- 20 Ekim 2009
- 4.377
- 4.749
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
Aamiiinn:))) insallah... Çok teşekkür ederimBA YIL DIM!! Allah mutlu mesut geçinmeyi nasip etsin bu harika evinizde Allah bana ve isteyenlere de böyle güzel huzurlu bir ev nasip etsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aamiiinn:))) insallah... Çok teşekkür ederimBA YIL DIM!! Allah mutlu mesut geçinmeyi nasip etsin bu harika evinizde Allah bana ve isteyenlere de böyle güzel huzurlu bir ev nasip etsinn
cok güzel, cok ferah özenle yapilmis hersey
özeliklede oturum odasi simdiye kadar gördügüm en zevkli dösenmis odalardan biri diyebilirim bravo
Allah huzurla tadini cikarmayi nasip etsin masallah
Bayıldım. Huzurla oturun:)
Bence cok guzel fikir oluyor ben evimde degisiklik yapacagim zaman girip bakiyorum bir cok kisinin evine ve google da bulamadigim bir cok fikri burdan gorerek inceliyorum. Gosterisle alakasi yok bence zaten konuda evim guzel evimde :)bu ne ya:)))ben hayatta ewımın resımlerını çekıpde koymam gösteriş yapmıssınız
Ilk defa bu kadar fazlaaa begendigim bir ev oldu masallahhh mimar eli degmis gibi harika jer ayrintiya bayildim hele tablolar super gule gule oturun insallah
Arkadaşım burası evim güzel Evim bölümü ve diger 999999 tane ev fotosunu değil de neden bana yapıyorsunuz bu yorumu anlamadım. kimseye zararı yok rahat olun erken ölürsunuz bu gidişle allah korusun.bu ne ya:)))ben hayatta ewımın resımlerını çekıpde koymam gösteriş yapmıssınız
Aminn. Evet canım kendi evimiz şükür. Çok sağol.Ayy inanılmaz sevdim, baöbaşka bir dünya yaratmışsınız ev sizin sanırım :) güle güle oturun
Aynen arkadaşım ben de çok ev inceledim fikirler aldım buradan.Bence cok guzel fikir oluyor ben evimde degisiklik yapacagim zaman girip bakiyorum bir cok kisinin evine ve google da bulamadigim bir cok fikri burdan gorerek inceliyorum. Gosterisle alakasi yok bence zaten konuda evim guzel evimde :)
evinizi çok beğendim güle güle oturun
Teşekkür ederim kızlar :)))bayıldımm.çok ferah ve huzur dolu bir ev.çok fazla eşya yok ama bir o kadar sıcak ve dolu.
çok güzel dekor ve eşyalar seçmişsiniz ve yapmışsınız.güle güle oturun
Teşekkür ederim arkadaşım:))sonunda modern zevkli ve sade bir ev gördüm forumda. country den gına gelmişti. çok beğendim, mutlulukla oturun.
Ayrı ayriydi canım. İkeadan o da. Ayna bir parça 3 tanede o ışıkların var. Aynanın etrafına biz monte ettik.makyaj masana bayıldımm :) o ampullerle birlikte mi satılıyordu ve nereden aldığını öğrenebilir miyim ?
Sağol adasim vok teşekkür ederim. Amin:)Yemek masa takımınız,köşe takımınız,yatak takımınız harika.Allah nazardan saklasın:).Güzel günlerde kullanın:)
çok güzel olmuş güle güle aşkla kullanın canım benimde seneye düğünüm var nasipse . diğer yazında salondaki masa nı görmüştüm o günden beri aklımdan çıkmıyor . fiyatı uygunsa bende onu istiyorummAyrı ayriydi canım. İkeadan o da. Ayna bir parça 3 tanede o ışıkların var. Aynanın etrafına biz monte ettik.
Masanın fiyatı uygun canım sandalyeler pahalıydı biraz gerçi hiç araştırmadik normaldir belki bilmiyorum. Masa 300 350 gibi bişeydi saniyorum uygundu sandalyeleri tanesi 180 di. 2 sene önce. Şuan daha ucuzdur muhtemelen. İnşallah hersey gönlündeki gibi olurçok güzel olmuş güle güle aşkla kullanın canım benimde seneye düğünüm var nasipse . diğer yazında salondaki masa nı görmüştüm o günden beri aklımdan çıkmıyor . fiyatı uygunsa bende onu istiyorumm
bende daha hiç araştırmadım artık yavaş yavaş başlıycam . sandalyeleri pahalıymış ama inşallah düşmüştür fiyatı :) inşAllah canım çok sağol yardımcı olduğun için :)Masanın fiyatı uygun canım sandalyeler pahalıydı biraz gerçi hiç araştırmadik normaldir belki bilmiyorum. Masa 300 350 gibi bişeydi saniyorum uygundu sandalyeleri tanesi 180 di. 2 sene önce. Şuan daha ucuzdur muhtemelen. İnşallah hersey gönlündeki gibi olur