Saç Rengi ve Saç Boyama Artık yeter..!

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Kızlar artık saçlarımla uğraşmak istemiyorum. 3 yıldır saçlarım aynı boyda renkten renge girmekten hep yanık. Şu an bile ıslakken lastik gibi ama akıllanmıyorum hiç. En ufak sinirde saçlarıma SALDIRIYORUM. Lütfen bir şeyler yazın ve bende artık uğraşmıyayım. Hepimizin derdi aynı. Ne uzuyor ne de sağlıklı görünüyor.

kesin karar al ve bakım yap bol bol lastik gibi olma durumu bir süre sonra bakimlarla geçiyor yavaş yavaş uzayacaktir benimde bir ara aynı boyda kalmıştı şimdi hala boyuyorum.ama o dönem hiç bişey yapmayip sadece bakim yapmıştım. :26:

selamm tuanahd,
benim tavsiyem ıslakken lastik gibi oluyosa, gözden çıkarabileceğin kadar bir kısmını kestirmen, çünki boyayla eriyip uzayana saçın geri dönüşü olmuyo bildiğim. Ama seni kullanırken sıkıntıya sokmayacak kadar bir kısmın kestirmeni öneririm, sonra alışınca biraz daha kısaltıp temizlettirebilirsin.

Ondan sonra boyaya tamaen bi süre ara ver, yada tamamaen bitkisel boyalarla çok uzun sürede açan bir boya isteyebilirsin kuaföründen.
Şöyleki adını bilmiyorum bir maddeyle 15 dakkada hemen açmak yerine onun çok daha hafif bir maddesiyle 1,5 saatte açabiliyor kuaförler boyandığını saçından hissetmiyorsun

Benden bu kadar :)

Soruyu soran arkadasimiz Sylvia ama olsun
Kestirmek bencede en kolay çözüm ama uzamiyor diye dert yanarken kestirmek de cok üzer insani oyuzden ben öncelikle bakim yap bekle derim

evet öyleymiş bende yazdıktan sonra farkettim :)
ben yeni üyeyim o yüzden çok da hakim değilim henüz forum yazışmalarına, mesela sizin bu kullandığınız güzel smileface leri ben bulamıyorum :) nerden ekliyorsunuz diye sorsam :):):)

evet tercih yapmak zorunluluğu var, ya kestirip sağlıklı uzatmak yada mevcutu kurtarmak, ben kendi tecrübe ettiğim yazmıştım, bir yıl kısa kaldı( omuz başları seviyesi) ondan sonra çok hızlı uzadığını gördüm, bi de o süreçte mümkün olduğunca boyadan uzak kaldım,

şimdi belimde saçlarım rengini bile boyayla değil papatya suyuyla açmaya çalışıyorum artık, yada çok fark olursa bir ay boyaıp 3 ay kendi çabalarımla açmaya çalışıyorum diplerini yaz günü güneşi de yardımcı oluyor :)

karar senin slvya, ama hangisini tercih edersen et şu an ki duyguna göre daha iyi hissedeceksin :)

Aslında kestirmem gerekiyor bir kısmını ama sonradan ağlıyorum :) Boyamayacağım diyorum kendime söz veriyorum uzun saçlı bayanlara bakıyorum ama bir şey oluyor ve benim saçlarım daha yarım santim dip çıktıktan sonra boyanmış haldeler :) gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. bu sefer kararlıyım ama 1 cm dibim çıkmış her gün kontrol ediyorum. bakım filan yapıyorum tabii. biraz ölü saçlarla durayım şayet düzelme olmazsa kestiririm artık.

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html burada anlatılıyor bakabilirsiniz buradan
boyalardan anliyorsanix bana da yardımcı olur musunuz konu açtım ama yardım bulamam bende

http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html burada anlatılıyor bakabilirsiniz buradan
boyalardan anliyorsanix bana da yardımcı olur musunuz konu açtım ama yardım bulamam bende

smile faceler için çooooook teşekkür ederim

aslında boyalar konusunda çok fikrim var diyemem açıkcası, ama ben kuaförüme ne istemediğim söylemiştim, hatta çok uzun aralıklarla gittiğim için boyaya artık sonunda kendisi söyledi, saçlarım küllü sarı ( boyayla tabiki) ama yaz mevsiminde papatya suyuyla da açılıyo dipleri bi de ben zaten gerçek sarışınlarda olduğu gibi diplere doğru biraz koyuluğu beğeniyordum ancak sen ton farkı yapıyosun ben boyayım saçını vaktini alır ama yıpranmaz dediğinde öğrendim böyle bişey olduğunu,

bi kere tamaen bitkisel kullandığı boya, açıcısı da tamamen bitkiselmiş, ve az volümle uzun sürede açma bu işin prensibi,
siz de farkediyorsunuz zaten boyanırken ve beklerken saçlarda ısınma diplerde kaşınma olmuyor.

ben tam ismini öğreniyim markasıyla birlikte, o zaman tam bir bilgi vermiş olurum, şu anda bilgim bu kadar. Ama ben bu durumun sadece benim kuaförümle alakalı olduğunu da düşünmüyorum, tüm kuaförler bunu biliyordur ancak 20 dakkada pat diye açmak boyamak kolay geldiği için yıpranmayı göz ardı ediyo olabilirler belki

evet kesinlikle haklısın her kuaför buna dikkat etmiyor bu yüzden korkulu rüyam oldu kuaförler

aynı dert bende de var saclarımı 2yıl siyah kullandım sonra actrdım 2 defa baya yandı bewnde tureuculuk olmayan külü sqarı istiyodum ama sacım hep turuncu oldu suan nerdeyse her hafta sac boyuyorum hiç istediğim rengi elde edemiyor ve uzamıyorda saclarım :/

canım 2 gün oldu boyayalı ben şu an diplerden 2 cm den fazla saç çıkmış. Bunun nedeni Barcelino yağ kesinlikle hem yanıklarım düzeldi hemde saçlarım inanılmaz hızlı uzuyor hala şaşkınım. mecitefendi defne şampuanı kullanıyorum içine sarımsak çam terebenti e vitamini ve badem yağı koydum onunla yıkıyorum ve hızla uzuyor. boyama da yapmıyorum saç diplerimi gördükçe seviniyorum. bronz kahve altın karamel karışımı renginde saçım bence saçın turuncu gibiyse bu renklere boya daha doğal durmasını sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…