- 18 Temmuz 2022
- 3.541
- 14
- 53
Selam!Aslında Bdvlik bir durum yokta ama diğer mevzularda konu açınca kimse görmüyor.Bdv’dekiler beni tanıyorlar diye hep buraya yazıyorum .Belki inanmayacaksınız dün evime taşındım artık burdayım.yalnızlığın tadını çıkarıyorum ama çok yazıklar olsun ki elticik de komşum.neyse bugun onu görmedim mutluyum ama dışarı çıkınca göre bilirim düşüncesi beni huzursuz ediyor.Neyse.Dün eski evden çıkınca ağladım belki de şimdi bu kız salak diyeceksiniz.Ama inanın ki bu benşm elimde olan bir şey değildi.Eşim ağladığımı görünce bana”istemiyorsan kal burda”dedi)anılarımı sanki orda bıraktım en güzel yıllarım o evde kötü bir halde geçti.ama bakın eltime 23 yaşınfan kurtuldu en güzel yaşları her halde güzel geçecek ama ben o yaşları çok kötü bir halde geçirdim ..onun için mucize oldu.çünkü o hep onlarla kalacaktı ben ayrılacaktım.3,5 yıldan sonra kurtuldu bense 8,5 yıl sonra .Dün kaynana/baba geldiler yemek hazırladım ev dağınık her yan dağınık.onunla bile yemeğimi yaptım sofra açtım.geldiler elticiği de çağırdılar.onunla konuşmuyordum ama misafirimdir diye konuştum.kp ikimize de büyük bir fıyatı olan para verdi 34281 TL ve dedi her ay gelip kontrol edeceğim para artmış mı diye.yani ki para dokunulmaz para.kaynanaya söylemiş onlar kimseyle konuşmasınlar evlerine geçsinler açık saçık giymesinler,pantolon giymesinler.Ya arkadaşlar o zaman ne değişti ki ben taşınınca yine aynı “olmaz”lar.ben düşünüyorum ki evime 8,5 yıldan sonra taşındım dileğime kaç yıl sonra ulaştım peki diğer dileklere de mi kaç yıl sonra mı ulaşacağım ?sizce ne yapsam
Son düzenleme: