100TL mipeki sefasepeti degidin internet sitesimi?
kesinlikle braun'u tercih ederim.
bu arada hamur yoğurma ataçmanı olan seti mi 200 liraymış? normalde çok daha pahalıydı çünkü. ayrıca kurabiye sevenler için acayip pratik,
un, yumurta, şeker, yumuşamış margarini kaba koyuyorsun, bir dakikada tamamen karışmış kurabiye hamuru hazır. şekil ver, pişir... blender ucu da kesinlikle sıçratmıyor, bardağın içinde ayran yapabilirsin. eti kıyma bile yapıyor, daha ne olsun.
hangi modeli olursa olsun, benim tercihim de kesinlikle braun olacak.
kizlar tesekkür ederim..
philips ve arzum 700W bende ilk önce ona dikkat ettim..
braunun bu modeli daha düsük..
fiyat konusunda %100 emin degilim kizlar türkiyede olmadigim icin internette yazan fiyati yaziyorum..
duygum sagol link icin bak buda bi yeni modeli heralde buna ne dersin?
Eki Görüntüle 248087
700 W
6 bıçaklı paslanmaz çelik, ısıya dayanıklı blender ayağı
5 fonksiyonlu; doğrama, rendeleme, dilimleme, çırpma ve çubuk blender
Turbo fonksiyonu
1,5 lt kapasiteli doğrama haznesi
1000 ml kapasiteli ölçü kabı
Paslanmaz çelik çırpıcı
Çift taraflı paslanmaz çelik bıçak
Paslanmaz çelik dilimleme ve rendeleme diskleri
Buz kırabilme özelliği
Emniyet kilidi
İtici
Kaymayı önleyici taban
Renk: Siyah, Kırmızı
fiyati ögrenemk icin hemen al'a tikladim 170 TL civari diyor..
ben braun aldm ve marka olarak da çok iyi olduğunu biliorm, almadan önce videolarını izemiştm youtubeda, bence beğendiğiniz modellerin tanıtımını orda izlemekde fayda ar, hem fonksiyonel açıdan da incelemiş olursunuz
ciddi misin yaabu söylediğinle fikrimi değiştirmek üzereyim
gerçekten kurbiye hamuru konusunda o kadar iyi mi ven yanlızca kek hamuru yapabilir sanıyordum??
ben 200 küsür olan blendır setini 150ye almıstm cnm elektroworldten, 2 seçenek arasında kalmıstm hamur yapma aparatlı yada buz kırıcı aparatlı olan, sonra buz kırıcıyı aldm hamuru elmde de yoğururm ben ama buz kırıcı bölümünde milkshake de yapılabilirmiş, eh bende pek bi severm milkshake:)hamurdan daha fazla tüketirm yani