- 12 Şubat 2019
- 61
- 9
- 1
- Konu Sahibi SiyamKedisii
Arkadaşlar araştırdım fakat bu marka hakkında birşey bulamadım. Kullanan var mıydı? Güvenilir bir test mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim az önce, ilişkinin üzerinden 35 gün geçti. Bu ay ki reglimin gecikmesinin 5. Gününe giriyorum. Negatif çıktı. Silik dahi yok. Hamile olduğumu ben de düşünmüyorum ama adetim 4 gündür gelmeyince insan acaba diyor ama ilişkiden de 35 gün geçti çıkması gerekmez miudi hamile olsam?Bende geçenlerde ovulasyon testi alacaktım bu marka vardı almadım. İlk defa duyduğum için. Ama belki güvenilirdir, güvenmediğim tek test albi test. Dene istersen
Sabahtan beri kahverengi akıntım var. Adet olucam sanırım ilişkiden 35 gün geçti neredeyse. Çok stres yaptım sanırım ondan sökülemiyorum. 2 günlük gecikme de kan testi yapmıştım 1.2 çıktı bence gebelik yok gibiAynen çıkması lazımdı ama burda biri yaklaşık 2inci ayında kan testiyle hamile olduğunu öğrenmiş idrar testleri hep negatif çıkmış. İstersen birde kan testi yaptır cnm adet olmazsan. Rabbim gönlündekini versin inşallah![]()
Adetim hala sökülmedi bu ilişkiden 35 gün sonra kahverengi leke neyin nesiHayırlısı o zaman cnm, önümüzdeki ayı değerlendirirsin, inş kısmetinde varsa tutar. Olmadı ovulasyon testlerini dene faydası olur belki
Adet oldum sanırım. Kasıklarım ağrıyor ve kırımızı geldi. Teşekkür ederim. Bu sabahta ilk idrarla test yaptım negatif. İlişkiden 36 gün geçti bence çıkardı olsaydı.Cnm bendede oldu bu biraz erken ama 7-8 gün sürdü sonra adet oldum. Kan testi yaptırmıştım negatif çıkmıştı, bende adet düzensizliği var. Ondan die düşündüm. Bak içinde şüphe kalmasın git bir kan testi yaptır, değilsen bile bunun nedenini öğrenirsin, gebeysen de kanana iyi değil önlemini almış olursun, hakkında hayırlısı![]()
Siz hamileliğinizi ilişkiden kaç gün sonra test yaparak öğrendiniz?Hayırlısı olsun cnm, bu ay tekrar denersin. Rabbim gönlündekini versin inşallah tez zamanda![]()
Ben kullandım güvenilir bir marka bende hep negatifi gösterdiYeni mi çıktı acaba şüphelendim bu testten
Ben de gölge gibi çizgi ile ogrendim artı med marka ile,Artimede bende güvenmiyorum Mayıs ayında ikinci çizgi gördüm hatta erken gebelik testinde de ama iğnenin 11.12.günüydü belkide ondan bugün de doktor hcg bak dedi diye yine artımed denk geldi ve diğerlerinden de pahalı 5 TL ye alırdım artımed 10 TL ve hafif çizgi var yarın kan vercem ve baska test alıcam iğneden mi test den mi bilemedim