Artık yürüyebiliyorum. Hiç başaramayacağımı sanmıştım.

Çok çok geçmiş olsun, çok sevindim..
Rabbim kimseyi muhtaç etmesin evet, daha iyi anlıyor insan böyle zamanlarda..
Bir ömür başarı ve sağlık dolar inşallah sizin için :))))

[SUP][/SUP]

Sanırım insanoğlunun nankörlüğünü bir kez daha anladım. Bu pazartesi işe başladım. Öğretmenim ben. Bütün bunları yaşayan ben değilmişim gibi şimdi kafamı ''sabahçı'' olmaya taktım. 5 yıldır hiç sabahçı olmamıştım ve bu beni 2 günde mahvetti. 2 gündür güldüğümü hatırlamıyorum. Eşime ilgi göstermiyorum. Annemle sohbet etmiyorum. Yemek bile yemiyorum. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Anlayamayabilirsiniz ama o kadar vurdu beni sabahçılık. Kendimi çok kötü hissettiğim anlarda hemen hastaneyi getiriyorum aklıma. Bak diyorum kendi kendime, yürüyorsun, sendelemiyorsun, araba kullanıyorsun, kazadan geriye kalan sıkıntı çok az. Sen neyin peşindesin. Yerinde olmak isteyen bir sürü insan var. Kendine gel. Şükret. Hooooooooop... Hepsi geçiveriyor.Çok iyi hissediyorum. Sabah uyanınca her şey sıfırdan başlıyor. Kısır bir döngü. Ama tekrar toparlıyorum. İşte böyle. Allah'ım hepimize güç, kuvvet, sabır versin. Şükretmeyi bırakmayalım.

merhaba niçin kendinizi mutsuz edecek bişeyler aramak zorunda hissediyorsunuz anlamadım iş arayan binlerce genç var çok saygın ve güzel bir mesleğiniz var işiniz ve düzenli maaşınız artı sizi heyecanla bekleyen öğrencileriniz lütfen işinizden zevk alınki verimli olun sabahçı öğlenci ne farkeder sabah gidip akşama kadar çalışanların canı yokmu kızım hemşire 4 yıl üniversite okudu ihtisas yaptı ameliyathane sorumlusu sabah 7de işe gidiyor akşam 8 yada 9da anca eve geliyor dünya tatlısı bi kızı var evladına hasret yaşıyor sabah işe giderken uyuyor kızı akşam gelincede uyku zamanı gelmiş oluyor maaş desen belki sizin kadarda almıyor kızısı aklını başına al mutlu olmak için çook şeyin var sevgiler canım mutluluklar senin olsun .

çok geçmiş olsun canım ... ne tuhaf dimi başımıza böyle birşey gelmezse kendi canımızın sağlığımızın hayatımızın kıymetini bilemiyoruz.... yinede senin başından geçen kötü ama sonu hayırlı ve iyi olmuş ya başkaları ömür boyu tekerlekli sandalyeye mahkum kalıyorlar Allah herkeze yardım etsin dualarımız hep sizlerle....

Çok teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bir süreçti ve hayırlısıyla atlattım. Bu yalnızca tek bir örnekti. O kadar çok minik şey takılıyordu ki kafama.Ve ben hepsini ama hepsini yendim. Zor zamanlarda manevi bir dayanağın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım. tekrar teşekkür ediyorum.Allah'ım herkese önce sağlık versin.

gecen yıl yaşanmıs ama cok etkılendım..gecmışler olsun..Allah yürüyemeyenlere sabır versin inş.

işte bu ...İnsanlar en önemli şeylerinin değerini kaybedince anlıyor ne yazıkki ! Sen ucuz kurtulmuşun verilmiş sadakan varmış geçmiş olsun ayrıca yazdıkların çok güzel her şeyin başı sağlık....Yürüyebilmek ,görebilmek .konuşabilmek en önemlisi nefes alabiliyor olmak .sevdiklerine sarılabilmek ve şükretmek - sevgiler-

canım benim, çok sevindim. aslında hayat o kadar kısa ve bizler de o kadar küçük şeyler için üzüyoruz kendimizi ki bazen kaybolup gidiyoruz. işte böyle şeyleri duyunca anlıyor insan yaptığı hataları, ne boş şeyler için uğraştığını. allah uzun sıhhatli ömürler versin canım.

Çok şükür Allah daha da ıyı etsın inş.cok sevındım senın adına

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım ben siteye yeni üye oldum. yazını okuyunca çok üzüldüm. gerçekten sağlık gibisi yok. Allah bir daha göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…