Artık Yeter Lütfen Bi Çözüm....:(:(:(:(

tankolik

c@dıKız
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
78
0
17 yaşındayım 160 boyundayım ve 68 kiloyum .....bu yaz kesin kilo vermek istiyorum artık ne gerekirse onu yapıcam ....özellikle göbek bilgesinde kalça ve basenlerde sorunum va ayrıca bacaklarımın üst kısmı çok kalın kollarım o kadar sarktı ki kaldıramıyorum iğrenç duruyor ....Lütfen deneyimlerinizi paylaşın....eylül ayına kadar zayıflayıp sıkılaşmak istiyorum.....:1no2::uhm:

Valla öyle ah vahh ederek zayıflanmıyo biraz fedakar olacaksın bu konuda bazı şeyleri hayatından çıkarman gerekecek abur cubur gibi ... Düzenli spor yapman ve düzenli bi hayatın olması gerek ki istediğin vücuda sahip olabilesin göbek çabuk eriyen bi bölge değil uzun bi yolculuğa hazırsan başla kendine güveniyosan yani ama daha önce deneyip diyetlerden bıkıp vazgeçtiysen hiç başlama çünkü daha fazla kilo alındığını sende biliyosundur kilolarınla barışık olmayı dene ama hayır inat ettim diyosan önce doktora git yağ oranını ölçtür ve kendine bi beslenme düzeni ayarla hergün 40 dk cardio yap seni zayıflatacak mucize şeyler bekleme burdan :eek:lmaz: Hem yaşın genç bunu düşün ve kendine hedef koy başarırsın bence kaydirigubbakcemile5

Boşa vakit harcamamak, kalıcı ve kesin çözüm elde etmek istiyorsan diyetisyene git, o ne derse aynen yap..
Mutlaka ama mutlaka verirsin..

Diyetisyen olmaz dersen, yediklerini gerçekten azaltarak, mutlaka ama mutlaka günde 1 saat tempolu yürüyüş yapmalısın.

Şekeri, makarnayı, pilavı, kızartmayı, beyaz ekmeği zaten unutucaksın..

Bunları yaparsan verirsin ama diyetisyenle birlikte yaparsan hem motive olursun hem disipline girersin hem de sağlıklı ellerde kilo verirsin..

Zayıflama çayları ,hapları ...bunlara sakın girme..Bunlar diyeti takviye çalışmalarıdır ki herkese göre de değişir..

Haftada 3-4 kilo verme gibi birşey yok, su ve kas kaybı oluyor ama yağ kaybı olmuyor, kilo verdiklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar işte..

Madem net sonuç istiyorsun ben yine de diyetisyen derim.

Hee bu arada ''kilolarınla barışık ol'' gibi bir kendini kandırma_teselli olaylarına da girme..

Neden barışasın ki onlarla, defet onları hayatından..

Teşekkürler yorumlarınıza .........Diyetisyene gittim dediklerini aynen yaptım ama sonuç alamadım......

Teşekkürler yorumlarınıza .........Diyetisyene gittim dediklerini aynen yaptım ama sonuç alamadım......

canım sen daha 17 yaşındasın değil mi?

birincisi diyetisyenden sonuç alamamn ilginç? ailen bu konuda ne düşünüyor. annen yardımcı olabilir sanırım. iyi birisine gitmeye çalış. spor yapabilyor musun?

yada diyeti bırakır bırakmaz kilo mu alıyorsun. ? biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen yardım etmeye çalışırız.

yalnız rica ediyorum, o ilaçlara haplara girme. sakın ha sakın!

tamam mı?

kaldı ki çok büyük bir kilo sorunun yok. obez değilsin! sadece kilo vereceksin. sabırla, sporla, sağlıklı beslenme ile...

17 yaşındasın.kilolarına üzüleceğine kalk hareketlen spor yap, yürüyüş yap. yaz mevsimindeyiz kilo vermek için en ideal mevsim, metabolizman hızlı, birsürü meyve var. tatlı, abur cubur yiyeceğine meyve ye. diyetisyene gidip başarılı olmadıysan yanlış yaptığın birşeyler elbette vardır. ki diyetisyene gitmeden de kendin başarabilirsin, aburcuburu hayatından çıkarıp meyve-sebze ye ve spor yap, bu kadar basit :lepi: deniz güneşe katılıyorum, 17 yaşındaki bir kız niye fazla kilolarıyla barışık olsun, hayatının en güzel yaşları başlıyor, elinden geldiğince güzel 1 fizikle geçir ki 160 boyun ideal kilosu 50 falandır vereliniortak zayıflama hapı, ilacı, şok diyetler vs hepsinden uzak dur. sağlıklı beslen spor yap, birkaç aya taş gibi olursun emin ol vereliniortak ama hiçbirşeyi hazır bekleme, ben yatiyim ilaç içiyim zayıfliyim diye birşey yok, sadece kilolu insanları kullanarak para kazandırıyor başkalarına bunlar o kadar lülülülülülü spor yap, zayıflatmanın yanı sıra insana kendini mükemmel hissettiriyor spor zemuszemus benim kilo derdim yok (eskiden vardı gerçi) sırf sağlıklı diye (tabi vucudum bozulmasın diye bide ) haftada 4-5 gün 1saatlik tempolu yürüyüşün ardından 45 dk pilates yapıyorum, çok tavsiye ederim, insan kendini spor bitince mükemmel hissediyor. hihoyyyt

kısa vadede ince görünmek için kesinlikle callanetics yap derim.kg olarak zayıflayamasan bile cm olarak ince görüneceksin.zaten amacımızda bu değil mi.ben bir topik açmıştım tek şişman beyniniz orayı okumunı tavsiye ederim.tibetin gençlik pınarı egzersizleri işe yarıyor diyorlar.bende başlayacağım.vaktin varsa birde ideal kilo meditasyonu var sabah akşam onu yap eminim fark göreceksin.istersen link gönderirim bu konuyla ilgili.ama callaneticsi mutlaka yap.spor görsel paylaşımda var callanetics egzersizleri diye geçiyor yorumları oku. onuda indirmek istersen link yollarım

kısa vadede ince görünmek için kesinlikle callanetics yap derim.kg olarak zayıflayamasan bile cm olarak ince görüneceksin.zaten amacımızda bu değil mi.ben bir topik açmıştım tek şişman beyniniz orayı okumunı tavsiye ederim.tibetin gençlik pınarı egzersizleri işe yarıyor diyorlar.bende başlayacağım.vaktin varsa birde ideal kilo meditasyonu var sabah akşam onu yap eminim fark göreceksin.istersen link gönderirim bu konuyla ilgili.ama callaneticsi mutlaka yap.spor görsel paylaşımda var callanetics egzersizleri diye geçiyor yorumları oku. onuda indirmek istersen link yollarım

çok sağolun link koyarsanız mutlu olurum....

X