Artımed erken gebelik testi doğru mu

Ben pco luyum belli bir günüm yok.kan verdim yarını bekliyorum.banada inandırıcı gelmiyor yorumları okuduktan sonra ama siznkide benim test gibimiydi çizgisi .yani hemen çıktı
daha silikti 8.dakikada çıkmıştı…adetten 5 gün önce ve 3 gün önce yapmıştım sonra yalancı pozitif yorumlarını okuyunca adet günü days comfort ve predictor early ile tekrarladım onlar negatif çıkardılar, 1gün sonrasında da adet oldum🥹inşallah sizde vardır bebek🙏🏼💞

Bendeki hala pembe ama umudum yok bu test herkeste yapmış bunu şuan kasigim ince ince ara ara agriyo ama ben psikolojik çok belirti yaşarım negatif sonucu goruncede hemen geçer.ay bu testi ureteni Allah kalbiyle muamele etsin umutlarimizla oynuyo resmen yazık valla yazık

2 gün önce oldu hala adet olmadım. 2 gün önce lan testinde 1.20 çıktı yani negatif bakalım bekliyorum 26 27 sinde ne olacak nasip 🥰🙃 olabildiğince testinden yapmanızı önermem. Bir kez dilim yandı bi daha yapmam kan testi ve adet gecikmesi en temiz sonuç 🥰
Bişey soyliyimmi 0 in uzerindeki değer negatif gibi düşük ama 1 on üzerinde olması şüpheli oluyor yani ihtimal dahilinde giderek artabilirde.benim kimyasalim olmuştu o zaman ogrendim

X