17 yaşındasın.kilolarına üzüleceğine kalk hareketlen spor yap, yürüyüş yap. yaz mevsimindeyiz kilo vermek için en ideal mevsim, metabolizman hızlı, birsürü meyve var. tatlı, abur cubur yiyeceğine meyve ye. diyetisyene gidip başarılı olmadıysan yanlış yaptığın birşeyler elbette vardır. ki diyetisyene gitmeden de kendin başarabilirsin, aburcuburu hayatından çıkarıp meyve-sebze ye ve spor yap, bu kadar basit :lepi: deniz güneşe katılıyorum, 17 yaşındaki bir kız niye fazla kilolarıyla barışık olsun, hayatının en güzel yaşları başlıyor, elinden geldiğince güzel 1 fizikle geçir ki 160 boyun ideal kilosu 50 falandır vereliniortak zayıflama hapı, ilacı, şok diyetler vs hepsinden uzak dur. sağlıklı beslen spor yap, birkaç aya taş gibi olursun emin ol vereliniortak ama hiçbirşeyi hazır bekleme, ben yatiyim ilaç içiyim zayıfliyim diye birşey yok, sadece kilolu insanları kullanarak para kazandırıyor başkalarına bunlar o kadar lülülülülülü spor yap, zayıflatmanın yanı sıra insana kendini mükemmel hissettiriyor spor zemuszemus benim kilo derdim yok (eskiden vardı gerçi) sırf sağlıklı diye (tabi vucudum bozulmasın diye bide ) haftada 4-5 gün 1saatlik tempolu yürüyüşün ardından 45 dk pilates yapıyorum, çok tavsiye ederim, insan kendini spor bitince mükemmel hissediyor. hihoyyyt