artık zevk almıyorum :(

exigt

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
2
0
16
Konya
eşimle çok iyi giden bir cinsel hayatımız vardı ancak bir dönem mikrop kaptım doktor mantar olduğunu söyledi ayrıca sık sık idrar zoru da oluyordum bunlar geçti şimdiyse 1 hafta öncesine kadar çok zevk alırken şimdi içimde istek bile yok yine mikrop kapmış olabileceğimi düşünüyorm ama mantar gibi bişey değil ne kaşıntı var ne de akıntı lütfen önerebileceğiniz bir şey varsa yardımcı olun doktorada gitmeye çekiniyorum

Bende kötü kokulu akıntı vardı hatta kronikleşti elma sirkesi kullanıyorum koku olduğuna suya karıştıriyorum bir çorba kaşığı yıkıyorum günde bir defa

Bende kötü kokulu akıntı vardı hatta kronikleşti elma sirkesi kullanıyorum koku olduğuna suya karıştıriyorum bir çorba kaşığı yıkıyorum günde bir defa

tamam elma sirkesi candır şifadırda asittirde canım ya genital bölgeye doktorlar su dışında hiçbirşey tavsiye etmiyor.biz burda ne dersek boş konu sahibi arkadaşım doktora gitmeli net.

biraz utangaçlık var bende işte keşke gidebilsem ama çok zor geliyor o yüzden sordum böyle birşey başına gelen varsa bir önerde bulunurmuki diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…