• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzum onan

:29:
Aaa ciddimisin ? Artık iyice emin oldum benzediğimize....:29:

Beni de çok benzetirlerdi bir kaç sene öncesine kadar......Özellikle saçlarım koyu renkliyken....

Gülüşü,gülerken gözlerinin kısılışı falan...Çok benzetirlerdi....

Çerkes güzeli yaa....:16:

Beni cocukken benzetiyorlardi ablam .
Gram benzerlik yok benimle :26: hic begenmiyorum kadini .
Sen daha guzelsin .
Turklerden sadece yasemin kozanoglunun gencligi benziyor bana :/ anneannem bile benzetiyordu :52:

Çoçukken hep bu kadına benzetilerdi :50: hiç beğenmem .

Beni cocukken benzetiyorlardi ablam .
Gram benzerlik yok benimle :26: hic begenmiyorum kadini .
Sen daha guzelsin .
Turklerden sadece yasemin kozanoglunun gencligi benziyor bana :/ anneannem bile benzetiyordu :52:
Çocukluğumda beni Brooke Shields e benzetirlerdi..Kaşlarımdan dolayı sanırım...Şu an alakam yok....Brooke Shields ile Arzum Onan ne alaka demi...Her yaşta başka birine benzetiliyorum ...

Ben Yasemin Kozanoğlunu da çok beğeniyorum yaa...Bilmiyorum sen memnunmusun değilmisin bu benzetilmeden ama :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluğumda beni Brooke Shields e benzetirlerdi..Kaşlarımdan dolayı sanırım...Şu an alakam yok....Brooke Shields ile Arzum Onan ne alaka demi...Her yaşta başka birine benzetiliyorum ...

Ben Yasemin Kozanoğlunu da çok beğeniyorum yaa...Bilmiyorum sen memnunmusun değilmisin bu benzetilmeden ama :16:

Ablacım (diyorum mahzuru yoktur umarım) sizin fotoyu gördükten sonra maşallah benzeri yok 3ünüzün güzelliğinin

Birilerine benzetilmek sizi kızdırıyor mu? Bana tuba büyüküstün diyorlar gıcık oluyorum, ona dîyorlar mı sanki safahata benziyorsun diye:1:

Ablacım (diyorum mahzuru yoktur umarım) sizin fotoyu gördükten sonra maşallah benzeri yok 3ünüzün güzelliğinin

Birilerine benzetilmek sizi kızdırıyor mu? Bana tuba büyüküstün diyorlar gıcık oluyorum, ona dîyorlar mı sanki safahata benziyorsun diye:1:

Rica ederim.Hiç bir mahsuru yok..İçinizden nasıl geliyorsa...:16:

Kızmıyorum..Bunda kızacak bir şey yok ki....Çok çirkin birine benzetmesinler de...:37: :1:

Brooke shields nasildi gozumde canlandiramadim .
Arzumdan daha guzelsin kesinlikle :56:

:) Kristen haric memnumum benzetildiklerimden :) zaten iki ,uc isim doner surekli .

037bq5dd.jpg

arzumun da kendine has yüz yapısı,burnu,minik ağzı,iri ve çekik gözleri çok güzeldir.

zarafetiyle çok beğendiğim kadınlar arasında:31:

hele o tatlı gülüşü....

siyah göz makyajı da çok yakışıyor

Saa benziyorsun cidden ( millete kızıyorum bak ben de benzettim)

Teşekkür ederim :38:

Şu an çok fazla benzemiyorumdur sanırım ama yüz hatlarımızı vs çok benzetirlerdi çocukluğumda...Onun gençlik çocukluk hallerini..Tabi benden büyük baya o....:)

Rica ederim,güzel bulduğum zaman hiç içimde tutamam,hemen söylemem lazım...:1: :29:

Arzum Onan iri gözlü değil ki.............:44: Yani benim iri göz anlayışıma göre değil........

814736.jpg

çok tatlı bi burunn :)

saçları gür.

çok zarif hatları var.bi arkadaşım da çok severdi bu kadını azcık benzerdi de hatta..

037bq5dd.jpg

arzumun da kendine has yüz yapısı,burnu,minik ağzı,iri ve çekik gözleri çok güzeldir.

zarafetiyle çok beğendiğim kadınlar arasında:31:

hele o tatlı gülüşü....

siyah göz makyajı da çok yakışıyor

çekik kısmına katılıyorum; ama iri kısmına katılmıyorum:1::1:

Son düzenleme:
çekik kısmına katılıyorum; ama iri kısmına katılmıyorum:1::1:

çok küçük oluyo genelde çekik olanlar :)

arzum onanıki çekikliğine göre yine de iri.

ama öyle koca koca gözleri de yok tabiki:1:

...

bu tarz gözler makyajı da kaldırmaz koyu makyaj.arzumun gözleri hem kaldırıyor hem de olduğundan baya bi büyük hale gelebiliyor makyajla.:31:

nasıl anlatsam... bu tarz gözler genelde çökük,minicik olur.kalem de hoş durmaz felan ama arzum onan istisna.küçük değil bana göre.ama evt kocaman da değil ..

bu tip gözlere göre daha iri:27:

$arzum-onan-korkuttu_3.webp

Sanırım makyajsız burada......Çekik ve küçük gözleri...........

Son düzenleyen: Moderatör:
ben normalde bu kadar çekik gözü de sevmem ama işte binde bir istisnalar olabiliyo diye düşünüyorum.:31:

çok küçük oluyo genelde çekik olanlar :)

arzum onanıki çekikliğine göre yine de iri.

ama öyle koca koca gözleri de yok tabiki:1:

...

bu tarz gözler makyajı da kaldırmaz koyu makyaj.arzumun gözleri hem kaldırıyor hem de olduğundan baya bi büyük hale gelebiliyor makyajla.:31:

nasıl anlatsam... bu tarz gözler genelde çökük,minicik olur.kalem de hoş durmaz felan ama arzum onan istisna.küçük değil bana göre.ama evt kocaman da değil ..

bu tip gözlere göre daha iri:27:

yok be canım, minicik gözleri var:27: hatta gülünce kayboluyor:27:

Ben pek benzetemedim ablam .ama vardir benzettilere gore birsey .

yasemin ve liv disindaki benzetmeleri dikkate almiyorum pek.
:19:k
Sen kendini kime yakin hissediyorsun tip olarak ?

yok be canım, minicik gözleri var:27: hatta gülünce kayboluyor:27:

o kadar da değil yakından ya:50::27:

benim annanemin bi gözleri var canımın için:50: gözükmüyo nerdeyse gözleri bide çekik.

öylelerine göre arzumun çekik gözleri büyük kalıyor.bide böyle gözler kalem çekince iyice küçük durur küçülür adeta göz kalemi çekince

arzumaysa kalem ve far yakışıyo,kaldırıyo gözleri ve olduğundan daha büyük oluyo.herkeste olmuyo bu

Back
X