• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Tahammül Edemiyorum

akaneryuu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
31
10
88
İstanbul
Selam arkadaşlar benim annemin psikolojik bir rahatsızlığı var yıllardır hem babamı hem beni bezdirdi.Artık canımdan bezmiştim ki 2 yıl önce akrabalarım yardımıyla bir doktora görünmeyi kabul etti.Yaklaşık 4 ay ilaçlarını kullandıktan sonra ilaçları kendiliğinden bırakma kararı aldı ve doktorunun böyle söylediğini bize anlattı fakat böyle bir durum yok.
Sonra tekrar bir doktora gitti fakat ilaç kullanmasına rağmen durumunda iyiye yönelik hiçbir değişim yok.Beni gerçekten bezdirdi arkadaşlar zaman zaman ölmek istediğim oldu.Çok zor bir dönemden geçtim 2 ay önce ve beni annemin bu davranışları gerçekten çok etkiledi.
Beni sanki rakibiymişim gibi yerden yere vuruyor.Her hareketime hakaret ediyor.Hiçbir şeyden asla memnun değil.Her lafıma muhalefet ediyor, benim hiçbir şey bilmediğime o kadar kanaat getirmiş ki üniversite tercihlerimde bile baskı yapıyor.Arkadaşlar çok zor durumdayım sizce ne yapabilirim ve annemin bu rahatsızlıği ne acaba bileniniz var mı ?

psikolojık rahatsızlığa sahıp kişilerin yakınındakı aile mağdur konumundadır cnm..cok zor bır ımtıhandır.ama sabret..
sana düşen şu ki annenın hastalıgını kabullenmen.tedavı dönemınde ona destek olman.intıharı neden düşünüyorsun senın bedenının ne sucu var canım bu dünya cennet değilki..sen burada sabret Allaha sıgın ve haline şükret.
hastalıgı kişilik bozuklugu gıbi geldi bana.pekı annen hep mı böyleydı yoksa tetıkleyen birseyler mı var??

psikolojık rahatsızlığa sahıp kişilerin yakınındakı aile mağdur konumundadır cnm..cok zor bır ımtıhandır.ama sabret..
sana düşen şu ki annenın hastalıgını kabullenmen.tedavı dönemınde ona destek olman.intıharı neden düşünüyorsun senın bedenının ne sucu var canım bu dünya cennet değilki..sen burada sabret Allaha sıgın ve haline şükret.
hastalıgı kişilik bozuklugu gıbi geldi bana.pekı annen hep mı böyleydı yoksa tetıkleyen birseyler mı var??

Çocukluğumdan beri böyle ,hatırlıyorum o zaman da beni ağlatmayı çok severdi beni kandırmaya bayılırdı.
Annemin hastalığını kabullendim ama bununla yaşamak gerçekten çok zor :'(
Tek tesellim üniversiteye bu sene gidiyor olmam yoksa daha fazla dayanabilirmiydim bilmiyorum

canım senı anlıyorum psıkolojık rahatsızlıklar cok zordur..annen için dua et ve daha güçlü bir kız ol emi.
aklına kötü seyler getırme.kaç kardessınız pekı?
kardesleıne de aynımı davranıyor?
HİÇ ÜZME TATLI CANINI HERKESIN KENDINE GÖRE IMTIHANLARI OLUYOR..
Ama bunları aşmalıyız güçlü olmalıyız.ama bu gücü ancak bizi yaratan mevlaya sıgınarak alabılırız bunu unutma.bak bu ramazan ayında bol bol dua et Rabbine.gecmesede bu durum alışman bile rahatlatıcaktır senı.zaten ılerde de evlenır kendıne ait yuvan olur annenın bunaltmasından kurtulursun.ama şunu unutmakı ondan kurtulsanda bu sefer baska imtıhanlar cıkar burada önemli olan senin çok zayıf düşmemendir.herşeye ragmen sabredp şükretmendir

canım senı anlıyorum psıkolojık rahatsızlıklar cok zordur..annen için dua et ve daha güçlü bir kız ol emi.
aklına kötü seyler getırme.kaç kardessınız pekı?
kardesleıne de aynımı davranıyor?
HİÇ ÜZME TATLI CANINI HERKESIN KENDINE GÖRE IMTIHANLARI OLUYOR..
Ama bunları aşmalıyız güçlü olmalıyız.ama bu gücü ancak bizi yaratan mevlaya sıgınarak alabılırız bunu unutma.bak bu ramazan ayında bol bol dua et Rabbine.gecmesede bu durum alışman bile rahatlatıcaktır senı.zaten ılerde de evlenır kendıne ait yuvan olur annenın bunaltmasından kurtulursun.ama şunu unutmakı ondan kurtulsanda bu sefer baska imtıhanlar cıkar burada önemli olan senin çok zayıf düşmemendir.herşeye ragmen sabredp şükretmendir
Bir kardeşim var ona da aynı davranıyor.Dediğim gibi kimse umrunda değil.
Desteğiniz için teşekkür ederim haklısınız herkesin hayatında bir sorun var dörtdörtlük yaşayan kimse görmedim.Allah hepimize kolaylık versin

Back