• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken gebelik testi doğru mu

Ben pco luyum belli bir günüm yok.kan verdim yarını bekliyorum.banada inandırıcı gelmiyor yorumları okuduktan sonra ama siznkide benim test gibimiydi çizgisi .yani hemen çıktı
daha silikti 8.dakikada çıkmıştı…adetten 5 gün önce ve 3 gün önce yapmıştım sonra yalancı pozitif yorumlarını okuyunca adet günü days comfort ve predictor early ile tekrarladım onlar negatif çıkardılar, 1gün sonrasında da adet oldum🥹inşallah sizde vardır bebek🙏🏼💞

Bendeki hala pembe ama umudum yok bu test herkeste yapmış bunu şuan kasigim ince ince ara ara agriyo ama ben psikolojik çok belirti yaşarım negatif sonucu goruncede hemen geçer.ay bu testi ureteni Allah kalbiyle muamele etsin umutlarimizla oynuyo resmen yazık valla yazık

2 gün önce oldu hala adet olmadım. 2 gün önce lan testinde 1.20 çıktı yani negatif bakalım bekliyorum 26 27 sinde ne olacak nasip 🥰🙃 olabildiğince testinden yapmanızı önermem. Bir kez dilim yandı bi daha yapmam kan testi ve adet gecikmesi en temiz sonuç 🥰
Bişey soyliyimmi 0 in uzerindeki değer negatif gibi düşük ama 1 on üzerinde olması şüpheli oluyor yani ihtimal dahilinde giderek artabilirde.benim kimyasalim olmuştu o zaman ogrendim

Hayırlısı, mümkünse yapmayın kaset test sabredin.Çünkü gerçekten sizi düşünerek söylüyorum , psikolojik olarak insan üzülüyor. 🥰🥹rabbim hayırlısı ile sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin size. Hayırlı günler.
Çok teşekkür ederim aslında benim tüp bebek olan bir oğlum var 3 yaşında yanaklarinizdan öper.ben pko luyum ama öyle bir pko ki tahlillerim hep normal FSH lh amh östrojen progesteron TSH hepsi normal kilomda çok değil buna rağmen yılda bir kere bile ilaç kullanmadığım da adet olmam.aslinda tedavisiz hamile kalacagima dair bir umudumda yok.ama bu test belirgin silikten daha koyu çift çizgi çıkınca çok mutlu oldum ama kan işte negatif.bu test hakkında çok şikayet var dilerim Allah'tan şu mübarek cuma günü onlar bizi nasıl mutlu edip sonra aglatiyosa Allah onlarida en mutlu olduğu anlarda aglatmasin ama hayal kırıklığı yasatsin

Hayırlısı, mümkünse yapmayın kaset test sabredin.Çünkü gerçekten sizi düşünerek söylüyorum , psikolojik olarak insan üzülüyor. 🥰🥹rabbim hayırlısı ile sağlıklı tez vakitte evlat nasip etsin size. Hayırlı günler.
Kaset test değildi erken gebelik testiydi hani o kasetlere göre daha çabuk çıkarıyor diye havalara ucmustum resmen.ama nasip değilmiş boşuna sevinmisim bir daha ne idrar ne kan yaptiracam.varsa elbet birgün çıkar

Kaset test değildi erken gebelik testiydi hani o kasetlere göre daha çabuk çıkarıyor diye havalara ucmustum resmen.ama nasip değilmiş boşuna sevinmisim bir daha ne idrar ne kan yaptiracam.varsa elbet birgün çıkar
Allah öncelikle evladınızı size bağışlasın. Hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Bir de bahsettiğiniz erken g.t. biliyorum genel olarak demek istemiştim😇 nasibinde varsa yakında olur siz ümidinizi yitirmeyin lütfen. Ben sizi anladım. 🥹🥹🥹🥰🥰🥰

Allah öncelikle evladınızı size bağışlasın. Hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Bir de bahsettiğiniz erken g.t. biliyorum genel olarak demek istemiştim😇 nasibinde varsa yakında olur siz ümidinizi yitirmeyin lütfen. Ben sizi anladım. 🥹🥹🥹🥰🥰🥰
Anladım.kusura bakmayı ben yanlış anlamışım.guzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Back