- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
Olumlu düşünün inşallah tutarYaa bende dün aşılama oldum 2 yumurta güzel dedi şansım var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olumlu düşünün inşallah tutarYaa bende dün aşılama oldum 2 yumurta güzel dedi şansım var mı acaba
Senin iki yumurta da tutmuştu dmi eşinde sorun var mıydı neler yaptın bana aşılama sonra gün aşırı ilişki dediOlumlu düşünün inşallah tutar
Bende üç yumurta vardı ikisi büyüktü. Eşimde sorun yok gibi bişeydiSenin iki yumurta da tutmuştu dmi eşinde sorun var mıydı neler yaptın bana aşılama sonra gün aşırı ilişki dedi
Bende de 3 tane yumurta var 2 tanesi döllenecek kıvamda dedi eşimin ileri hareketlilikte sorun vardıBende üç yumurta vardı ikisi büyüktü. Eşimde sorun yok gibi bişeydi
Hayırlı sonuçlarınızı alırız inşallah totelde ne kadar sürdü rapor işlemleri tahliller vs. Bilgilendirirseniz çok sevinirimBende ilk aşılamamı dün yaptım bekliyorum hayırlısı
Ben özelde yaptırdım toplam 24 bin tl verdim aşılama öncesi de zaten normal hap ve çatlatma iğnesiHayırlı sonuçlarınızı alırız inşallah totelde ne kadar sürdü rapor işlemleri tahliller vs. Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Ya yorumunu görünce çok mutlu oldum canım rabbim size bağışlasın. Benim de bu ay olacak aşılama inşallah , bana önereceğiniz birşey var mı her konuda bilgiye ihtiyacım varBen dahil bir arkadaşımın ilk aşılama da ikizleri oldu
Günlük yaşantıma devam ettim. İlk gün ağrım oldu yattım ama sonra yürüyüş falan yaptımYa yorumunu görünce çok mutlu oldum canım rabbim size bağışlasın. Benim de bu ay olacak aşılama inşallah , bana önereceğiniz birşey var mı her konuda bilgiye ihtiyacım var
Özellikle yediğiniz birşeyler var mıydıGünlük yaşantıma devam ettim. İlk gün ağrım oldu yattım ama sonra yürüyüş falan yaptım
Bende amh düşüklüğü var eşimde hiç bişey yok , doktor hsg istedi temiz çıktı , spermiyoramda temiz çıktı artık gerisi Allah'a kaldı bekliycez bol dua ediyorumGünlük yaşantıma devam ettim. İlk gün ağrım oldu yattım ama sonra yürüyüş falan yaptım
HSG yi nerede çekildiniz acaba? Çapada hsg yok dediler bana, adet bitimi çekil gel dedilerBen özelde yaptırdım toplam 24 bin tl verdim aşılama öncesi de zaten normal hap ve çatlatma iğnesi
İstanbul da mı?Ben üniversite hastanesinde çektirdim
Yok hayır ben malatyadayımİstanbul da mı?
YaaAA allahım herkese nasip etsin içindede bana saglıkla büyütün inşallahYaaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah sizde ne gibi bir problem vardı
Canım benim hiç bi sıkıntım yok herşey normal ama demekki dr istemediyse gerek duymadımdediğiniz gibi çok anlamıyorum 2.5 senelik evliyim yani çevremdede yok böyle bi durumu yaşayan hep buradan araştırıyorum bakınıyorum ama inferlitede dosyamız belirsiz inferlite diye açıldı sadece eşimde varikosel var bide sperm yavaşlıgı demişti doktor varikoselden dolayıCanım sperm testinde morfoloji kısmı var oradan bakılıyor. Doktor üstünde durmadıysa sizin normal çıkmıştır. Sende herhangi bir problem var mı? Bizde şuan evrakları tamamlama sürecindeyiz baya yorucu gerçekten Rabbim yardımcımız olsun
İlk evlendiğim sene 3 ay sonra 1,5 aylıkta düşüğüm oldu çümküCanım benim hiç bi sıkıntım yok herşey normal ama demekki dr istemediyse gerek duymadımdediğiniz gibi çok anlamıyorum 2.5 senelik evliyim yani çevremdede yok böyle bi durumu yaşayan hep buradan araştırıyorum bakınıyorum ama inferlitede dosyamız belirsiz inferlite diye açıldı sadece eşimde varikosel var bide sperm yavaşlıgı demişti doktor varikoselden dolayı
Bende adetimi bekliyorum 1.5 hafta var ama ondan önce ben salı günü genel sağlık ocagında bisürü tahlil verdim kan tahlili btc normalde hep 0.1 çıkıyordu olmadığı için busfer 0.6 çıkmış acaba yumurtalamadan dolayı olabilirmi anlayamadımYaa bende dün aşılama oldum 2 yumurta güzel dedi şansım var mı acaba
Bize bu konu için açıklama hiç yapmadılar bilgilendirmede olmadı hiç. Dediğiniz gibi üstünde durmadılarda demekki orada bi problem yok. Zaten bizim dosyamızda belirsiz inferlite diye açıldı. Sizede kolay gelsin zor bi süreç inşallah herşey gönlünüzce olurCanım sperm testinde morfoloji kısmı var oradan bakılıyor. Doktor üstünde durmadıysa sizin normal çıkmıştır. Sende herhangi bir problem var mı? Bizde şuan evrakları tamamlama sürecindeyiz baya yorucu gerçekten Rabbim yardımcımız olsun