ARTIK VAJİNAL ORGAZM REFLEKS HALİNE GELECEK UENİ YÖNTEMİM GELİN HEP BİRLİKTE GELİŞTİRELİM

Patlayansekeer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
16
20
25
BU YÖNTEM SAYESİNDE ARTIK ORGAZM OLMAYI ÖĞRENECEĞİZ VE BİZİM İÇİN BİR REFLEKS OLACAK
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir yöntem buldum yani var olan bir yöntemi cinsellikte kullanmak geldi aklıma
Ve kendimizi denek olarak kullanmaya davet ediyorum hep birlikte başarıcaz :)
Tekniğin adı çapalama tekniği youtube ve Google üzerinden araştırma yapabilirsiniz çapalama tekniği kendi bedeninize çapa yaparak bir ana duyguya gitmenizi o andaki aynı moda girmenizi sağlayan bir yöntem bu teknikle kendinizi bir anda mutlu yapabilir sinirinizi geçirebilir beyinsel olan her şeyinizi değiştirebilirsiniz ben çok anlatamadım ama ne olduğuna dediğim gibi internet üzerinden bakmanız nasıl yapıldığını da kendimce yazayım mesela çok mutlu bir anınızda sol elinizin bir bölgesine bastırıyorsunuz bir kaç kez tekrar edebilirsiniz ve böylece mutluluk çapası yapmış oluyorsunuz artık her o bölgeye bastırdığınızda o moda geçeceksiniz
Bunu hernşey için yapabiliyorsun aklınıza ne gelirse
Ben klitoral orgazm olabiliyorum ancak vajinal olamıyorum arada klitoral orgazmım çok zorlaşıyor ve ben de o zamanlarda aklıma orgazm olduğum anları o hissi getiriyorum ve 5 snde orgazm olabiliyorum ama bunu da her zaman yapamayabiliyorum veya yapmak aklıma gelmiyor hele seks esnasında hiç beceremiyorum o anki hissi hatırlamayı bir
Madem çapalama tekniği böyle bir yöntem
Ve orgazm olabilmek için o moda geçebilmek çok önemli hislerimiz arzumuz vs vs
Şimdi bunu yapabilmek için klitoral orgazm olabiliyor olmanız gerekiyor
Şimdi tekniği araştırıp tekrar buraya dönün :)
Bu çapalama işini ne zaman yapacağız? mast yaparken orgazma çok yaklaştığımızda ve klitoral orgazm olduğumuz anda elimizde bir bölgeye baskı uygulayacağız ve bunu alışkanlık haline getirmek için 21 mast boyunca (21 gün olabilir çünkü 21 gün alışkanlıkta bilimsel olarak önemli bir sayı)iyice kafamıza yerleştirmek için tekrar edeceğiz daha sonra bunu kendimize hatırlatmak için seks sırasında elimizde o bölgeye tekrar basınç uygulayacağız ve seks esnasında kendimizi orgzm olduğumuz hissi hatırlatmış olacağız ve bunu artık refleks haline getirmiş olacağız hepinizi bekliyorum kızlar🤗

Ben daha deneme aşamasındayım 5 gün falan yaptım her baskı uyguladığımda o his geliyor ama sekste veya orgazm olmak için yapma aşamasına gelmedim hala çapa yapıyorum bir ay müsait olmadığım için ara veriyorum ama bir ay sonr devam edeceğim

BU YÖNTEM SAYESİNDE ARTIK ORGAZM OLMAYI ÖĞRENECEĞİZ VE BİZİM İÇİN BİR REFLEKS OLACAK
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir yöntem buldum yani var olan bir yöntemi cinsellikte kullanmak geldi aklıma
Ve kendimizi denek olarak kullanmaya davet ediyorum hep birlikte başarıcaz :)
Tekniğin adı çapalama tekniği youtube ve Google üzerinden araştırma yapabilirsiniz çapalama tekniği kendi bedeninize çapa yaparak bir ana duyguya gitmenizi o andaki aynı moda girmenizi sağlayan bir yöntem bu teknikle kendinizi bir anda mutlu yapabilir sinirinizi geçirebilir beyinsel olan her şeyinizi değiştirebilirsiniz ben çok anlatamadım ama ne olduğuna dediğim gibi internet üzerinden bakmanız nasıl yapıldığını da kendimce yazayım mesela çok mutlu bir anınızda sol elinizin bir bölgesine bastırıyorsunuz bir kaç kez tekrar edebilirsiniz ve böylece mutluluk çapası yapmış oluyorsunuz artık her o bölgeye bastırdığınızda o moda geçeceksiniz
Bunu hernşey için yapabiliyorsun aklınıza ne gelirse
Ben klitoral orgazm olabiliyorum ancak vajinal olamıyorum arada klitoral orgazmım çok zorlaşıyor ve ben de o zamanlarda aklıma orgazm olduğum anları o hissi getiriyorum ve 5 snde orgazm olabiliyorum ama bunu da her zaman yapamayabiliyorum veya yapmak aklıma gelmiyor hele seks esnasında hiç beceremiyorum o anki hissi hatırlamayı bir
Madem çapalama tekniği böyle bir yöntem
Ve orgazm olabilmek için o moda geçebilmek çok önemli hislerimiz arzumuz vs vs
Şimdi bunu yapabilmek için klitoral orgazm olabiliyor olmanız gerekiyor
Şimdi tekniği araştırıp tekrar buraya dönün :)
Bu çapalama işini ne zaman yapacağız? mast yaparken orgazma çok yaklaştığımızda ve klitoral orgazm olduğumuz anda elimizde bir bölgeye baskı uygulayacağız ve bunu alışkanlık haline getirmek için 21 mast boyunca (21 gün olabilir çünkü 21 gün alışkanlıkta bilimsel olarak önemli bir sayı)iyice kafamıza yerleştirmek için tekrar edeceğiz daha sonra bunu kendimize hatırlatmak için seks sırasında elimizde o bölgeye tekrar basınç uygulayacağız ve seks esnasında kendimizi orgzm olduğumuz hissi hatırlatmış olacağız ve bunu artık refleks haline getirmiş olacağız hepinizi bekliyorum kızlar🤗
Çok ilginçmiş, denemeye değer doğrusu. Paylaşım için teşekkürler 😁 tekniği araştırmadım ama illa ki elle bir yere dokunmak gerekmiyordur diye düşündüm, dudak ısırma aynı etkiyi yapar mı acaba, çünkü o anda insan dur şuraya dokunayım diyemez garip kaçar.

Alışana kadar ister çapalayın ister kürek çekin, alıştıktan sonra taktiğe gerek kalmıyor. :KK53: :KK45:
Öyle deme ya ben hala %99 diyemiyorum. ki biliyorsun teknikler benim işim 🤣🤣🤣🤣 seninki bambaşka bir başarı. Erkeğe uyum sağlayabilen kadın çok azdır sanırım ve sen onlardansın 🧿🧿🧿🧿

Çok ilginçmiş, denemeye değer doğrusu. Paylaşım için teşekkürler 😁 tekniği araştırmadım ama illa ki elle bir yere dokunmak gerekmiyordur diye düşündüm, dudak ısırma aynı etkiyi yapar mı acaba, çünkü o anda insan dur şuraya dokunayım diyemez garip kaçar.
İlla el olması gerekmiyor diye biliyorum ama ben tek elimle avuç içine bastırıyorum yani diğer elimi şey yapmıyorum çok tuhaf olur öyle :d aslında çok mantıklı göğüs ucu sıkmak vs de olabilir detaylı araştırılıp çapalama

O hissi hatırlicaksın orgazm olmak çok kolaylaşacak odaklanmak istemek vs orgazm şartları sağlanacak diye tahmin ediyorum yani öğrenmiş olacağımız için yürümek gibi birnşey olacak

Öyle deme ya ben hala %99 diyemiyorum. ki biliyorsun teknikler benim işim 🤣🤣🤣🤣 seninki bambaşka bir başarı. Erkeğe uyum sağlayabilen kadın çok azdır sanırım ve sen onlardansın 🧿🧿🧿🧿
O an herşeyden arınmış olmak gerekiyor. Geciktirmek için erkekler aklına işini, oynanacak maçı falan getiriyor ya bende bazen düşünüyorum, bazı zamanlarda aklımı başka şeye yönlendirmezsem zamanından önce orgazm oluyorum ve birdaha oraya baskı uygulansın, dokunulsun istemiyorum bir müddet. Ama kendini tanıyana kadar teknik kullanmak en doğrusu:KK48:

Ve şunu da ekleyeyim, kendi adıma doğumlardan önce aldıgım zevkle dogumlardan sonra aldıgım zevk bile aynı degıl. Dogumlarda kasları yönetebilmeyi büyük oranda öğrenmiş oluyorsun (normal dogum). Özellikle bu doktorun verdiği talimatlarda işte ıkın-nefes tut-bırak döngüsü kegelin tillahi, zaten bebek oraya müthiş bir baskı yapıyor ve sen elini hiç kullanmadan kaslarını yönetebiliyorsun.

Bunu Nil Gün'ün NLP kitabında okumuştum daha çok stresle baş etmek için kullanılıyormuş ama ben pek uygulayamadım. Orgazmın da öncekini hatırlayarak hızlandırıldığını duymuştum. Yani dokunmaktan ziyade düşünebilsek de yeterlidir çünkü hatırlayacağım diye dikkatini dokunmaya çalıştığın yere odaklarken asıl orgazmı düşünmekten uzaklaşabiliriz gibi gibi.
Yapabiliyorsanız çapayı klitorise atın yani : D

5:11

Bir ara orgazm hakkında söyledikleriyle twitterda TT olmuştu :p Kadın anlatırken orgazm oldu diyorlar ama dediğine göre bu da orgazm değilmiş. Tüm bunlar ön hazırlıkmış.

Sanılandan çok erkek orgazm olmuyor boşalmayla karıştırıyorlar diyor hadi bakalım yedik ayvayı : D

Bunu Nil Gün'ün NLP kitabında okumuştum daha çok stresle baş etmek için kullanılıyormuş ama ben pek uygulayamadım. Orgazmın da öncekini hatırlayarak hızlandırıldığını duymuştum. Yani dokunmaktan ziyade düşünebilsek de yeterlidir çünkü hatırlayacağım diye dikkatini dokunmaya çalıştığın yere odaklarken asıl orgazmı düşünmekten uzaklaşabiliriz gibi gibi.
Yapabiliyorsanız çapayı klitorise atın yani : D

5:11

Bir ara orgazm hakkında söyledikleriyle twitterda TT olmuştu :p Kadın anlatırken orgazm oldu diyorlar ama dediğine göre bu da orgazm değilmiş. Tüm bunlar ön hazırlıkmış.

Sanılandan çok erkek orgazm olmuyor boşalmayla karıştırıyorlar diyor hadi bakalım yedik ayvayı : D

Kadına bende katılıyorum, erkek boşalarak rahatlıyor yaşadığı şey orgazm değil. Düşünsene kadın doğası gereği okşama sevişme olmadan orgazma ulaşması güçleşiyor ama erkekler sevişmeden de boşalabiliyorlar, dokunmanın verdiği hazza ulaşmadan da patlama oluyor yani. Sevişerek boşalmayla sevişmeden boşalma kesinlikle aynı olamaz, kadın için de erkek için de :KK49:

X