Sivilceli Ciltler Artık sivilce lekelerim yok

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Arkadaşlar xxxx bir ilaçtır bitkisel bir kür değil lütfen doktor tavsiyesi dışında kullanmayınız..doktora gidiniz olmado tekrar tekrar başını şişirene kadar gidin sonunda size uygun yöntem elbet bulunacaktır..cilt bozulması kolay yapılandırılması çok güç bir örtü ben yıllardır uğraşıyrum hepimize kolay gelsin:KK61:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar; ilk defa konu açıyorum :)
Öncelikle 20 yaşında olduğumu ifade edeyim...Uzatmicam neyse işte :) Benim bazı dönemler yüzümde (özellikle çene, yanak, alın kısmında) küçük sivilceler çıkıyodu. Çok değil. Ama ben sürekli onları yolup yolup aylarca kalıyodu yüzümde :KK50: uzun süreli lekeler oluşmuştu... Rahatsız olmaya başlamıştım artık. Cildiyeye gittim doktor ERİTRETİN diye bi jel yazdı. Gece ince bi tabaka halinde sür, uyu, sabah yıka dedi. Ve günde bi kere... Ama sabret hemen geçmez 2 ay kullan dedi.
Kullanalı 2 hafta oldu ve yüzümdeki lekeler hemen hemen bitti :122::122: Çok mutluyum yüzüm pürüzsüz ve renk tonu eşit oldu...Devam ediyorum kullanmaya. Benim cildime çok iyi geldi sadece biraz kuruttu sabahları bepanthen sürüyorum pamuk gibi oluyo :)
Herkese lekesiz bi cilt diliyorum :115:

bepanthenin de ciltteki sivilce lekelerine iyi geldiğini okumuştum onunda yararı olmuştur bence :)

Arkadaşlar xxxxx bir ilaçtır bitkisel bir kür değil lütfen doktor tavsiyesi dışında kullanmayınız..doktora gidiniz olmado tekrar tekrar başını şişirene kadar gidin sonunda size uygun yöntem elbet bulunacaktır..cilt bozulması kolay yapılandırılması çok güç bir örtü ben yıllardır uğraşıyrum hepimize kolay gelsin:KK61:

Bencede kullanmayın dr tavsiyesi olmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen ilaç önerisi yapmayı doktorlarımıza bırakınız.. Size iyi gelen bir ilaç başkas birinde değişik sonuçlara yol açabilir. Güzel paylaşımlar dilerim.

Bepanthene lekelere iyi geliyor iyi hş ama tüylenme de yapıyor.

walla onu denemeden bilemeyizz sonuçta çook memnun kalanda var (hiç tüylenme olmadığını söylüyorlar) tüylenme yapabilir diyende, tüylenme yaptı diyende... benm yüzüm zaten tüylü aldırmıorum belli olmuo diyorlar ama yine de denemye çekiniorum bepantheni daha da uzar ve artar korkusuyla ama rahatlıkla kullanan ve sorunla karşılaşmadığını söyleyen çookk.. bilemiyorum belki yüzümün en az gözüken bölgesinde uzun bi süre deneyip ona göre hareket edebilirim...

merhabalar kremin adı nedirr

Merhaba kızlar; ilk defa konu açıyorum :)
Öncelikle 20 yaşında olduğumu ifade edeyim...Uzatmicam neyse işte :) Benim bazı dönemler yüzümde (özellikle çene, yanak, alın kısmında) küçük sivilceler çıkıyodu. Çok değil. Ama ben sürekli onları yolup yolup aylarca kalıyodu yüzümde :KK50: uzun süreli lekeler oluşmuştu... Rahatsız olmaya başlamıştım artık. Cildiyeye gittim doktorxxxxxxxxxxx diye bi jel yazdı. Gece ince bi tabaka halinde sür, uyu, sabah yıka dedi. Ve günde bi kere... Ama sabret hemen geçmez 2 ay kullan dedi.
Kullanalı 2 hafta oldu ve yüzümdeki lekeler hemen hemen bitti :122::122: Çok mutluyum yüzüm pürüzsüz ve renk tonu eşit oldu...Devam ediyorum kullanmaya. Benim cildime çok iyi geldi sadece biraz kuruttu sabahları xxxxxx sürüyorum pamuk gibi oluyo :)
Herkese lekesiz bi cilt diliyorum :115:

İlacın adını yazmıştım ama XXX lemişler. Ben de anlamadım :) Arkadaşlar ben buraya öyle körü körüne bilgiler yazmadım. Bahsettiğim jel her cildin kullanabileceği doktor tavsiyesi üzerine kullandığım bi ilaç ve önermek istedim. Çünkü sivilce lekelerinden muzdarip olan bi çok insan var. Herkesin aklı, mantığı, iradesi var... Elbette ki onlarda bilir kullanıp kullanmayacaklarını. İlaç prospektüsü denen bişiy var, elbetteki okurlar :)
Burdaki paylaşımlarda cildine idrar sürüp iyi geldiğini söyleyenler bile var. Bence o konulara bi el atsınlar çok bilmiş arkadaşlarımız :))
Yazdıklarımı okuyanlar görecektir ki KESİNLİKLE KULLANIN diye hiç bi şey sölemedim. Danışıp, araştırıp, öğrenip öyle kullanın diye tekrar tekrar söledim. İyiliğinizi isterim :)
Bepanthene ben de tüylenme yapmadı canlar. Başkasında yapar mı bilemem... Bu arada ilaç ismi soranlara özel mesaj atamıyomuşum, kusura bakmayın :) Şimdi yazsam bile yine xxx ler bunlar :)

Eritretin, sIkca duydugumuz Tretin turevi bir ilac. Ben de daha dun cildiyedeydim, bana Tretionid yazdi. Bu aksam ilk kullanisim olacak.
Rica etsem ilacin ustundeki dozaci yazabilir misin? Orada yuzdesi yazar. Mesela bendeki %0.1, en guclusu buymus. O yuzden umutluyum. Daha once Trenin'in %0.04'unu kullanmistim, cok etkisini goremedim. Cok memnun kaldigin icin soruyorum, sendekinde ne yaziyor?

Eritretin, sIkca duydugumuz Tretin turevi bir ilac. Ben de daha dun cildiyedeydim, bana Tretionid yazdi. Bu aksam ilk kullanisim olacak.
Rica etsem ilacin ustundeki dozaci yazabilir misin? Orada yuzdesi yazar. Mesela bendeki %0.1, en guclusu buymus. O yuzden umutluyum. Daha once Trenin'in %0.04'unu kullanmistim, cok etkisini goremedim. Cok memnun kaldigin icin soruyorum, sendekinde ne yaziyor?

0,025 tatlım :44:

Doktorların yazdığı reçeteler hep iyi gelir aslında... Yeter ki düzenli, sabırla kullanılsın :KK34:
Benim bitti bi tanesi çok zaman oldu biteli. Kontrole gel demişti daha gitmedim. Gidicem inşallah :KK53:
Benim çoğu lekelerimi geçirdi, senelerdir duran bi kaç iz hariç. Zaten bende pek yoktu canım. Doktorun yazdığı ilacı düzenli bi şekilde kullan canım, ben eminim faydalı olacaktır :KK16:

Son düzenleme:
X