Artımed erken gebelik testi doğru mu

nihalbera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
10
2
36
Artimed marka. Yalancı pozitif çıkarıyor yorumlarını okuyunca tereddüt ettim var mı sizce yoksa yalancı pozitif mi

Eklentiler

• IMG-20241219-WA0004.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 21
Üzgünüm ama benim yalancı çıktı, pozitif çıktı kanda negatif değer verdi. Kan testi vermenizi öneririm. Artımed yerine buradaki hanımlar prodoctor u öneriyorlar bilginiz olsun. Hayırlı haberler duyarsınız inşallahh

Teşekkür ederim ama inşallah yalancı pozitif değildir.kan verdim yarın çıkacak ama artimedin olumsuz yorumlarını okuyunca moralim çöküşe geçti.insallah inşallah yalancı pozitif degildir

Evet onu biliyorum benim ilk gebeligimde istanbuldaydi o 3 hhaftalikken göstermişti ama burada yok o marka

Bu kadar belirgin çizgiyle yanıltıcı olan görmedim gebesiniz muhtemelen
Üzgünüm ancak ben gördüm bu yüzden ümit verip üzülmenizi istemem en sağlıklısı kan testi

Eklentiler

• 1000004546.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000004491.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000004485.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 14
Artimed marka. Yalancı pozitif çıkarıyor yorumlarını okuyunca tereddüt ettim var mı sizce yoksa yalancı pozitif mi
bana artımed silik pozitif çıkardı çok umutlanmıştım ama regl oldum, başka testle tekrar deneyin inşallah bebeğiniz sizinledir reglinize kaç gün var?

bana artımed silik pozitif çıkardı çok umutlanmıştım ama regl oldum, başka testle tekrar deneyin inşallah bebeğiniz sizinledir reglinize kaç gün var?
Ben pco luyum belli bir günüm yok.kan verdim yarını bekliyorum.banada inandırıcı gelmiyor yorumları okuduktan sonra ama siznkide benim test gibimiydi çizgisi .yani hemen çıktı

2 gün önce oldu hala adet olmadım. 2 gün önce lan testinde 1.20 çıktı yani negatif bakalım bekliyorum 26 27 sinde ne olacak nasip olabildiğince testinden yapmanızı önermem. Bir kez dilim yandı bi daha yapmam kan testi ve adet gecikmesi en temiz sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…