smile faceler için çooooook teşekkür ederim
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
aslında boyalar konusunda çok fikrim var diyemem açıkcası, ama ben kuaförüme ne istemediğim söylemiştim, hatta çok uzun aralıklarla gittiğim için boyaya artık sonunda kendisi söyledi, saçlarım küllü sarı ( boyayla tabiki
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
) ama yaz mevsiminde papatya suyuyla da açılıyo dipleri bi de ben zaten gerçek sarışınlarda olduğu gibi diplere doğru biraz koyuluğu beğeniyordum ancak sen ton farkı yapıyosun ben boyayım saçını vaktini alır ama yıpranmaz dediğinde öğrendim böyle bişey olduğunu,
bi kere tamaen bitkisel kullandığı boya, açıcısı da tamamen bitkiselmiş, ve az volümle uzun sürede açma bu işin prensibi,
siz de farkediyorsunuz zaten boyanırken ve beklerken saçlarda ısınma diplerde kaşınma olmuyor.
ben tam ismini öğreniyim markasıyla birlikte, o zaman tam bir bilgi vermiş olurum, şu anda bilgim bu kadar. Ama ben bu durumun sadece benim kuaförümle alakalı olduğunu da düşünmüyorum, tüm kuaförler bunu biliyordur ancak 20 dakkada pat diye açmak boyamak kolay geldiği için yıpranmayı göz ardı ediyo olabilirler belki