2 ay önce geçirdiğim felaket trafik kazası sonrası 1 ay hastanede yattım. Acı doluydu her gün. Çıktıktan sonra da 2 hafta alçıda kaldı ayağım. Alçı sonrası doktorlar artık yürü dedi ama ne mümkün. Alçının çıkmasına rağmen 2 hafta daha tekerlekli sandalyede kaldım. Düşünsenize her işinizde birine muhtaçsınız. Allah'ım tüm engellilerin yardımcısı olsun. Bir gün aniden ayağıma terlik giydim ve üzerine basmaya çalıştım. O da ne yürüyordum. İnanamadım. Bundan sonra paraymış, işmiş, dünyevi sorunlarmış... Artık hiç biri umurumda değil. yaşıyorum ve artık yürüyorum. benden mutlusu yok şu an.
merhaba niçin kendinizi mutsuz edecek bişeyler aramak zorunda hissediyorsunuz anlamadım iş arayan binlerce genç var çok saygın ve güzel bir mesleğiniz var işiniz ve düzenli maaşınız artı sizi heyecanla bekleyen öğrencileriniz lütfen işinizden zevk alınki verimli olun sabahçı öğlenci ne farkeder sabah gidip akşama kadar çalışanların canı yokmu kızım hemşire 4 yıl üniversite okudu ihtisas yaptı ameliyathane sorumlusu sabah 7de işe gidiyor akşam 8 yada 9da anca eve geliyor dünya tatlısı bi kızı var evladına hasret yaşıyor sabah işe giderken uyuyor kızı akşam gelincede uyku zamanı gelmiş oluyor maaş desen belki sizin kadarda almıyor kızısı aklını başına al mutlu olmak için çook şeyin var sevgiler canım mutluluklar senin olsun .
2 ay önce geçirdiğim felaket trafik kazası sonrası 1 ay hastanede yattım. Acı doluydu her gün. Çıktıktan sonra da 2 hafta alçıda kaldı ayağım. Alçı sonrası doktorlar artık yürü dedi ama ne mümkün. Alçının çıkmasına rağmen 2 hafta daha tekerlekli sandalyede kaldım. Düşünsenize her işinizde birine muhtaçsınız. Allah'ım tüm engellilerin yardımcısı olsun. Bir gün aniden ayağıma terlik giydim ve üzerine basmaya çalıştım. O da ne yürüyordum. İnanamadım. Bundan sonra paraymış, işmiş, dünyevi sorunlarmış... Artık hiç biri umurumda değil. yaşıyorum ve artık yürüyorum. benden mutlusu yok şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?