Kızlar merhaba.Ben 4 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılı kendi isteğimizle korunduk ve bebiş istemeye karar verdiğimiz ilk ay çok kolay gebe kaldım ve kimyasalla sonuçlandı.Üzerinden bir kaç ay geçtikten sonra ikinci kez gebe kaldım ve bu seferde malesef boş gebelik olması sonucunda kürtaj olmak zorunda kaldım.Çeşitli tahliller hsg ve genetik tahlilleri yaptırmamıza ragmen pko dışında herhangi bir ciddi sorunla karşılaşmadık.2 yıldır kürtajdan sonra her ay hüsranla sonuçlandı ve artık ilk tedavi olarak aşılama kararı aldık doktorumuzla.Bugün regl günüm ve ilaçlarım hazır p.tesi kontrol ve ilk iğneye başlıcaz. Aşılama sürecinde olan bu zor ve heyecanlı günleri elele verip birbirimize destek olarak devam edelim. Hepimiz için hakkımız da hayırlısı ve inşallah kucaklarımız sağlıklı bir şekilde bebişlerimizla dolar. Allah yardımcımız olsun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Aşılama ilaçlarına başlıyan veya başlıcak olanlar gelin birbirimize destek olalım
- Konu Sahibi Evremmm41
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım benim de kistim vardı adet döneminde yok olabiliyor kistler canını sıkma insallah gittiginde temizlenmiş olur. Bende P.Tesi muayene olup ilk iğneme baslıcam ki insallah muayenede aşılamaya engel tekrar bir kist cıkmış olmaz. Herseyin ilacı dua ve morel canım . Bak daha 9 ay olmuş morelını hiç bozma , biz elimizden gelen tedavileri uygulucaz takdir Allahtan. Evet kolay dönemler degil canım her ay kendimizi dinleyip gebelik belirtileri ararken regl olmak cok can sıkıcı. Ama inanıyorumki Allah bizim dualarımızı karsılıksız bırakmıcak ve saglıklı bebişlerimizi alıcaz insallah kucagımıza.
amin insallah . bende hep iyi düşünmeye çalışıyorum. hep bi umut besliyorum .
olmaz diye birşey yok . Allah isterse vakti saati geldiyse de olur inşallah .
isteyen herkese nasip etsin Rabbim .
inşallah sende olumlu sonuç alırsın en kısa zamanda . hiç uğraşmadan hamiş olursun
olmaz diye birşey yok . Allah isterse vakti saati geldiyse de olur inşallah .
isteyen herkese nasip etsin Rabbim .
inşallah sende olumlu sonuç alırsın en kısa zamanda . hiç uğraşmadan hamiş olursun
- 15 Mart 2016
- 284
- 113
- 103
- 34
- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Merhaba aşılamadan kaç gün sonra adet oldunuzMerhaba.. ben de ilk aşılamamı oldum ancak dün adet oldum bugün doktor kontrolüm var ikinci aşılamayı yaptırmayı düşünüyoruz bakalım ne diyecek?
- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
İlk aşılamayı Nisan da ikinciyi mayıs ta yaptırdım ikinci tuttu dün keseyi gördük inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Femara hap menegon ve ovrittella catlatma ıgnesı oldum aşılama dan sonra ilkinde yarım saat ikincide bir saate yakın eve geldim hiç kalkmadım işe sabah gitmek için kalktım
- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Merhaba hayırlı olsun çok sevindim darısı bizlere inşallah ilaçlara kaçıncı gün başladınız kaçıncı gün aşılama oldu orda kaç dakika uzandınız aşılama sonrası akıntı tarzı gelen birşey var mı sonrası ne gibi ilaç kullandınız çok sordum sanırım ama çok merak ediyorumİlk aşılamayı Nisan da ikinciyi mayıs ta yaptırdım ikinci tuttu dün keseyi gördük inşallah sağlıklı bir gebelik olur. Femara hap menegon ve ovrittella catlatma ıgnesı oldum aşılama dan sonra ilkinde yarım saat ikincide bir saate yakın eve geldim hiç kalkmadım işe sabah gitmek için kalktım
Adetin ikinci günü femaraMerhaba hayırlı olsun çok sevindim darısı bizlere inşallah ilaçlara kaçıncı gün başladınız kaçıncı gün aşılama oldu orda kaç dakika uzandınız aşılama sonrası akıntı tarzı gelen birşey var mı sonrası ne gibi ilaç kullandınız çok sordum sanırım ama çok merak ediyorum
10gün sonra aşılama
Orda bir saate yakın uzandım
Aşılamanım ikinci günü progestan kullandım hala kullanıyorum
Akıntı oldu mu bilmiyorum progestan fitil olduğu için her ay beyaz var bende akıntı onu bilmiyorum heyecan yapma hayırlısını dile
- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Spermler geri vücuttan çıkıyor mu hemen ondan korkuyorum sanırım birazAdetin ikinci günü femara
10gün sonra aşılama
Orda bir saate yakın uzandım
Aşılamanım ikinci günü progestan kullandım hala kullanıyorum
Akıntı oldu mu bilmiyorum progestan fitil olduğu için her ay beyaz var bende akıntı onu bilmiyorum heyecan yapma hayırlısını dile
- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Bende de var canım senin kaç benim fsh 8 le 10 çıkmıştı 2 ay sonra fsh 2.5 Lh 17 çıktıkzlar bendede pco var. asilama istiykrum. ama lh fsh degerlee cok bozuk. nasil hallederim acaba
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
d. hapimi kullaniyrsnBende de var canım senin kaç benim fsh 8 le 10 çıkmıştı 2 ay sonra fsh 2.5 Lh 17 çıktı
- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Kullanmıyorum ne oldu kid. hapimi kullaniyrsn
- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 35
bana 2 defadir pcolu oldugim icn d.kontrol hapi verio o yuzden sordum.Kullanmıyorum ne oldu ki
- 6 Ocak 2018
- 289
- 224
- 23
- 29
Hemen hemen aynı değerlerimiz insilün direncin var mı bide yaşınız kaç ben 22 yaşındayımd. hapimi kullaniyrsn