• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

Kızlar merhaba bende aşılama yaptm bugün 10. Gün bişey soracam sizin doktorunz aşılama günü yumurta çatlamış mı diye ultrasonla baktı mı?

Kızlar aşılama gününden mi sayıyoruz yoksa çatlatma iğnesindn mi? Aşılamadan sayarsak bugün 11.gün adet gibi ağrım var beta Hcg 6.30 çıktı

Kızlar aşılama gününden mi sayıyoruz yoksa çatlatma iğnesindn mi? Aşılamadan sayarsak bugün 11.gün adet gibi ağrım var beta Hcg 6.30 çıktı
Aşılamadan itibaren sayıyorsun kuzum, yani değer 5 üzeri ama düşük çıkmış biraz, doktorun 2 gün sonra tekrar ver der büyük bi ihtimalle artık önemli oluyormuş bu durumlarda bana da öyle dedi

Aşılamadan itibaren sayıyorsun kuzum, yani değer 5 üzeri ama düşük çıkmış biraz, doktorun 2 gün sonra tekrar ver der büyük bi ihtimalle artık önemli oluyormuş bu durumlarda bana da öyle dedi
Aynen canım zaten doktorum çarşamba yap dedi ben bugün adet olacak gibi ağrı çekince yaptm meraktan böyle çıktı

Back