- Konu Sahibi mercan3008
-
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/456646-2-ayda-10-kilo-verelim.html
canım bir göz gezdir istersen.. mesaj da atabilirsin soracağın bir şey olursa
Kolay gelsin, inşaallah bu kez istediğiniz sonucu alırsınızgrupları da göz ardı etmeyin derim, oralardaki arkadaşlarla birlikte de güzel gidebilir
merhabalar
şimdiden hayırlı olsun diyorum bende başlarken 97 kilo idim ve ayağım kırık bir şekilde evde otururken kadınlar klubü ile zayıflamaya başladım :) umarım sonuna kadar devam edersin çünkü kilo vermek kolay ama korumak daha zormuş. yürüyüş ve sağlıklı beslenme işe gerçekten kilo veriliyor.
canım diyetine baktım güzel gerçekten senin kilon benimkinden az muhtemelen ben öyle bir diyet yapsam daha çok kilo veririm. Ama canım ara öğün bana uymuyor sürekli bişeyler yemek istiyorum midemi küçültmem lazım önceliklebakalım 2 gün detoks yapayım ne olacak
Merhabalar,
Ben 1.68 boyunda 93 kilo ağırlığında bir bayanım. Bundan 4 yıl önce evlenirken 70 kilolardaydım. Evlendikten sonra 4-5 ay içinde 15 kilo aldım. Diyetisyenlere gittim 7-8 kilo verdim tekrar aldım. Toplamda 4 diyetisyene gittim ama nafile. Sanki diyetisyene gidince kilo alıyordum. Öyle 6 öğün yemek yemek bana hiç iyi gelmiyor gerçekten.Bu 4 yılda neler yaşadım uzun hikaye gerçekten. Ciddi şekilde bunalımlar geçirdim. Hiç bir yere gitmek istemiyordum bişeyler için çabalıyordum ama olmuyordu. Uzun zamandır takip ettiğim kk ne günlük açmaya karar verdim. Yarın sabahtan itibaren ne yediğimi, kilomu, yaptığım sporları buraya yazıcam. Sizlerde bana destek olursanız çok sevinirim.
canım acaba bi hormon tsh tiroid testi, bi şeker yüklemesi yaptırdın mı?
kendimi sıkıp 20 gün içinde 4 kilo verdiğimi hatırlıyorum[/Q
neler yaptınız bu sürede, kilonuz kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?