• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Sizin değerler bize istinaden iyiymiş canım , %1 di bizim morfoloji tabi yıkamadan sonra iyilerini seçtiler hep ama kısmet işte 🥰
Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısıyla tutunur tek , ikiz hakkınıza hayırlısı olsun 😍
Bol bol yat dinlen , 2 gün duş almamaya bak . Bol bol süt yumurta protein ağırlıklı beslen
Merhaba bu iyi midir acaba ben anlamam çok yardımcı olur musunuz kızlar
16831184954074921527588883364742.jpg

Kuzum bı adetinde yumurta toplama yapılıyormuş sonra tüpte döllenme yapılıp donduruluyormus bir sonraki adetten sonra transfer yapılıyormuş Türkiye de öyle dedi hemşire bize her yerinde aynı dedi yani 2 ay sürüyor işlem
Merhaba, ben de Muğla Eren beyin hastasıyım. Tüplerimde hidrosalpenks yani sıvı birikmesi vardı 4 doktorlar görüşmem sonrası hepsi alınması ya da bağlanmasına karar verdi. Ben de Eren beye güvenerek ona yaptırdım bu işlemi. Öncesinde bir tüp bebek denememiz oldu başarısz sonuçlandı. 1 ay sonra tekrar deneyeceğiz. 2 adet Dondurulmuş embriyom var. Sizin şu an son durum nedir?

Back