• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aryıldız mı? Tefal mi?

yesildiyar

Babasının Markvelası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
559
4
318
Arkadaşlar düdüklü tencere almak istiyorum aryıldızın flamıngosu ve tefalin modulası arasında kaldım sizce hangisini alayım bi önerisi olan var mı?

ar-yıldız bence canım.. tefalin bi kaç ürününden şikayetçiydim ama ar-yıldız bence güzel

bence de ar-yıldız canım. çeliklerine 50 yıl garanti veriyorlar. çeyiz setini aldım ordan biliyorum...

bence de Aryıldız.Tefal'in altı ince olduğundan dibi tutabiliyormuş.Arkadaşım tencere takımını almıştı çok da şirin bir tasarımı var pembeli falan;ama dibini tutturuyormuş yemeklerin.Bir diğer açıdan Tefal Fransız malı ama Aryıldız Türk malı.Yılların da tecrübesi.
son olarak Aryıldız derim.

canım oldukça uzun bir zaman geçmiş ama aldınmı düdüklü tencereni? ben tüm çelik ürünlerimi aryıldız aldım çokta memnununm eğer sende benim gibi düdükllünü aryıldız aldıysan nasıl kullandığını söylermisin? nasıl kullanacağımı bilmiyorumda :P

bende ar yıldızın çeyiz setini aldım ama henüz kullanmadım hiç aklımda yoktu ama en çok tavsiye edilen olduğu için aldım.inşallah iyidir

hihoyyytbende ar yıldız aldım canım daha kullanmak nasip olmadı ama iyi bir seçim yaptığımı düşünüyorum

yok canım daha almadım uzun zamandır aryıldız sıparış vermıştım gelmedı bende almadım

bencede aryıldız, internetten araştırdığım kadarıyla aryıldız daha kaliteli tefalden

Back
X