Bebek İkinci El Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik Nemlendirici

Tamam,bana mail adresinizi yazın özelden ben size mail ile döner hesap bilgilerinizi alırım ya da elden öderim nasıl isterseniz.ÜSküdar taraflarına önümüzdeki hafta belki gelebilirim.

slmmm

keşke daha önce yayınlasaydınız bunu oyun halısını alamya geldiğimde bunuda alabilirdim
banada son fiatmı acaba

merhaba iyisinizdir inş balla dolapta bi köşedeydi
kullanmadığımızdan varlığını bile unutmuşum ... yoksa önceden koyardım bende .. dileksuyla görüşüyoruz netleştirelim eğer almaktan vazgeçerse size dönüş yaparım... sevgilerle:)

Tamam,bana mail adresinizi yazın özelden ben size mail ile döner hesap bilgilerinizi alırım ya da elden öderim nasıl isterseniz.ÜSküdar taraflarına önümüzdeki hafta belki gelebilirim.

slm özelden döndüm size. bu arada kutusunu eşim atmış buraya da yazmak istedim ... görüşmek üzere...

iyim cnm sağol tmm sana hayırlı satışlar

Geç cevap için kusura bakmayın.Ürünü kesin alacağım ama hangi gün oralara gelebilirim tam söyleyemiyorum.Teşekkürler

Geç cevap için kusura bakmayın.Ürünü kesin alacağım ama hangi gün oralara gelebilirim tam söyleyemiyorum.Teşekkürler

dileksu özelden mail adresimi size göndermiştim bana dönüş yapabilirmisiniz. hafta sonu maltepe yakınlarına gelme durumum var. haberleşmeye çalışalım inşş.

oto koltuğumuz var yenede teşekkürler sizi takipteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…