Sivilceli Ciltler Artık sivilce lekelerim yok

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende aldım eczaneden bugun..bakalım insallah işe yarar düğün öncesi stresden yüzüm mahvoldu...:KK43:

bi deneyeyim keşke iyi sonuç verse :KK31:
sivek kullanıyorum bu haftada işe yaramazsa söylediğini deniycem

Dediğim gibi canlar ilaç aktif sivilceler için değil... Sadece lekeler için :)
Benim cildime faydası oldu. Danışarak kullanın siz de :KK16:

bende yaklaşık 1 ay önce doktora gitmiştim ve bu ilacı verdi ama başka ilaçlar kullandığım için kullanamamıştım şimdi böyle olumlu bir tepki görünce umutlandım kullancam bende umarım faydası olur:21:

ben ımex sabun kullanıyorum ardından sivex kullanıyorum ama lekeler için deil sivilceler için ve sivilce oluşumunu önlemek için bu

Dediğim gibi canlar ilaç aktif sivilceler için değil... Sadece lekeler için :)
Benim cildime faydası oldu. Danışarak kullanın siz de :KK16:

lekeler için olanı xxxx bu tam tersi aktif sivilceler,akne için olanı xxxxxxxxx diye biliyorum
leke açma kimyasalı olan tereotonin tretinde 2katı bulunur ;ama ne güzel sen eritretinle bu sonucu alabilmişsin inş su anki memnuniyetin kalıcı olur

Son düzenleyen: Moderatör:
lekeler için olanı xxxx bu tam tersi aktif sivilceler,akne için olanı xxxxxxxxx diye biliyorum
leke açma kimyasalı olan tereotonin tretinde 2katı bulunur ;ama ne güzel sen eritretinle bu sonucu alabilmişsin inş su anki memnuniyetin kalıcı olur

Bende sivilce yok, bi tek bilirsiniz bazı dönemler çıkıyo ben stresli zamanlarımda onları yolup kopardım hep :) Bu yüzden lekeler kaldı minik minik. Zaten doktora lekelerden şikayetçi olduğumu söledim, eritretin lekeler için yani :)
Teşekkür ederim, umarım ...

bende yaklaşık 1 ay önce doktora gitmiştim ve bu ilacı verdi ama başka ilaçlar kullandığım için kullanamamıştım şimdi böyle olumlu bir tepki görünce umutlandım kullancam bende umarım faydası olur:21:

Doktor yazmışsa boşuna yazmamıştır derim ben :89: Umarım canım :KK16:

benimde yüzümde cilt lekeleri cogaldi ilacsiz bir cözüm olsa keske

Haklısın. Ama napalım başka :)

Ben önerdim sadece, kullanmak isteyen arkadaşlar kendi iradeleri ile kullansınlar lütfen :) Bana iyi geldi, bi başkasına iyi gelmeyebilir. Ama doktor bana yan etki etmez dedi. Lekelerim azdı çünkü ve eritretin hafif bi ilaç... Büyük tepkimelere vereceğini sanmıyorum.

X