Merhaba aşılamadan kaç gün sonra adet oldunuzMerhaba.. ben de ilk aşılamamı oldum ancak dün adet oldum bugün doktor kontrolüm var ikinci aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz bakalım ne diyecek?
Merhaba hayırlı olsun çok sevindim darısı bizlere inşallah ilaçlara kaçıncı gün başladınız kaçıncı gün aşılama oldu orda kaç dakika uzandınız aşılama sonrası akıntı tarzı gelen birşey var mı sonrası ne gibi ilaç kullandınız çok sordum sanırım ama çok merak ediyorumİlk aşılamayı Nisan da ikinciyi mayıs ta yaptırdım ikinci tuttu dün keseyi gördük inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Femara hap menegon ve ovrittella catlatma ıgnesı oldum aşılama dan sonra ilkinde yarım saat ikincide bir saate yakın eve geldim hiç kalkmadım işe sabah gitmek için kalktım
Adetin ikinci günü femaraMerhaba hayırlı olsun çok sevindim darısı bizlere inşallah ilaçlara kaçıncı gün başladınız kaçıncı gün aşılama oldu orda kaç dakika uzandınız aşılama sonrası akıntı tarzı gelen birşey var mı sonrası ne gibi ilaç kullandınız çok sordum sanırım ama çok merak ediyorum
Spermler geri vücuttan çıkıyor mu hemen ondan korkuyorum sanırım birazAdetin ikinci günü femara
10gün sonra aşılama
Orda bir saate yakın uzandım
Aşılamanım ikinci günü progestan kullandım hala kullanıyorum
Akıntı oldu mu bilmiyorum progestan fitil olduğu için her ay beyaz var bende akıntı onu bilmiyorum heyecan yapma hayırlısını dile
Bende de var canım senin kaç benim fsh 8 le 10 çıkmıştı 2 ay sonra fsh 2.5 Lh 17 çıktıkzlar bendede pco var. asilama istiykrum. ama lh fsh degerlee cok bozuk. nasil hallederim acaba
d. hapimi kullaniyrsnBende de var canım senin kaç benim fsh 8 le 10 çıkmıştı 2 ay sonra fsh 2.5 Lh 17 çıktı
Kullanmıyorum ne oldu kid. hapimi kullaniyrsn
bana 2 defadir pcolu oldugim icn d.kontrol hapi verio o yuzden sordum.Kullanmıyorum ne oldu ki
Hemen hemen aynı değerlerimiz insilün direncin var mı bide yaşınız kaç ben 22 yaşındayımd. hapimi kullaniyrsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?