- 6 Kasım 2019
- 394
- 201
- 103
- 33
- Konu Sahibi duru berrak
-
Hiç belirtim yoktu canm. Hatta o zamanlar spora gidiyordum. 12 gün ara vermiştim. Hazirlanayim da spora gideyim demiştim. Bir test yapayimda içim rahat etsin diye yapmıştım. Testi yaptım lavaboda bıraktım hazırlandım tam çıkacakken test aklıma gelmişti teste baktım çift çizgi ben şok oldum hiç beklemiyordum. Nasip olunca oluyorBelirtileriniz nelerdi peki bu süreçte
Sanırım stres en önemli etken akışına bırakmak lazim.Belirtileriniz nelerdi peki bu süreçte
İnşallah her isteyen gibi banada nasip olur bende 26sında yaptırdım ilk aşılamam bakalım hayırlısıyla bende sizin gibi umut dolu mesajlar yazarım burayaHiç belirtim yoktu canm. Hatta o zamanlar spora gidiyordum. 12 gün ara vermiştim. Hazirlanayim da spora gideyim demiştim. Bir test yapayimda içim rahat etsin diye yapmıştım. Testi yaptım lavaboda bıraktım hazırlandım tam çıkacakken test aklıma gelmişti teste baktım çift çizgi ben şok oldum hiç beklemiyordum. Nasip olunca oluyor
Sonucunuz inşallah pozitif çıkmıştıriyi geceler kızlar. Ben de 13 aralıkta aşılama yaptırdım sadece kasık ve bel ağrım var yarın kan vericem tutmuşmudur İnşaallah
Inşallah hayırlısıyla tutar canmİnşallah her isteyen gibi banada nasip olur bende 26sında yaptırdım ilk aşılamam bakalım hayırlısıyla bende sizin gibi umut dolu mesajlar yazarım buraya
Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yeni yenidenInşallah hayırlısıyla tutar canmbenim ikinci aşılama tutmuştu. Şimdi ikinci çocuk icin tedaviye basladim. Yine aynı süreç rabbim büyük
Amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasıp etsinRabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah yeni yeniden
Ben de 27sinde yaptırdım 6. aşılamamı. 3. aşılamamda pozitif olmuştu kalbi durduğu için kürtaj oldum. Umarım bu pozitiftir hepimiz güzel sonuçlar alırızİnşallah her isteyen gibi banada nasip olur bende 26sında yaptırdım ilk aşılamam bakalım hayırlısıyla bende sizin gibi umut dolu mesajlar yazarım buraya
Henüz 3 sene olmadı evleneli o yüzden tüp bebeğe dönmek istemiyorum tüm aşılama haklarımı deniyorum, çok pahalı şu an tüp bebek. Ben pcosluyum eşim de bir problem yok pcostan dolayı yumurtam büyümüyor doğal olarak çatlamıyor o yüzden aşılama deniyoruzİnşallah isteyen herkes dualarımdapeki sorun olmazsa neden 6 kere aşılma yani herhangi bir sorun var mı sebepsiz infertilite mi
İnanıyorum ki güzel haberleri birbirimize buradan vereceğizHenüz 3 sene olmadı evleneli o yüzden tüp bebeğe dönmek istemiyorum tüm aşılama haklarımı deniyorum, çok pahalı şu an tüp bebek. Ben pcosluyum eşim de bir problem yok pcostan dolayı yumurtam büyümüyor doğal olarak çatlamıyor o yüzden aşılama deniyoruz1 kere de hamile kaldım olduğunu da gördük o yüzden deniyoruz işte. İnşallah biz de anne olma duygusunu yaşarız
Çok erken cnm dahaBen de 27 aralıkta aşılama oldum dayanamadım bugün test aldım ama tek çizgiacele mi etmişim yoksa belli olurmuydu
Ah inşallahİnanıyorum ki güzel haberleri birbirimize buradan vereceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?