• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARTIK YETER...

Hem esin elini boynundan cekememis hem siz mutfakta corba isitmissiniz. Bence esiniz biraz usengeclik etmis. Annesi yakinda olmayabilirdi, annesinde ilac olmayabilirdi o zaman ne yapicaktiniz mecbur ya eczane ya hastane...
sanirsin kan kaybindan oluyor karisi koskoca kadina ilac getir demek terbiyesizlik misafiri olmasa bile getirmek zorunda degil.
Ayrica evimde 4 yilda hic is yapmadi demissiniz ama evladiniza yemek yedirmesi altini almasi bile size olan ilgisidir emin olun. Cogu kv de, benimkide dahil evime gelir onune koyarim yer icer hatta elini yikamaya bile kalkmaz islak mendil veririm, merak ettiyseniz yasi 53 gayette sagikli.

Bence mesele ilaç getirmemesi değil.esiniz ve sizin içinizde biseyler birikmiş ve bu meselede patlak vermiş.anladığım.kadarıyla.bundan sonra daha mesafeli olun.

Cok dolmussunuz... dertlesecek arkadasiniz da yok okudugum kadariyla.. keske ailenizden biri biraz yaniniza kalmaya gelse ya da siz gitseniz biraz hava degistirseniz..

Sevmek için aldığı
Hem esin elini boynundan cekememis hem siz mutfakta corba isitmissiniz. Bence esiniz biraz usengeclik etmis. Annesi yakinda olmayabilirdi, annesinde ilac olmayabilirdi o zaman ne yapicaktiniz mecbur ya eczane ya hastane...
sanirsin kan kaybindan oluyor karisi koskoca kadina ilac getir demek terbiyesizlik misafiri olmasa bile getirmek zorunda degil.
Ayrica evimde 4 yilda hic is yapmadi demissiniz ama evladiniza yemek yedirmesi altini almasi bile size olan ilgisidir emin olun. Cogu kv de, benimkide dahil evime gelir onune koyarim yer icer hatta elini yikamaya bile kalkmaz islak mendil veririm, merak ettiyseniz yasi 53 gayette sagikli.

Benimkide gayet sağlıklı ...
Sevmek için aldığı cocugun karnını doyurup altını alması normal değil mi ?

Tekrar söylüyorum benim burada kimsem yok olsemde çocuğuma yemek yedirmek zorundayım kim yedirecek ???

Sağlıktan bahsediyoruz , eğer tam tersi olarak ben anlatsaydim ne olur goturseniz diyeceksiniz , eli ayağı tutmayan birisinden bahsetmiyorum, insan gibi rica ettik bu kadar mı zor

Bence mesele ilaç getirmemesi değil.esiniz ve sizin içinizde biseyler birikmiş ve bu meselede patlak vermiş.anladığım.kadarıyla.bundan sonra daha mesafeli olun.

Gayette mesafeli olacağım ,hiç suçum olmadığı halde senelerce sirf sesim çıkmadığı için neler neler yaşadım ,Allahla ben bilirim ,ne ayrimciliklar oldu bana söylenenin tam tersi yapıldı ,kızına tam tersini yap diye söylendi ,esimde biliyor ayrildigini,yaşamayan anlamıyor işte tanisaniz nasıl bir olduğunu az bile soylemissiniz derdiniz.

Esinizi gercekten coooook iyi doldurmussunuz
Kalkip o yastaki kadina karima ilac getr diye bagiriyor.
Siz bnce "kaynana " gormemissiniz !
Tutup bi de kadini sikayet edici konu aciyorsunuz pess !!

Biz senelerce sustuk, 4 senede ilk defa birşey anlattım ,hiçte pişman değilim ...
Kaynananın alasiyla beraberim...
Ben neler neler yaşadım anlatsam inanamazsiniz, bende insanım bende bir annenin kiziyim dolmam ,sabrimin taşması çok tuhaf değil mi ,sabır taşıyımya ben, o kadar şey anlattım cımbızla icinden secip sırf konu acani yermek için yaziyorsunuzya asıl size pess ...

Gayette mesafeli olacağım ,hiç suçum olmadığı halde senelerce sirf sesim çıkmadığı için neler neler yaşadım ,Allahla ben bilirim ,ne ayrimciliklar oldu bana söylenenin tam tersi yapıldı ,kızına tam tersini yap diye söylendi ,esimde biliyor ayrildigini,yaşamayan anlamıyor işte tanisaniz nasıl bir olduğunu az bile soylemissiniz derdiniz.
O kadarını bilemem.ama sizde bir dolmusluk durumu var belli.mesafeli olun gerektiğinde cevap verin yeter

Cok dolmussunuz... dertlesecek arkadasiniz da yok okudugum kadariyla.. keske ailenizden biri biraz yaniniza kalmaya gelse ya da siz gitseniz biraz hava degistirseniz..

Dokunsalar aglayacagim ...
Bir kaç çok iyi arkadaşım var ama ya çalışıyorlar yada çocukları okula gidiyor gorusemiyoruz pek.

Ailem geliyor ama gelselerde kaç gün kalacaklarki ?

2012 den beri çektiğim yalnızlığı ,kimsesizligi anlatamam neler neler yaşadım ,hep esimi sevdiğimden sustum aileme aşka anlatmadım

En desteğe ihtiyacım olduğu zamanlarda bile komşum kadar olmadılar yanımda hep yaptıkları iyilikleri anlattılar herkese biz bisey diyincede uste çıktılar daha neler neler bir konuyla yorum yapmak ne kadar kolay...

O kadarını bilemem.ama sizde bir dolmusluk durumu var belli.mesafeli olun gerektiğinde cevap verin yeter

Öyle yapacağım ,annemi o kadar çok özlüyorum ki oda annem dedim hep sarildim ,sıcak davrandim,saygıda kusur etmedim ,hiçbir kavgalarına karismadim.

Oldum olası hep kız kardeşim olsun isterdim, gorumcem olur dedim hergun aradım ,arayamazsam yazdım karşılığı hiç olmadı belki ayda 1 yazar ...Öyle bir duvar var ki aramızda ne yapsam aşamadim.

Sevmeyene bahane çok , madem tartistin oglunla tartış ,bana niye bagiriyorsunki misafir yanında, ben ne yaptım ona ,bana bagiramaz artık, çok bağırdı senelerce çok hemde ,bende insanım yeter artık.

İnsanlar bosuna cildirmiyor demekki sabir,sabır,sabir karşılığı yok nereye kadar sabır.Bende bosuna bu hale gelmedim, o benim dusmanim değil ki eşimin annesi , ama birazda empati ...

Bende de boyun düzleşmesi var hatta bi kere ters hareket yaptım bir hafta boyunca boynum tutuldu ve ağrıdan mahvoldum ama bu kadar abartmadım iki dk eşiniz gidip ilaç alıp dönebilirdi. Bence kv nin dediği gibi eşini güzel doldurmuşsun ....ayrıca madem konu açtın yorumlara eleştirilere de acık olmak zorundasın tüm yorumlara baktım işine gelmeyen yorumlara ters ters cevaplar vermişsin!!! madem bildiğini okuyup haksız olduğunu kabul etmeyeceksin o Zaman konu açma !!

Tamam o an kotuydunuz boynunuz tutulmus mutfaga gittiginizde esiniz de gidip ilaci alabilirdi
Dolayisiyla burda kaynananizi suclayacaginiza esinizi suclamaliydiniz
Ben kaynanamdan cok cektigim icin o kadar kotuluk gordugum icin sizin ilac getirmemesini sikayet etmenizi hakli bulmadim sadece..
Fakat ben siz buraya ne yazdiysaniz ona gore yorum yaparim hayat hikayenizi bilemem!

Dokunsalar aglayacagim ...
Bir kaç çok iyi arkadaşım var ama ya çalışıyorlar yada çocukları okula gidiyor gorusemiyoruz pek.

Ailem geliyor ama gelselerde kaç gün kalacaklarki ?

2012 den beri çektiğim yalnızlığı ,kimsesizligi anlatamam neler neler yaşadım ,hep esimi sevdiğimden sustum aileme aşka anlatmadım

En desteğe ihtiyacım olduğu zamanlarda bile komşum kadar olmadılar yanımda hep yaptıkları iyilikleri anlattılar herkese biz bisey diyincede uste çıktılar daha neler neler bir konuyla yorum yapmak ne kadar kolay...

Sabreden insanlarin patlamalari da cok derin oluyor. Her defasinda karsi tarafi dusunmek yerine kendi huzurunuzu da dusunun evi tasimak belki cozum olacakti o zaman karsilikli evlerde yasamak ozellikle boyle durumlarda cok zordur. Yasadiklarinizin hepsini sadece siz biliyorsunuz empati yapmak da bi yere kadar kimse ne hissettiginizi tam anlayamaz suan.. neyse ki esiniz yaniniza ve size destek Allah agzinizin tadini bozmasin

Arkadaslar iyi guzel yaziyosunuz ama arkadas esine ben cok kotuyum beni birakip gitme dememis ki daha once defalarca gidip gelme getirme goturme yasanmis ki simdi de boyle denmis esi getirir misin vs demis. Kizin ne gunahi var onu anlamadim neye yukseldiniz bu kadar.. hastayken hic mi anneniz kalkip ilac vermedi size ayagina ilac istedi diyosunuz..

Arkadaslar iyi guzel yaziyosunuz ama arkadas esine ben cok kotuyum beni birakip gitme dememis ki daha once defalarca gidip gelme getirme goturme yasanmis ki simdi de boyle denmis esi getirir misin vs demis. Kizin ne gunahi var onu anlamadim neye yukseldiniz bu kadar.. hastayken hic mi anneniz kalkip ilac vermedi size ayagina ilac istedi diyosunuz..
Herkez ilk paragrafı okuyup yorum yaptığı için böyle oldu bence

eşiniz sizi yatarken ilaç almaya gidebilirdi kadına ne kötü konuşmuş eşiniz çok ayıp bence yani k.bakmayında. zaten 1 saat boynunuzu oynatamamışsınız eşiniz sizi yatırıp 5 dk gidip gelebilirdi

Bende de boyun düzleşmesi var hatta bi kere ters hareket yaptım bir hafta boyunca boynum tutuldu ve ağrıdan mahvoldum ama bu kadar abartmadım iki dk eşiniz gidip ilaç alıp dönebilirdi. Bence kv nin dediği gibi eşini güzel doldurmuşsun ....ayrıca madem konu açtın yorumlara eleştirilere de acık olmak zorundasın tüm yorumlara baktım işine gelmeyen yorumlara ters ters cevaplar vermişsin!!! madem bildiğini okuyup haksız olduğunu kabul etmeyeceksin o Zaman konu açma !!

Nasil bir acı yasadigimi bilmeden ne kolay konuşmak seninki hafif geçtiyse herkesin ki öyle olmak zorunda mı ??? Abartmaymis aynısını yaşamadan basit basit konuşmayın.

Yorumlara açığım zaten ,buraya konu acmam herkesle aynı düşüncede olacağım anlamına gelmiyor herkes nasıl yorum yazdıysa hepsinin açıklamasını yapip kendimi savunacagim tabikide , nereye konu açıp acmayacagimida size sormayacagim .

Back