- Konu Sahibi nisandakar
-
arkadaşlar nedir bu sütümüz olsun diye çektiğimiz sıkıntı. her duyduğumu deniyorum sütüm artsın diye ama yok olmuyor yine aynı yine aynı.
çok şükür kilo alımı iyi boy: 60 cm, kilo: 7 kg ama oğlum 2,5 aylık olmasına rağmen saat başı acıkıyor. saat başı emince de sütüm yetmiyor.
yemin ediyorum geçenlerde netten süt veren inekleri nasıl beslediklerini bile araştırdım. yeterli blgiyi alamadım :)
artık iyice abarttım. eşimden bana süt veren inek yetiştiricisi bulmasını ve olayı yerinde görmek istediğimi söyleyeceğim.
saman ye sütün kesin artacak desinler onu bile yapacak noktaya geldim yahu
maşallah çok iyi bebeğinin kilosu,niye yetmesin sütün.bir de yetseydi kaç kilo olacaktı?
benim kızım 3 aylık olmak üzere,6 kilo.ben çok memnundum kilo alımından ama 15 gündür her türlü besini reddediyor,çok iştahsız.kilo alımı durdu malesef.
benim sut dogumdan iki ay sonra normallesti ne duyduysam yedim ictim..bir ara agri kesici icince cogaldigini farkettim biriki kez icmisimdir sirf bu yuzden sutum cogalsin diye..humana ban ikinci kutuda etki etmeye baslamisti..yumurtayida forumdan duymustum cok etkilemisti sutumu..kizimda iyi kilo almisti..humanayı 3 aydır içiyorum,günde 2-3 bardak ama bana pek etki etmedi sanırım.yumurta da çoğu zaman yiyorum.ben birAZ stresliyim malesef,sanırım o da etkiliyor.bebeğim emmek istemedikçe ben geriliyorum sürekli...
tek tesellim zaten kilosunun ve boyunun yerinde olması. içim dışım su oldu zaten. rezene ısırgan da içiyorum. bazen denediğim şeyler sütümü artırıyor buralara da yazıyorum ara sıra.bebeğinin kilosu çok iyi maşlallah sütün yetiyor hiç dert etme bence
süt çabuk sindirildiği için çabuk acıkıyor
ayrıca sütünnün çok olmasını istiyorsan bol bol su ve yeşillik yemelisin
senin bebeğin kilosuda normal bence zaten 4-5 aylıktan sonra boyunun uzaması, kilo alımı yavaşlıyormuş.canim bebeginin kilosu cok iyi masllah bnm oglum 8 ayligi geciyo ama 8 bucuk kilo yine kilosu iyi bnce bnmkide oyleydi cok emmek istiyo hala oyle birde ben ayakda gezdirerk emziriyoru 8 buck kiloluk cocugu ustelik gece bile amn ccok feci yorgunum yurt dsnda yasiyorum hic yardm edenm yook.
ama yinede emsnde nasil olursa olsn diyorum cunku anne sutunden daha faydali birsey yok.gguya k gidaya gecdk ama bzmki emcem diye fazla bir sey ymk istemiyo npiyim sunn suranda en fazla 2 sene emcek mecbur dayaniyorum.anne olmak zor Rabbim yardmcimiz olsun.
senin bebeğin kilosuda normal bence zaten 4-5 aylıktan sonra boyunun uzaması, kilo alımı yavaşlıyormuş.
ben de doğudayım ve ailem uzakta, benim de yanımda kimse yok belkide moral bozukluğu ve annemde n çok uzakta oluşumda beni strese sokuyor. yalnızlık çok kötü insan etrafında böyle zamanlarda sohbet edecek dertleşecek eş dost akraba da arıyor,
ve her günümün tek düze geçmesi de beni etkiliyor. Eşim de işten gelince kızımızla ilgileniyor ben yine kalıyorum oğlumla başbaşa kızımla daha fazla ilgilenmek onunla ounlar oynamak istiyorum eskisi gibi ama oğlum sürekli acıktığı ve ağladığı için kızıma fazla vakit ayıramıyorum içim içimi yiyor.
Allah hepimize güç kuvvet sabır ve bol bol süt versin inşallah.
canm bnm hAklisn tek basina cocuk buyutmk cok zor ben cok zorlaniyorum.bide senn 2 taneymis oyuzden sana 2 kat koly gelsn.kac yas var aralrnda?
bazen bnde dertlesscek insan ariyorum ama yokkkiii.
canm bnm hAklisn tek basina cocuk buyutmk cok zor ben cok zorlaniyorum.bide senn 2 taneymis oyuzden sana 2 kat koly gelsn.kac yas var aralrnda?
bazen bnde dertlesscek insan ariyorum ama yokkkiii.
sağol canım. kızım 4 yaşında oğlum 2,5 aylık. bazen neredeyse tüm günüm oğluma gidiyor, kızım da kendi başına oynamaya çalışıyor ara sıra gelip anne benimle oynarmısın diyor tabi benim elimde ya bez oluyor ya da kucağımda oğlum sonra yüzüme bakıp boynunu büküp odasına gidiyor. yaz gelse memlekete gideceğim en azından 2-3 ay kardeşlerim yeğenlerim kuzenlerim kızımla ilgilenirler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?