Sivilceli Ciltler Artık sivilce lekelerim yok

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende aldım eczaneden bugun..bakalım insallah işe yarar düğün öncesi stresden yüzüm mahvoldu...

bi deneyeyim keşke iyi sonuç verse
sivek kullanıyorum bu haftada işe yaramazsa söylediğini deniycem

Dediğim gibi canlar ilaç aktif sivilceler için değil... Sadece lekeler için :)
Benim cildime faydası oldu. Danışarak kullanın siz de

bende yaklaşık 1 ay önce doktora gitmiştim ve bu ilacı verdi ama başka ilaçlar kullandığım için kullanamamıştım şimdi böyle olumlu bir tepki görünce umutlandım kullancam bende umarım faydası olur

ben ımex sabun kullanıyorum ardından sivex kullanıyorum ama lekeler için deil sivilceler için ve sivilce oluşumunu önlemek için bu

Dediğim gibi canlar ilaç aktif sivilceler için değil... Sadece lekeler için :)
Benim cildime faydası oldu. Danışarak kullanın siz de

lekeler için olanı xxxx bu tam tersi aktif sivilceler,akne için olanı xxxxxxxxx diye biliyorum
leke açma kimyasalı olan tereotonin tretinde 2katı bulunur ;ama ne güzel sen eritretinle bu sonucu alabilmişsin inş su anki memnuniyetin kalıcı olur

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende sivilce yok, bi tek bilirsiniz bazı dönemler çıkıyo ben stresli zamanlarımda onları yolup kopardım hep :) Bu yüzden lekeler kaldı minik minik. Zaten doktora lekelerden şikayetçi olduğumu söledim, eritretin lekeler için yani :)
Teşekkür ederim, umarım ...

Doktor yazmışsa boşuna yazmamıştır derim ben :89: Umarım canım

benimde yüzümde cilt lekeleri cogaldi ilacsiz bir cözüm olsa keske

Haklısın. Ama napalım başka :)

Ben önerdim sadece, kullanmak isteyen arkadaşlar kendi iradeleri ile kullansınlar lütfen :) Bana iyi geldi, bi başkasına iyi gelmeyebilir. Ama doktor bana yan etki etmez dedi. Lekelerim azdı çünkü ve eritretin hafif bi ilaç... Büyük tepkimelere vereceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…