Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
direk mağazasından aldm cnm dokunup inceleyerek, müşteri hizmetleri bölümünde de garantisi onaylandı,
ama bazı ürünler mağazalarda çok pahalı olabilio her zman internet koşulları daha uygundur birebir bi satıcı olmadığı için, elektronik aletler konusunda biraz hassasm sanırm, nette çok ucuza bulsam bile alamıorm işte görmeden,nevresm yatak yorgan gibi seylere benzemio çünkü, alırsam bi tek düdüklümü alıcam bende netten, tabi hala bernardoda fiyatı düşmezse, olmadı onun içinde anneler gününü fln beklerm nasıl olsa düşücek:)
bu arada
geçen gün esse'de tüm ürünlerde bir alana bir bedavaydı. hala devam ediyor mu bilmiyorum ya da ürün kalmış mıdır :) ama çeyiz hazırlayanlar için çok uygundu. yakınlarda varsa bi bakın derim.
cnm senin dediğin bu sanırımm
Multiquick Professional MR 6550 M HC BC | evmanya.com
şuan kampanyada 150 tl fiyatı
hamur yoğurma ataçmanı olanda bu
MR 570 Çift Rendeleme ve Hamur Ataçmanlı Blender Seti | evmanya.com
tercihimi bundan yana kullanabilirimm
ayy gelin tabikii bitanemmmm ne isterseniz yaparım kiiievt duygucm benmkisi 6550, hangisi senin daha çok işine yarıcaksa onu al tabiki:)
güzel güzel mamalar yap yemeğe geliriz belki bi gün
hamur atacmanli olaninda 188TL yaziyor ama magzada daha pahalidir heralde dimi?
artk büyük mutfak robotları bile kalmadı cnm, blendır setlerinde doğrayıcı da oluo hem büyük hazneli hem küçük hazneli, kullanım açısından bu şekilde almak daha mantıklı bence
kizlar mutfak robotunu bende gereksiz görüyorum.. mikser alicam ama..
busra aslinda en basta philips düsünüyordum bende sanirim philipste karar kilicam o zaman =)
cünkü dedigin gibi fazlasinada gerek yok zaten..
fikirleriniz ve yardimlariniz icin cok tesekkür ederim kizlar..