Aaa ciddimisin ? Artık iyice emin oldum benzediğimize....
Beni de çok benzetirlerdi bir kaç sene öncesine kadar......Özellikle saçlarım koyu renkliyken....
Gülüşü,gülerken gözlerinin kısılışı falan...Çok benzetirlerdi....
Çerkes güzeli yaa....
Çoçukken hep bu kadına benzetilerdihiç beğenmem .
Çocukluğumda beni Brooke Shields e benzetirlerdi..Kaşlarımdan dolayı sanırım...Şu an alakam yok....Brooke Shields ile Arzum Onan ne alaka demi...Her yaşta başka birine benzetiliyorum ...Beni cocukken benzetiyorlardi ablam .
Gram benzerlik yok benimle :26: hic begenmiyorum kadini .
Sen daha guzelsin .
Turklerden sadece yasemin kozanoglunun gencligi benziyor bana :/ anneannem bile benzetiyordu
Çocukluğumda beni Brooke Shields e benzetirlerdi..Kaşlarımdan dolayı sanırım...Şu an alakam yok....Brooke Shields ile Arzum Onan ne alaka demi...Her yaşta başka birine benzetiliyorum ...
Ben Yasemin Kozanoğlunu da çok beğeniyorum yaa...Bilmiyorum sen memnunmusun değilmisin bu benzetilmeden ama
Ablacım (diyorum mahzuru yoktur umarım) sizin fotoyu gördükten sonra maşallah benzeri yok 3ünüzün güzelliğinin
Birilerine benzetilmek sizi kızdırıyor mu? Bana tuba büyüküstün diyorlar gıcık oluyorum, ona dîyorlar mı sanki safahata benziyorsun diye
Çocukluğumda beni Brooke Shields e benzetirlerdi..Kaşlarımdan dolayı sanırım...Şu an alakam yok....Brooke Shields ile Arzum Onan ne alaka demi...Her yaşta başka birine benzetiliyorum ...
Ben Yasemin Kozanoğlunu da çok beğeniyorum yaa...Bilmiyorum sen memnunmusun değilmisin bu benzetilmeden ama
Brooke shields nasildi gozumde canlandiramadim .
Arzumdan daha guzelsin kesinlikle
:) Kristen haric memnumum benzetildiklerimden :) zaten iki ,uc isim doner surekli .
Kristen kim kız ? Tanımıyorum sanırım onu....
http://www.kadinlarkulubu.com/fotograflarla-eski-anilar-yeni-dusler/313310-brooke-sh305elds.html Bak bu....
safahat,Tuğba Büyüküstüne benzetildiğine göre müthiş güzel gözlerin var.Maşallah
Saa benziyorsun cidden ( millete kızıyorum bak ben de benzettim)
Teşekkür ederim
arzumun da kendine has yüz yapısı,burnu,minik ağzı,iri ve çekik gözleri çok güzeldir.
zarafetiyle çok beğendiğim kadınlar arasında
hele o tatlı gülüşü....
siyah göz makyajı da çok yakışıyor
çekik kısmına katılıyorum; ama iri kısmına katılmıyorum
çok küçük oluyo genelde çekik olanlar :)
arzum onanıki çekikliğine göre yine de iri.
ama öyle koca koca gözleri de yok tabiki
...
bu tarz gözler makyajı da kaldırmaz koyu makyaj.arzumun gözleri hem kaldırıyor hem de olduğundan baya bi büyük hale gelebiliyor makyajla.
nasıl anlatsam... bu tarz gözler genelde çökük,minicik olur.kalem de hoş durmaz felan ama arzum onan istisna.küçük değil bana göre.ama evt kocaman da değil ..
bu tip gözlere göre daha iri
yok be canım, minicik gözleri varhatta gülünce kayboluyor
yok be canım, minicik gözleri varhatta gülünce kayboluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?