kesin sonuç için gidip kan verin tebriklerArtimed marka. Yalancı pozitif çıkarıyor yorumlarını okuyunca tereddüt ettim var mı sizce yoksa yalancı pozitif mi
Ağzınız bal yesin.cok teşekkür ederimBu kadar belirgin çizgiyle yanıltıcı olan görmedim gebesiniz muhtemelen
Ağzınız bal yesin.cok teşekkür ederim
Evet onu biliyorum benim ilk gebeligimde istanbuldaydi o 3 hhaftalikken göstermişti ama burada yok o markaÜzgünüm ama benim yalancı çıktı, pozitif çıktı kanda negatif değer verdi. Kan testi vermenizi öneririm. Artımed yerine buradaki hanımlar prodoctor u öneriyorlar bilginiz olsun. Hayırlı haberler duyarsınız inşallahh
Ya cidden çok teşekkür ederim moralim yerine geldi
Üzgünüm ancak ben gördüm bu yüzden ümit verip üzülmenizi istemem en sağlıklısı kan testiBu kadar belirgin çizgiyle yanıltıcı olan görmedim gebesiniz muhtemelen
bana artımed silik pozitif çıkardı çok umutlanmıştım ama regl oldum, başka testle tekrar deneyin inşallah bebeğiniz sizinledirArtimed marka. Yalancı pozitif çıkarıyor yorumlarını okuyunca tereddüt ettim var mı sizce yoksa yalancı pozitif mi
Ben pco luyum belli bir günüm yok.kan verdim yarını bekliyorum.banada inandırıcı gelmiyor yorumları okuduktan sonra ama siznkide benim test gibimiydi çizgisi .yani hemen çıktıbana artımed silik pozitif çıkardı çok umutlanmıştım ama regl oldum, başka testle tekrar deneyin inşallah bebeğiniz sizinledirreglinize kaç gün var?
Ederim tabiki inşallah gercektirUmarım güzel haberler verirsiniz bizlere de haber edim
Bir yerde okudum ne kadar doğru bilmiyorum ilk 5 dakikadan sonra ikinci çizgi çıkarsa yalancı pozitiftir bekledikçe grilesir ya da kaybolur diye ama benimki hala pembe.ne biliyim işte umut yarini nasıl bekliycrmBenimki solmadı halasaçma bi şekilde
Bu arada siz ne zaman yaptinizBenimki solmadı halasaçma bi şekilde