Artık ümidi kesmeli miyim?

selinxvi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2020
70
42
3
Tekrar merhaba..geçen gün de konu açtım fakat bat ı yanlış hesaplamisim. O yüzden tekrar sorma ihtiyacı duydum
Bat 6 gün geçti gün itibariyle..
Bat tan 1 gün önceydi son ilişki tarihi. Yumurtlama tarihi 16si gorunuyordu takvimde. Düzenlidir adetim.
Birkaç test yaptım negatifti. Bu sabah tekrar hem erken gebelik hem normal test yaptım fakat yine negatif çıktı. Artık testlere bakmaktan beyaz çizgi halüsinasyonu görmeye başladım.
Bat gecikmesinin 6.gununde de belirsiz bir çizgi bile çıkmıyorsa artık gebelik yok demektir dimi? Tekrar bir şey yapmama lüzum yok?
Bir önceki konuda arkadaşlar ümidi kes demişti ama yine de dayanamayıp yaptım. Çünkü günlerdir hiç dinmeyen kasik ağrısı, halsizlik ve bacaklarda ağrı beni çok yordu. İhtimal yoksa en azından ağrı kesici falan içeceğim

ilaç falan kullandınız mı yumurta geliştirici vs(klomen falan)

hani kist falan olmuş olabilir mi die düşündüm strestende olmamış olabilirsiniz
Muhtemelen öyle oldu,gerçi regl gecikince geliyor genelde aklıma gebelik fikri. Tabi bu benim gördüğüm. Bilinçaltında neler oluyor bilemeyiz umarım strestiir.. çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…