Bebek İkinci El Arzum Bebbe İyonlu Ultrasonik Nemlendirici

GNCgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
290
4
68
İstanbul
slm arkadaşlar deneme amaçlı bi kaç kez kullanmış olduğumuz arzum buharlı nemlendiriciyi satıyorum..Kutusu açıldı ve sadece 3-4 gün kullanıldı...

1
2

Ben evde bunu kullanıyorum çok memnunum sakın kaçırmayın buhar makinesi ihtiyacı olanlar

üzgünüm gerçekten elden teslim etmek istiyorum kargoyla sıkıntı yaşamamak ve yaşatmamak adına. kıyafet vs gibi bişi olsa neyse ama kırılabilecek ve elektronik bi ürün olduğundan elden teslim etmek daha sağlıklı geliyor...

anladım...iyi satışlar dilerim

BEn ATaşehirdeyim,ürünü almak istiyorum.BRandium,Palladium veya I çerenköy CArreforua geliyor musunuz,buralara rahat gelebilirim almak için. ÖZel mesaj hakkım yok,buradan cevap verir misiniz

merhaba şu ara o taraflara geçmem mümkün değil. iş yoğunluğumdan dolayı ve malum çocukta var. Ama isterseniz ayırabilirim en kısa zamanda görüşmeye çalışırız .
yada siz bu taraflara yakın olduğunuz bi zamanda verebilirim. üsküdar ümraniye...

slmmm

keşke daha önce yayınlasaydınız bunu oyun halısını alamya geldiğimde bunuda alabilirdim
banada son fiatmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…