• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık yeni evimdeyim

Nilu12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
3.541
14
53
Selam!Aslında Bdvlik bir durum yokta ama diğer mevzularda konu açınca kimse görmüyor.Bdv’dekiler beni tanıyorlar diye hep buraya yazıyorum .Belki inanmayacaksınız dün evime taşındım artık burdayım.yalnızlığın tadını çıkarıyorum ama çok yazıklar olsun ki elticik de komşum.neyse bugun onu görmedim mutluyum ama dışarı çıkınca göre bilirim düşüncesi beni huzursuz ediyor.Neyse.Dün eski evden çıkınca ağladım belki de şimdi bu kız salak diyeceksiniz.Ama inanın ki bu benşm elimde olan bir şey değildi.Eşim ağladığımı görünce bana”istemiyorsan kal burda”dedi)anılarımı sanki orda bıraktım en güzel yıllarım o evde kötü bir halde geçti.ama bakın eltime 23 yaşınfan kurtuldu en güzel yaşları her halde güzel geçecek ama ben o yaşları çok kötü bir halde geçirdim ..onun için mucize oldu.çünkü o hep onlarla kalacaktı ben ayrılacaktım.3,5 yıldan sonra kurtuldu bense 8,5 yıl sonra 😞.Dün kaynana/baba geldiler yemek hazırladım ev dağınık her yan dağınık.onunla bile yemeğimi yaptım sofra açtım.geldiler elticiği de çağırdılar.onunla konuşmuyordum ama misafirimdir diye konuştum.kp ikimize de büyük bir fıyatı olan para verdi 34281 TL ve dedi her ay gelip kontrol edeceğim para artmış mı diye.yani ki para dokunulmaz para.kaynanaya söylemiş onlar kimseyle konuşmasınlar evlerine geçsinler açık saçık giymesinler,pantolon giymesinler.Ya arkadaşlar o zaman ne değişti ki ben taşınınca yine aynı “olmaz”lar.ben düşünüyorum ki evime 8,5 yıldan sonra taşındım dileğime kaç yıl sonra ulaştım peki diğer dileklere de mi kaç yıl sonra mı ulaşacağım ?sizce ne yapsam

Son düzenleme:
Verdikleri para yüzünden söz hakları oluyorsa üstünüzde ben olsam parayı iade ederdim ve bana yalnızca kocam karışabilir derdim. Kocanız da sizin tarafınızdaysa eğer başkalarının lafını pek takmaya gerek yok

Verdikleri para yüzünden söz hakları oluyorsa üstünüzde ben olsam parayı iade ederdim ve bana yalnızca kocam karışabilir derdim. Kocanız da sizin tarafınızdaysa eğer başkalarının lafını pek takmaya gerek yok
Hayır kocam onlar söyleyenin yanında :(

Parayı geri vermeliydiniz.

Terbiyesizlik yapmalarına izin veriyorsunuz.
O parayı neden verdi ki ben onu nasıl artıra bilirim ki?babama söyledim bana dedi ki sen bit yerde çalışmıyorsun nasıl artıracaksın ki?sen o parayı ancak azalta bilirsin 🤣

Bu düşüncede biriyle ben evli kalmazdım size de boşanın diyemem o yüzden verecek başka tavsiyem yok iyi forumlar
Mesela benimle evin içinde iyi geçiniyor .işe giderken bugun onu uğurluyordum benimle başka türlü konuşuyordu neymiş efendim kardeşinin kapısının önündeydik

Mesela benimle evin içinde iyi geçiniyor .işe giderken bugun onu uğurluyordum benimle başka türlü konuşuyordu neymiş efendim kardeşinin kapısının önündeydik
Kocan elalemci ve ailesine senden daha çok değer veriyor ben olsam ona kaybetme korkusunu yaşatırım dişimi gösterir tırnağımı çıkartırım

Sen mutlu olmayı tercih etmeyeceğin için peki tabi yeni evinde de dert edecek bir şeyler bulacaksın.
Hayat şartların belli burada,onun icerinse kendini iyi hissedecek şeyler yapıp, daha normal bir hayat yaşamaya çalışmalısın ama iki lafının biri yine elti.

Sen mutlu olmayı tercih etmeyeceğin için peki tabi yeni evinde de dert edecek bir şeyler bulacaksın.
Hayat şartların belli burada,onun icerinse kendini iyi hissedecek şeyler yapıp, daha normal bir hayat yaşamaya çalışmalısın ama iki lafının biri yine elti.
Nasıl mutlu ola bilirim bu şartlar altında ?elti onun için söylüyorum ki burda da illa gözünün önünde olacaktı

Kocanızı siz tanıyorsunuz ben değil. Nabza göre şerbet ne yapacağınızı en iyi siz bilirsiniz benim bir şey söylemem yanlış olur
Biz Azerilerin bir lafı var:”qozbeli qebir düzelder”yani o düzelen değil

Back