- 10 Ekim 2009
- 1.127
- 634
- 648
- Konu Sahibi audrey2016
geçmiş olsun
takılmayın madem bu kadar
anne değil kv işte
çok fazla bırsey beklemeyın
cok tesekkur ederım , bende oyle bakıyorum kendı annenın yerını kımse tutamaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun
takılmayın madem bu kadar
anne değil kv işte
çok fazla bırsey beklemeyın
Hem esin elini boynundan cekememis hem siz mutfakta corba isitmissiniz. Bence esiniz biraz usengeclik etmis. Annesi yakinda olmayabilirdi, annesinde ilac olmayabilirdi o zaman ne yapicaktiniz mecbur ya eczane ya hastane...
sanirsin kan kaybindan oluyor karisi koskoca kadina ilac getir demek terbiyesizlik misafiri olmasa bile getirmek zorunda degil.
Ayrica evimde 4 yilda hic is yapmadi demissiniz ama evladiniza yemek yedirmesi altini almasi bile size olan ilgisidir emin olun. Cogu kv de, benimkide dahil evime gelir onune koyarim yer icer hatta elini yikamaya bile kalkmaz islak mendil veririm, merak ettiyseniz yasi 53 gayette sagikli.
Bence mesele ilaç getirmemesi değil.esiniz ve sizin içinizde biseyler birikmiş ve bu meselede patlak vermiş.anladığım.kadarıyla.bundan sonra daha mesafeli olun.
Esinizi gercekten coooook iyi doldurmussunuz
Kalkip o yastaki kadina karima ilac getr diye bagiriyor.
Siz bnce "kaynana " gormemissiniz !
Tutup bi de kadini sikayet edici konu aciyorsunuz pess !!
O kadarını bilemem.ama sizde bir dolmusluk durumu var belli.mesafeli olun gerektiğinde cevap verin yeterGayette mesafeli olacağım ,hiç suçum olmadığı halde senelerce sirf sesim çıkmadığı için neler neler yaşadım ,Allahla ben bilirim ,ne ayrimciliklar oldu bana söylenenin tam tersi yapıldı ,kızına tam tersini yap diye söylendi ,esimde biliyor ayrildigini,yaşamayan anlamıyor işte tanisaniz nasıl bir olduğunu az bile soylemissiniz derdiniz.
Cok dolmussunuz... dertlesecek arkadasiniz da yok okudugum kadariyla.. keske ailenizden biri biraz yaniniza kalmaya gelse ya da siz gitseniz biraz hava degistirseniz..
O kadarını bilemem.ama sizde bir dolmusluk durumu var belli.mesafeli olun gerektiğinde cevap verin yeter
Dokunsalar aglayacagim ...
Bir kaç çok iyi arkadaşım var ama ya çalışıyorlar yada çocukları okula gidiyor gorusemiyoruz pek.
Ailem geliyor ama gelselerde kaç gün kalacaklarki ?
2012 den beri çektiğim yalnızlığı ,kimsesizligi anlatamam neler neler yaşadım ,hep esimi sevdiğimden sustum aileme aşka anlatmadım
En desteğe ihtiyacım olduğu zamanlarda bile komşum kadar olmadılar yanımda hep yaptıkları iyilikleri anlattılar herkese biz bisey diyincede uste çıktılar daha neler neler bir konuyla yorum yapmak ne kadar kolay...
Herkez ilk paragrafı okuyup yorum yaptığı için böyle oldu benceArkadaslar iyi guzel yaziyosunuz ama arkadas esine ben cok kotuyum beni birakip gitme dememis ki daha once defalarca gidip gelme getirme goturme yasanmis ki simdi de boyle denmis esi getirir misin vs demis. Kizin ne gunahi var onu anlamadim neye yukseldiniz bu kadar.. hastayken hic mi anneniz kalkip ilac vermedi size ayagina ilac istedi diyosunuz..
Bende de boyun düzleşmesi var hatta bi kere ters hareket yaptım bir hafta boyunca boynum tutuldu ve ağrıdan mahvoldum ama bu kadar abartmadım iki dk eşiniz gidip ilaç alıp dönebilirdi. Bence kv nin dediği gibi eşini güzel doldurmuşsun ....ayrıca madem konu açtın yorumlara eleştirilere de acık olmak zorundasın tüm yorumlara baktım işine gelmeyen yorumlara ters ters cevaplar vermişsin!!! madem bildiğini okuyup haksız olduğunu kabul etmeyeceksin o Zaman konu açma !!