hamiş değilim ama hala adette olmadım. O kadar kötüyüm ki hastanede gördüğüm muameleye o rezilliğime mi üzülsem bebişimin olmamasına mı üzülsem bilemiyorum. Allah hiç kimseyi böyle çaresizlik içinde bırakmasın inşallah.

Hayırlı olsun, maaşallah. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de aşılama düşünüyorum ama hastaneye karar veremedim. Siz nerede yaptırdınız acaba?

Selam arkadaşlar bugün bende aşılama yaptırdım kasıklarımda ağrı var birde genelde forumda aşılamadan sonra verilen bir jelden bahsedilmiş bana verilmedi nedir o bilen var mı

Selam arkadaşlar bugün bende aşılama yaptırdım kasıklarımda ağrı var birde genelde forumda aşılamadan sonra verilen bir jelden bahsedilmiş bana verilmedi nedir o bilen var mı
progesteron jel tutunmayi kolaylastiriyor canım bende aşılama olalı 4 gün oldu doktor banada wermedi herkese wermiyolar diye biliyorm. Sen doktoruna güwen :dua::anneadayı:insallah hamile haberlerimizi weririz

progesteron jel tutunmayi kolaylastiriyor canım bende aşılama olalı 4 gün oldu doktor banada wermedi herkese wermiyolar diye biliyorm. Sen doktoruna güwen :dua::anneadayı:insallah hamile haberlerimizi weririz
Eda burdan haberleşelim mutlaka inş. Her şey yolunda gider

Eda bugün göğüslerinde kasıklarımda ağrı var galiba tutmayacak bu aşılama bende sen nasılsın bi şeyler hissediyor musun eda3883
benimde arada kasık batmalarm oluyor gögüslermde hiç agrı yok , akıntım çok fazla öyle düşünme canım olumlu düşün vücut hissediyor olumsuzlukları, inşallah vardır bebeklerimz bizimledir.

Back