• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama aşaması

sudedemir098

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2023
77
29
8
23
Kızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan varmı?

Kızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan varmı?
Merhaba dinlenmen gerekiyor 14. Gunune kadar agir is yapmamalisin ama gunluk aktiviteni sinirlandirma. benim gebelik testim pozitif cikti en son beta hcg 3058di fakat dis gebelik oldugunu ogrendik gebeligi sonlandirdilar beta hcg takibi cok onemli

Sizinde ilk aşılama sanırım

Merhaba arkadaşlar ben de 28 Aralıkta aşılama oldum. Bekleme sürecindeyim. Ne zaman test yapmalıyım acaba bugün tam 7 gün oldu

Anladım canım, bana kan sulandırıcı hem hap hem iğne verdi bir de dushaston verdi. Kan sulandırıcı bu zamana kadar kullanmamıştım ne alaka anlamadım

Anladım canım, bana kan sulandırıcı hem hap hem iğne verdi bir de dushaston verdi. Kan sulandırıcı bu zamana kadar kullanmamıştım ne alaka anlamadım
bende anlam veremedim canım şuan ama değerlerine göre vardır bi bildiği diye düşünüyorum doktorun güvenilir biriyse uygula derim duphastonu adet düzeni ve rahim kalınlığı giderilsin diye verildiğini duymuştum bitek ama dediğim gibi vardır doktorunun bi bildiği

bende anlam veremedim canım şuan ama değerlerine göre vardır bi bildiği diye düşünüyorum doktorun güvenilir biriyse uygula derim duphastonu adet düzeni ve rahim kalınlığı giderilsin diye verildiğini duymuştum bitek ama dediğim gibi vardır doktorunun bi bildiği
Evet güvenilir bir doktor canım ben izmir torbalıdayım, buranın en iyi doktoru deniliyor kendisi için. Araştırdım genelde bu ilaçlar tüp bebek sonrası veriliyormuş ama bana da verdi neyse dediğin gibi vardır bir bildiği belki

Evet güvenilir bir doktor canım ben izmir torbalıdayım, buranın en iyi doktoru deniliyor kendisi için. Araştırdım genelde bu ilaçlar tüp bebek sonrası veriliyormuş ama bana da verdi neyse dediğin gibi vardır bir bildiği

Evet güvenilir bir doktor canım ben izmir torbalıdayım, buranın en iyi doktoru deniliyor kendisi için. Araştırdım genelde bu ilaçlar tüp bebek sonrası veriliyormuş ama bana da verdi neyse dediğin gibi vardır bir bildiği belki
aynen öyle canım için rahat olsun

Kızlar merhaba burda yeniyim. Sizin bilgilerinize güveniyorum ve birkaç soru sormak istiyorum. Dün akşam aşılama için çatlatma iğnesi vurundum yarın aşılama var. Tüp bebek de olduğu gibi sürekli yatmak gerekirmi? Diğer sorum; Aşılaması çoğul gebelikle sonuçlanan
Merhaba arkadaşlar ben de 28 Aralıkta aşılama oldum. Bekleme sürecindeyim. Ne zaman test yapmalıyım acaba bugün tam 7 gün oldu
Doktorum bana aşılamadan itibaren 14. Gün gelip kan vermemi söyledi size herhangi bi tarih vermedi mi

Back
X