Kızlar artık saçlarımla uğraşmak istemiyorum. 3 yıldır saçlarım aynı boyda renkten renge girmekten hep yanık. Şu an bile ıslakken lastik gibi ama akıllanmıyorum hiç. En ufak sinirde saçlarıma SALDIRIYORUM. Lütfen bir şeyler yazın ve bende artık uğraşmıyayım. Hepimizin derdi aynı. Ne uzuyor ne de sağlıklı görünüyor.
Kızlar artık saçlarımla uğraşmak istemiyorum. 3 yıldır saçlarım aynı boyda renkten renge girmekten hep yanık. Şu an bile ıslakken lastik gibi ama akıllanmıyorum hiç. En ufak sinirde saçlarıma SALDIRIYORUM. Lütfen bir şeyler yazın ve bende artık uğraşmıyayım. Hepimizin derdi aynı. Ne uzuyor ne de sağlıklı görünüyor.
selamm tuanahd,
benim tavsiyem ıslakken lastik gibi oluyosa, gözden çıkarabileceğin kadar bir kısmını kestirmen, çünki boyayla eriyip uzayana saçın geri dönüşü olmuyo bildiğim. Ama seni kullanırken sıkıntıya sokmayacak kadar bir kısmın kestirmeni öneririm, sonra alışınca biraz daha kısaltıp temizlettirebilirsin.
Ondan sonra boyaya tamaen bi süre ara ver, yada tamamaen bitkisel boyalarla çok uzun sürede açan bir boya isteyebilirsin kuaföründen.
Şöyleki adını bilmiyorum bir maddeyle 15 dakkada hemen açmak yerine onun çok daha hafif bir maddesiyle 1,5 saatte açabiliyor kuaförler boyandığını saçından hissetmiyorsun
Benden bu kadar :)
evet öyleymiş bende yazdıktan sonra farkettim :)
ben yeni üyeyim o yüzden çok da hakim değilim henüz forum yazışmalarına, mesela sizin bu kullandığınız güzel smileface leri ben bulamıyorum :) nerden ekliyorsunuz diye sorsam :):):)
evet tercih yapmak zorunluluğu var, ya kestirip sağlıklı uzatmak yada mevcutu kurtarmak, ben kendi tecrübe ettiğim yazmıştım, bir yıl kısa kaldı( omuz başları seviyesi) ondan sonra çok hızlı uzadığını gördüm, bi de o süreçte mümkün olduğunca boyadan uzak kaldım,
şimdi belimde saçlarım rengini bile boyayla değil papatya suyuyla açmaya çalışıyorum artık, yada çok fark olursa bir ay boyaıp 3 ay kendi çabalarımla açmaya çalışıyorum diplerini yaz günü güneşi de yardımcı oluyor :)
karar senin slvya, ama hangisini tercih edersen et şu an ki duyguna göre daha iyi hissedeceksin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/506089-smile-kullanamiyorum.html burada anlatılıyor bakabilirsiniz buradan
boyalardan anliyorsanix bana da yardımcı olur musunuz konu açtım ama yardım bulamam bende
evet kesinlikle haklısın her kuaför buna dikkat etmiyor bu yüzden korkulu rüyam oldu kuaförlersmile faceler için çooooook teşekkür ederim
aslında boyalar konusunda çok fikrim var diyemem açıkcası, ama ben kuaförüme ne istemediğim söylemiştim, hatta çok uzun aralıklarla gittiğim için boyaya artık sonunda kendisi söyledi, saçlarım küllü sarı ( boyayla tabiki) ama yaz mevsiminde papatya suyuyla da açılıyo dipleri bi de ben zaten gerçek sarışınlarda olduğu gibi diplere doğru biraz koyuluğu beğeniyordum ancak sen ton farkı yapıyosun ben boyayım saçını vaktini alır ama yıpranmaz dediğinde öğrendim böyle bişey olduğunu,
bi kere tamaen bitkisel kullandığı boya, açıcısı da tamamen bitkiselmiş, ve az volümle uzun sürede açma bu işin prensibi,
siz de farkediyorsunuz zaten boyanırken ve beklerken saçlarda ısınma diplerde kaşınma olmuyor.
ben tam ismini öğreniyim markasıyla birlikte, o zaman tam bir bilgi vermiş olurum, şu anda bilgim bu kadar. Ama ben bu durumun sadece benim kuaförümle alakalı olduğunu da düşünmüyorum, tüm kuaförler bunu biliyordur ancak 20 dakkada pat diye açmak boyamak kolay geldiği için yıpranmayı göz ardı ediyo olabilirler belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?