- Konu Sahibi gulmelek42
-
açıkcası hiç konuşmadım diyemem. ona bakarsanız daha ilk haftadan o da beni öptü. biz beraberken birbirimize karşı çok yakınızdır aslında. sürekli sarmaş dolaş gezeriz. bi an olsun elimi bırakmaz ama konuşmaya gelince nedense utanıyorum. tabiki konuşmadım diyemem bende doğal karşılıyorum. mesajlaşırken de öyle utanmıyorum ama konuşmak başka geliyor. bende ayak uyduruyorum öyle sus pus durmuyorum ama dediğim gibi utanıyorum bazen ne dicem bilemiyorum ama zamanla alışıyor açılıyor insan.Kusura bakma ama 2 yıldan fazla olan bir ilişkide illaki bu muhabbetler olur,olmalıda..sizinki sevgililik değil arkadaşlık o zaman :)
konu sahibine gelince sürekli bu tür isteklerini dile getiriyorsa yanlış yapıyor,henüz daha bismillah demişken fazla ileri gitmesin bence,engelleyin.
şimdi canım bak.
27 yaşında hele de çalışan bir erkekten bahsediyoruz. erkeklerin olgunlaşma dönemidir bu yaşlar. artık karşı taraftan ve bir ilişkiden ne istediklerini bilirler.
27 yaşındaki bir erkeği "seni seviyorum"larla ya da "seni çok özledim aşkım"larla elinde tutamazsın. bu yaşlardaki erkekler cinselliği yaşamak isterler. çünkü ilişkinin içinde karşı tarafın mutluluğu da buna dahildir. ve o kişinin de mutlu olmasını isterler.
amaaaaaaaaa;
eğer ki sen kendini hazır hissetmiyorsan, bazı şeyleri ileride yaşamayı düşünüyorsan bunları açık bir şekilde ifade etmen gerekiyor. yoksa öbür türlü iş kandırmaya girer. kendine de saygısızlık yaparsın.
yazdıklarından da anladığım kadarıyla bu tür şeyler sana göre de değil. hele de 21 aşında olduğunu düşünürsek. kendini dinlersen eğer çözümün basit olduğunu göreceksin. :)
şimdi canım bak.
27 yaşında hele de çalışan bir erkekten bahsediyoruz. erkeklerin olgunlaşma dönemidir bu yaşlar. artık karşı taraftan ve bir ilişkiden ne istediklerini bilirler.
27 yaşındaki bir erkeği "seni seviyorum"larla ya da "seni çok özledim aşkım"larla elinde tutamazsın. bu yaşlardaki erkekler cinselliği yaşamak isterler. çünkü ilişkinin içinde karşı tarafın mutluluğu da buna dahildir. ve o kişinin de mutlu olmasını isterler.
amaaaaaaaaa;
eğer ki sen kendini hazır hissetmiyorsan, bazı şeyleri ileride yaşamayı düşünüyorsan bunları açık bir şekilde ifade etmen gerekiyor. yoksa öbür türlü iş kandırmaya girer. kendine de saygısızlık yaparsın.
yazdıklarından da anladığım kadarıyla bu tür şeyler sana göre de değil. hele de 21 aşında olduğunu düşünürsek. kendini dinlersen eğer çözümün basit olduğunu göreceksin. :)
elinde tutma konusuna da katılıyorum canım.. kendisi hoş bi erkek çünkü.. şimdilik yüksek mevkilerde olmasa da güzel de bi işi var..işi gereği bayanlarla da muhatap olmak zorunda dediğin gibi lisede olsam belki ama seni seviyorum larla elimde tutamayacağımın da farkındayım belki de o yüzden benimle herşeyi rahat konuşmasını istiyorum..
Üstelik SENİ SEVİYORUM gibi günümzde pek de değeri kalmamış bi kalıbı kullanmaması da zoruma gitmiyor pek fazla...:)
evet aynen öyle yaradılışları böyle bunların.. onları da öyle kabul edicez hayatımıza alacaksak sanırım:)bir de erkekler bizim kadar duygusal yaratıklar değil.
hepimiz isteyebiliyoruz bazen romantik olsun, sevdiğini söylesin ama böyle bir erkek de çoğu zaman sulugözlü olduğu için bize itici geliyor. ne kadar ironiğiz değil mi :)
erkekler genelde sevgilerini dokunarak ifade edebiliyorlar. bunu birçok yakın erkek arkadaşımdan duyduğum için biliyorum.
Hangi anlamda ileri gidildiğine bağlı olur herhalde.
canım dediğim gibi işte ilişki hariç ama iyice b...ku çıkmaya başladıysa nasıl tepki verilmeli
canım dediğim gibi işte ilişki hariç ama iyice b...ku çıkmaya başladıysa nasıl tepki verilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?