• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arzulu bir erkeksee....:S:S

bir kaç aylık ilişki daha birbirnize sevdiğinizi söylemeden nasıl bu tür muhabbetlere girebiliyorsunuz anlamadım doğrusu.bu türr muhabbetler yapılır yapılmaz değil hatta sen ona iyilik yapmışsın sıkılmasın senin yanında rahat olsun diye o tür muhabbetleri konuşmasına izin vermişsin..ama mayiscadisi arkadaşın dediğine katılıyorum.erkek arkadaşın 27 yaşında ne istediğini bildiği için o kısa yoldan direk söylemiş sana neler istediğini......

bu tarz muhabbetler istemesi normal de, bikaç ay olmasına rağmen daha sevgi sözcükleri sölenmeden direk bu fasla nasıl geçtiniz onu anlamadım... ama senin fırsat verdiğin kadar ilerler, sesini çıkarmazsan hep daha fazlası olur ama bi noktada durmasını sölersen o sınırda durur her zaman, deneyiyle sabittiryerimseniben

Kusura bakma ama 2 yıldan fazla olan bir ilişkide illaki bu muhabbetler olur,olmalıda..sizinki sevgililik değil arkadaşlık o zaman :)
konu sahibine gelince sürekli bu tür isteklerini dile getiriyorsa yanlış yapıyor,henüz daha bismillah demişken fazla ileri gitmesin bence,engelleyin.
açıkcası hiç konuşmadım diyemem. ona bakarsanız daha ilk haftadan o da beni öptü. biz beraberken birbirimize karşı çok yakınızdır aslında. sürekli sarmaş dolaş gezeriz. bi an olsun elimi bırakmaz ama konuşmaya gelince nedense utanıyorum. tabiki konuşmadım diyemem bende doğal karşılıyorum. mesajlaşırken de öyle utanmıyorum ama konuşmak başka geliyor. bende ayak uyduruyorum öyle sus pus durmuyorum ama dediğim gibi utanıyorum bazen ne dicem bilemiyorum ama zamanla alışıyor açılıyor insan.
önceden sürekli beraber olduğumuz için pek konuşmazdık. zaten benimki durmuyo şap şap öpüyo da. (akrep burcu birde)
şimdi asker olunca özlediğini dile getiriyor çoğu zaman. ama konuşmak bi değişik gene de. bak gene utandım alla alla yaa delikafadulden
açıklama yapma gereği hissettim ama ben sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
şimdi canım bak.

27 yaşında hele de çalışan bir erkekten bahsediyoruz. erkeklerin olgunlaşma dönemidir bu yaşlar. artık karşı taraftan ve bir ilişkiden ne istediklerini bilirler.

27 yaşındaki bir erkeği "seni seviyorum"larla ya da "seni çok özledim aşkım"larla elinde tutamazsın. bu yaşlardaki erkekler cinselliği yaşamak isterler. çünkü ilişkinin içinde karşı tarafın mutluluğu da buna dahildir. ve o kişinin de mutlu olmasını isterler.

amaaaaaaaaa;

eğer ki sen kendini hazır hissetmiyorsan, bazı şeyleri ileride yaşamayı düşünüyorsan bunları açık bir şekilde ifade etmen gerekiyor. yoksa öbür türlü iş kandırmaya girer. kendine de saygısızlık yaparsın.

yazdıklarından da anladığım kadarıyla bu tür şeyler sana göre de değil. hele de 21 aşında olduğunu düşünürsek. kendini dinlersen eğer çözümün basit olduğunu göreceksin. :)

evet haklısınız isteklerini de normal buluorum aslında biçok kişinin de sölediği gibi o bir erkek...... hıı şunu da konuştuk mesela cinsel ilşki bazında evlenmeden önce olması konusunda hemfikiriz yani evlenmeden girilen ilşkinin,ikili arasındaki bazı değerleri öldürdüğüne inanıyoruz.. kısmet olur da evlenirsek o zaman olsun istiyoruz yani.. ama bunun dışında gelişen öpüşmek dokunmak sarılmak koklamak gibi şeylerin ilşkiyi daha da güçlendirdiğini ve ikili arasındaki bağı kuvvetlendirdiğini düşünüor kendisi.. ee katılmıyorum da diyemem bunlar olmazsa sınıf arkadaşı gibi oluruz çünkü sadece sorunlarımızı ya da gün içinde yaşadıklarımızı anlatır geçeriz.. bu şekilde de ne kadar gider bilmemm...

hıı bir de birçok arkadaşım sevdiğini söylemeden demiş.. evet bu başta bana da ilginç gelmişti ama şu an normal buluorum.. çünkü sevdiğimi direkt söleyemiorum tarzı birşey sölemişti utanıosa ki sanmıorum utandığını ama yüzüme sölemeyi de direkt istemiosa zorlamak da istemiorum.. çünkü bu kişiden önce beni çok seven bi erkek arkadaşım vardı.. onunla aynı tavırları sergiliyor diebilirim.. sözlü olmasa da davranışları anlatıyor bazı şeyleri emin olmasam da.. seviyor diyemiyorum diyebilsem bu konuyu açmazdım zaten.. ama sevmiyor da diyemiyorum kafam karışık anlayacağınız....

şimdi canım bak.

27 yaşında hele de çalışan bir erkekten bahsediyoruz. erkeklerin olgunlaşma dönemidir bu yaşlar. artık karşı taraftan ve bir ilişkiden ne istediklerini bilirler.

27 yaşındaki bir erkeği "seni seviyorum"larla ya da "seni çok özledim aşkım"larla elinde tutamazsın. bu yaşlardaki erkekler cinselliği yaşamak isterler. çünkü ilişkinin içinde karşı tarafın mutluluğu da buna dahildir. ve o kişinin de mutlu olmasını isterler.

amaaaaaaaaa;

eğer ki sen kendini hazır hissetmiyorsan, bazı şeyleri ileride yaşamayı düşünüyorsan bunları açık bir şekilde ifade etmen gerekiyor. yoksa öbür türlü iş kandırmaya girer. kendine de saygısızlık yaparsın.

yazdıklarından da anladığım kadarıyla bu tür şeyler sana göre de değil. hele de 21 aşında olduğunu düşünürsek. kendini dinlersen eğer çözümün basit olduğunu göreceksin. :)

elinde tutma konusuna da katılıyorum canım.. kendisi hoş bi erkek çünkü.. şimdilik yüksek mevkilerde olmasa da güzel de bi işi var..işi gereği bayanlarla da muhatap olmak zorunda dediğin gibi lisede olsam belki ama seni seviyorum larla elimde tutamayacağımın da farkındayım belki de o yüzden benimle herşeyi rahat konuşmasını istiyorum..
Üstelik SENİ SEVİYORUM gibi günümzde pek de değeri kalmamış bi kalıbı kullanmaması da zoruma gitmiyor pek fazla...:)

elinde tutma konusuna da katılıyorum canım.. kendisi hoş bi erkek çünkü.. şimdilik yüksek mevkilerde olmasa da güzel de bi işi var..işi gereği bayanlarla da muhatap olmak zorunda dediğin gibi lisede olsam belki ama seni seviyorum larla elimde tutamayacağımın da farkındayım belki de o yüzden benimle herşeyi rahat konuşmasını istiyorum..
Üstelik SENİ SEVİYORUM gibi günümzde pek de değeri kalmamış bi kalıbı kullanmaması da zoruma gitmiyor pek fazla...:)

bir de erkekler bizim kadar duygusal yaratıklar değil.

hepimiz isteyebiliyoruz bazen romantik olsun, sevdiğini söylesin ama böyle bir erkek de çoğu zaman sulugözlü olduğu için bize itici geliyor. ne kadar ironiğiz değil mi :)

erkekler genelde sevgilerini dokunarak ifade edebiliyorlar. bunu birçok yakın erkek arkadaşımdan duyduğum için biliyorum.

bir de erkekler bizim kadar duygusal yaratıklar değil.

hepimiz isteyebiliyoruz bazen romantik olsun, sevdiğini söylesin ama böyle bir erkek de çoğu zaman sulugözlü olduğu için bize itici geliyor. ne kadar ironiğiz değil mi :)

erkekler genelde sevgilerini dokunarak ifade edebiliyorlar. bunu birçok yakın erkek arkadaşımdan duyduğum için biliyorum.
evet aynen öyle yaradılışları böyle bunların.. onları da öyle kabul edicez hayatımıza alacaksak sanırım:)

açık kapı bırakıyor evlilik konusunda ne demek? adam hem beraberlik istiyor hem de evlenir miyiz bakacaz derse, sen de o arada eve çıkmak istiyorum dersen, yan yana gezerken şap şap öpmesinden rahatsız değilsen konuşma sırasında rahatsızlık duyman nedendir?

tamamen saçmalıyorsun. bence sen ondan daha isteklisin.

canım dediğim gibi işte ilişki hariç ama iyice b...ku çıkmaya başladıysa nasıl tepki verilmeli:1:

yani yukarıda sölemiştim ilşki düşünmeyiz zaten ikimiz de kesin olarak yetişme koşullarımız da birbirine benzer memleketlerimiz de aynı bu konuda uyuşuoruz ama sanırım yani benim düşüncem ilşki dışında biçok eyi yaşamak istiyor:utangac::utangac::kızgın:

canım dediğim gibi işte ilişki hariç ama iyice b...ku çıkmaya başladıysa nasıl tepki verilmeli:1:

Bilmem ki karşındaki insanın nasıl biri olduğuna bağlı. Buna ancak sen karar verebilirsin.
Nasıl davranacağını ancak sen kestirebilirsin. Sonuçta her insanın yapısı farklı. Bana göre ortak bir davranış biçimi yok şunu yapın bunu yapın diyip de olayı çözüme götürebilecek. fisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
normal gelmedi bana daha tanışma aşamasındasınız üstelik senin tercihin iş ileri onun istediği boyutada gelebililr senin kararın

Back