A aspenyaaaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2023 128 14 24 24 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #1 Kızlar reglime 4 ya da 5 gün var artımed erken gebelik testi yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı başka bi test yaptım başka marka negatif neden böyle oldu sizce
Kızlar reglime 4 ya da 5 gün var artımed erken gebelik testi yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı başka bi test yaptım başka marka negatif neden böyle oldu sizce
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.550 2.523 24 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #2 Erken gebelik testi daha hassas olur diğer test kaset mi?
A aspenyaaaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2023 128 14 24 24 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #3 Ponciksi .!.: Erken gebelik testi daha hassas olur diğer test kaset mi? Genişletmek için tıkla... O da erken
Ponciksi .!.: Erken gebelik testi daha hassas olur diğer test kaset mi? Genişletmek için tıkla... O da erken
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.550 2.523 24 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #4 aspenyaaaaa .!.: O da erken Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarın ile dene birde canım yada çok arada kaldıysan kan testi verebilirsin daha adetinede varmış pazartesiyide bekleyebilirsin
aspenyaaaaa .!.: O da erken Genişletmek için tıkla... Sabah ilk idrarın ile dene birde canım yada çok arada kaldıysan kan testi verebilirsin daha adetinede varmış pazartesiyide bekleyebilirsin
A aspenyaaaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2023 128 14 24 24 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #5 Ponciksi .!.: Sabah ilk idrarın ile dene birde canım yada çok arada kaldıysan kan testi verebilirsin daha adetinede varmış pazartesiyide bekleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Burdan baktım az öncede artımed yalancı pozitif çıkartıyormuş
Ponciksi .!.: Sabah ilk idrarın ile dene birde canım yada çok arada kaldıysan kan testi verebilirsin daha adetinede varmış pazartesiyide bekleyebilirsin Genişletmek için tıkla... Burdan baktım az öncede artımed yalancı pozitif çıkartıyormuş
Ponciksi Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Ocak 2020 1.550 2.523 24 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #6 aspenyaaaaa .!.: Burdan baktım az öncede artımed yalancı pozitif çıkartıyormuş Genişletmek için tıkla... Prodoctor filan al istersen evet artının yanlışı çok oluyor ama hepsinin hassasiyeti farklı oluyor yinede dikkat etmekte fayda var
aspenyaaaaa .!.: Burdan baktım az öncede artımed yalancı pozitif çıkartıyormuş Genişletmek için tıkla... Prodoctor filan al istersen evet artının yanlışı çok oluyor ama hepsinin hassasiyeti farklı oluyor yinede dikkat etmekte fayda var
Momofthecats If not now, when? Kayıtlı Üye 5 Ocak 2022 946 1.710 25 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #7 Artımed güvenilir bir marka değil maalesef
A aspenyaaaaa Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2023 128 14 24 25 Ekim 2024 Konu Sahibi aspenyaaaaa #8 Momofthecats .!.: Artımed güvenilir bir marka değil maalesef Genişletmek için tıkla... Evet öğrenmiş oldum bugün kan verdim 2 çıktı zaten Negatif umarım bu markayı kaldırırlar
Momofthecats .!.: Artımed güvenilir bir marka değil maalesef Genişletmek için tıkla... Evet öğrenmiş oldum bugün kan verdim 2 çıktı zaten Negatif umarım bu markayı kaldırırlar