arzulu bir erkeksee....:S:S

gulmelek42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2010
34
0
36
Adana
merhaba kızlar birkaç aylık bir ilşkim var.. erkek arkadaşım çalışıyor ben ünv. öğrencidiyim aramızda 6 yaş var.. güzel de giden bi ilikimiz var ama bazı şeyler şüphelenmeme yol açıyor.. kendisi çok düşünceli beraber oldğumuz süre boyunca bana her konuda yrd. olmayı isteyen,sağlığımı çok düşünen,ii olduğuna inandığım bir insan..Fakat çok fazla arzulu bi erkek.... bana konusunu açmayayaım rahatsız oluosan dedi ben de yanımda kasılmasın herşeyi konuşabilelim diye konuş rahatsız olmuyorum dedim ama çok afedersiniz b..u çıkıyor bazen.. şahsen böle zamanlarda düşünmeye başlıorum henüz sevdiğimizi sölemedik birbirimize daha tanışma aşamasındayz diebilirimm seviyor mu diye sormıcm tabi ama gelecek için güzel şeyler istediğini açık kapı bırakarak sölüyor.. çünkü evlilik gibi uzun vadeli planlar genelde gerçekleşmior düşüncesinde benim gibi....her ortama girdim çıktım her türlü kızı biliorum yaşım da oldu 27 böle şelere ne halim ne vaktim var diyor.. ben de bu derece istekli olmasını bazen sadece bu yüzden mi istior benmle beraber olmyı die düşünmeden edemiorum... sizce ileriye yönelik olduğuna dair konuşmaları ve tavırları SAMİMİ mi?

Keşke henüz tanışma aşamasında bu imtiyazı ona vermeseydin.
Haa nişanlı olursunuz falan gene bir derece anlıycam çiftler birbirini tanımak için elbette konuşacak....
Ama siz daha adı konmamış bir aşamada çok ileri gidiyorsanız hiç çekinme ve ona duracağı yeri sen bildir. Çok ileri gidiyorsun de.Açık açık söyle çekinme henüz beni sevdiğini bile duymadım ama özele dair her şeyi duydum de. bu onu frenler. Ciddi düşünüyorsa sabretmesini bilecek....
Gerçekten seven erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz incitmekten pişman etmekten ürker...

Son düzenleme:
daha ilişkiniz yeni eğer her konusmanızda bu tarz konular acılıyorsa uyar derim

ben anlamadım arkadaşım sadece konuşuyomusunuz yoksa başka şeyleremi yelteniyor eyer sadece konuşuyosanız bunda bişey yok rahatsız olduğun yerde ifade edersin sözü değiştirirsin aksi bişeyler varsa yine rahatsız olduğun yerde sınırlarını koyarsın henüz seni yeterince tanımıyorum bazı şeyler için erken bişeyleri aşmamız gerek önce falan dersin .bu insab madem hertürlü ortamı kızız tanımış seninde onlardan birir olup olmadığını anlamak isticektir sebn daha en başından bazı şeylere tepkisiz kalırsan seninde diğerleri gibi olduğunu düşünmesini sağlamış olursun ama benim anladığım kadarıyla hani diyomuşya evlilikle ilgili planlar yapılınca gerçekleşmiyo düşüncesindeymişya ordanda belli olduğu gibi bu insan günlük yaşayan birisi belki seninlede başka amaçlarla birlikte oluyordur bence dikkatli ol önce onu tanı güven ondan sonra neye tölerens göstermek istersen göster ama önce güven

Uyarmaktan öte şakayla karışık laf sokuştur...
Eminim anlayacak ve susacaktır.
Soru mu soruyor anlamadım, ne gibi bir konuşma tarzı ve yaklaşımı var ?

evet haklısınız yani yakınlaşma anlamında ben de istersem yeltenior hani öpmek falan o anlamda sölüorum.. hani zaten yeni sayılırz o yüzden hemen sevmesini de beklemiorum bana göre insan ya zamanla sever ya da daha önceden bi arkadaşlığı falan vardr uzun süren onun arkasından sevdiğini anladığı için yaklaşır erkek...bizim de beraberlikten önce uzun bi arkadaşlığımız ypktu az bi tanıma sürecinden sonra beraber olmaya karar verdik.. hoşlanmayla başladı diebilirim yani.. fikir uyuşması deil olayımız.. onu zamanla görcez ama şimdilik bi sorun yok.. haklısınız hepiiz teşekkürler cevaplr için..

Uyarmaktan öte şakayla karışık laf sokuştur...
Eminim anlayacak ve susacaktır.
Soru mu soruyor anlamadım, ne gibi bir konuşma tarzı ve yaklaşımı var ?

aslına bakarsanız ahatsız olduğumu anladığı anda kesio zaten bi daha konuşmıcm bu konuda kesinlike diyor trip atıyor yanii..ben bunları konuşmasından çok rahatsız da değilim diebilirim.. yani sölediğim gibi benmle herşeyi konuşsun çekinmesim saklamasın düşüncelerini istiyorum.. konuşmalar derken kastım da beni çok istediğini vurguluyo zaman zaman... merak ettiğim normal mi yani bu sizce? istediği sadece oyun mu bu konuda bazı şüphelerim açığa çıkabiiyor.. ama diğer tavırlarını incelediğimde de yok yok ileriye gidebilir diorum.. başlandıçta da sölemiştim çoğu zaman görüşmek istior, bana ii davranıor ,sağlığımı çok düşünüyor,benimle zaman zaman aynı evde kalmak istediğini bildiğim halde eve çıkmamı istemiyor( pişsmn olursun iş-güç yorar belki ev arkadaşınla anlaşamazsın falan filan die) yurtta kalıorum çünkü.. o evde kalıor ama ailesiyle kaldığı için ev ortamında beraber değiliz dışarıdayız hep...

bence öpmekte ellele tutuşmakta ve sarılmakta elini omzuna atmasında bişey yok bunlsar olağan şeyler daha ileriye gitmek istemesinde eyer isterse ozaman şüphe et bence daha yeniymişsinizya. arada sevgide yokmuş

: ) adamın niyeti ortada gülmelek

Birkaç aylık ilişkide birbirinizi sevdiğinizi anlayamadınız mı hala?
Tanışma aşaması birkaç ay sürer mi ve bu sürede birbirinizi istediğinizi söylemeniz ne kadar doğru...
Tartışılır... :umursamaz:

Bence normal, bir problem yok.
Ben daha ilk konuşmamda, tanıştığım ilk günde hadi gel yatağa gidelim tarzı yaklaşımda bulunan bir sürü erkekle karşılaştım. Bu abes bir durum. Ama siz tanışma aşamasında bunları konuşabilirsiniz. Yalnız izin verirsen abartır, ileri gider ve senin de dediğin gibi işin b*kunu çıkarır. Erkeklerin hepsi böyle. Taviz verince abartıyorlar. Konuşmasına izin vermen doğal ama abartmasına müsade etmen yanlış. Hem seni sıkan bir durum. Bence bunu belirtmelisin ona. Niyetini sırf bunlardan bahsediyor diye kötü olarak algılamanın doğru olduğunu sanmıyorum ayrıca. Amaa işin içine el kol hareketleri giriyor ve dokunmaya çalışıyorsa ayrı.

canım diyelim bikaç şey yaşandı
yani işin b....ku çıktı
ozaman nasıl davranmak gerekir
aniden kendini çekmek olmaz dimi ama nasıl dile gitirlmeli özellikle evliliğe giden ilişkide

Bu arada dokunmak falan dediğim de abartılı dokunuşlar. Yoksa sarılması vs. değil. onu her sevgili yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk aylarda bu kadar ileri gitmek normal değil bana göre ama erkekler işte her biri istiyor emin ol. sende fırsatı verince yeri geliyo böyle b*kunu da çıkartıyolar.

birbirinize daha sevdiğinizi dahi söylememişsiniz orasını anlayamadım gerçi... sevdiğinden emin olmadan nasıl böyle muhabbetlere girebiliyorsunuz anlayamadım.
2 yıldan fazla oldu bir ilişkim var telde böyle bi muhabbet açtı mı hala kıpkırmızı olurum dicek bişey bulamam.
valla nasıl muhabbet ediliyor merak ediyorum aklinialirimsmile

Kusura bakma ama 2 yıldan fazla olan bir ilişkide illaki bu muhabbetler olur,olmalıda..sizinki sevgililik değil arkadaşlık o zaman :)
konu sahibine gelince sürekli bu tür isteklerini dile getiriyorsa yanlış yapıyor,henüz daha bismillah demişken fazla ileri gitmesin bence,engelleyin.

Tanısma asamasında keske bu konulardan konusturmasaydın fırsat vermeyeceksin ...ku da cıkar baska birseyi de ..

şimdi canım bak.

27 yaşında hele de çalışan bir erkekten bahsediyoruz. erkeklerin olgunlaşma dönemidir bu yaşlar. artık karşı taraftan ve bir ilişkiden ne istediklerini bilirler.

27 yaşındaki bir erkeği "seni seviyorum"larla ya da "seni çok özledim aşkım"larla elinde tutamazsın. bu yaşlardaki erkekler cinselliği yaşamak isterler. çünkü ilişkinin içinde karşı tarafın mutluluğu da buna dahildir. ve o kişinin de mutlu olmasını isterler.

amaaaaaaaaa;

eğer ki sen kendini hazır hissetmiyorsan, bazı şeyleri ileride yaşamayı düşünüyorsan bunları açık bir şekilde ifade etmen gerekiyor. yoksa öbür türlü iş kandırmaya girer. kendine de saygısızlık yaparsın.

yazdıklarından da anladığım kadarıyla bu tür şeyler sana göre de değil. hele de 21 aşında olduğunu düşünürsek. kendini dinlersen eğer çözümün basit olduğunu göreceksin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…