- 25 Aralık 2023
- 141
- 15
- 24
- Konu Sahibi aspenyaaaaa
Kızlar reglime 4 ya da 5 gün var artımed erken gebelik testi yaptım gözle görülür silik çizgi çıktı başka bi test yaptım başka marka negatif neden böyle oldu sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da erkenErken gebelik testi daha hassas olur diğer test kaset mi?
Sabah ilk idrarın ile dene birde canım yada çok arada kaldıysan kan testi verebilirsin daha adetinede varmış pazartesiyide bekleyebilirsinO da erken
Burdan baktım az öncede artımed yalancı pozitif çıkartıyormuşSabah ilk idrarın ile dene birde canım yada çok arada kaldıysan kan testi verebilirsin daha adetinede varmış pazartesiyide bekleyebilirsin
Prodoctor filan al istersen evet artının yanlışı çok oluyor ama hepsinin hassasiyeti farklı oluyor yinede dikkat etmekte fayda varBurdan baktım az öncede artımed yalancı pozitif çıkartıyormuş
Evet öğrenmiş oldum bugün kan verdim 2 çıktı zaten Negatif umarım bu markayı kaldırırlarArtımed güvenilir bir marka değil maalesef
Sonra yukseldimi kandaki deger peki adet mi.oldunuz bende artimed yaptim silikEvet öğrenmiş oldum bugün kan verdim 2 çıktı zaten Negatif umarım bu markayı kaldırırlar
Ciddimi ins bu test dogrudur az once baska marka yaptim hic cizgi cikmadi kac gun varken cizgi cikti sizinBu test herkeste farklı şeyler mi çıkarıyor acaba
Ben de sıfır çizgi çıkarırdı hep
Şuan ki hamileligimi artmed ile öğrendim
3 gün önceden kaset test ile öğrendim canimCiddimi ins bu test dogrudur az once baska marka yaptim hic cizgi cikmadi kac gun varken cizgi cikti sizin
Benim az once diger testte hic cizgi cikmayinca biraz kafam karisti3 gün önceden kaset test ile öğrendim canim
En net sonuc kan vermekBenim az once diger testte hic cizgi cikmayinca biraz kafam karisti
Evet adet oldumSonra yukseldimi kandaki deger peki adet mi.oldunuz bende artimed yaptim silik
Adet oldumSonra yukseldimi kandaki deger peki adet mi.oldunuz bende artimed yaptim silik