Sivilceli Ciltler Artık sivilce lekelerim yok

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Alminaaa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
424
95
Merhaba kızlar; ilk defa konu açıyorum :)
Öncelikle 20 yaşında olduğumu ifade edeyim...Uzatmicam neyse işte :) Benim bazı dönemler yüzümde (özellikle çene, yanak, alın kısmında) küçük sivilceler çıkıyodu. Çok değil. Ama ben sürekli onları yolup yolup aylarca kalıyodu yüzümde :KK50: uzun süreli lekeler oluşmuştu... Rahatsız olmaya başlamıştım artık. Cildiyeye gittim doktor ERİTRETİN diye bi jel verdi. Gece ince bi tabaka halinde sür, uyu, sabah yıka dedi. Ve günde bi kere... Ama sabret hemen geçmez 2 ay kullan dedi.
Kullanalı 2 hafta oldu ve yüzümdeki lekeler hemen hemen bitti :122::122: Çok mutluyum yüzüm pürüzsüz ve renk tonu eşit oldu...Devam ediyorum kullanmaya. Benim cildime çok iyi geldi sadece biraz kuruttu sabahları BEPANTHENE sürüyorum pamuk gibi oluyo :)
Herkese lekesiz bi cilt diliyorum :115:

Son düzenleme:
Ha unutmadan :124:
Siyah noktalarıma da iyi geldi. Şiddetle tavsiye ediyorum, gün geçtikçe cildim daha da iyiye gidiyo :) Gündüz kullanılmamalı, onu da söliyim :emir_bebek:

Öncelikle 20 yaşında olduğumu ifade edeyim...Uzatmicam neyse işte :) Benim bazı dönemler yüzümde (özellikle çene, yanak, alın kısmında) küçük sivilceler çıkıyodu. Çok değil. Ama ben sürekli onları yolup yolup aylarca kalıyodu yüzümde :KK50: uzun süreli lekeler oluşmuştu... Rahatsız olmaya başlamıştım artık. Cildiyeye gittim doktor xxxxxxxx diye bi jel yazdı. Gece ince bi tabaka halinde sür, uyu, sabah yıka dedi. Ve günde bi kere... Ama sabret hemen geçmez 2 ay kullan dedi.
Kullanalı 2 hafta oldu ve yüzümdeki lekeler hemen hemen bitti :122::122: Çok mutluyum yüzüm pürüzsüz ve renk tonu eşit oldu...Devam ediyorum kullanmaya. Benim cildime çok iyi geldi sadece biraz kuruttu sabahları xxxxxxxxx sürüyorum pamuk gibi oluyo :)

cnm peki herkes kullanabilirmi bu ilacı aynı dediklerin bendede var:KK43: geçsin ya çok uyuz oluyorum kendime özellikle regl dönemlerinde azıo bazen sıkıntıdan bende istiom pürüzsüz yanak alın ve çeneden:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Gündüz kullanılamamasının nedeni ne ?

Gece kullanılıyo...Çünkü krem tendeyken ışık görmemesi lazım. Zarar veriyo. Ben mesela 2 kere sabahları kullandım cildim kabuk tuttu resmen. Gidip tekrar doktora sordum acaba yan etki mi diye... Yan etkisi yok ama gündüz kullanma dedi. Ve çok ince bi tabaka halinde sür dedi. Bolca sürmek çabucak iyileşmesi anlamına gelmez tabi. Doktorun söylediklerini aynen uygulayınca tesir ediy, etkisini gösteriyo :KK61:

BHS bence kullanabilirsin. Eczaneye danış yine de, öyle al. Ben öneriyorum cildime iyi geliyo. Umarım faydalı olur :emir_bebek:

banada dün dermatoloğum verdi bu ilacı karneye yazdı ilacı ama dr agitmedem alacam diyenlere fiyatı 17tl bakalım dün gece başladım daha işe yarıycakmı bu arada numıs med sabun verdi bunla yıka dedi bi de sivex losyon verdi

banada vermişti bnde bi ara kullandım sonra bıraktım sabredemedim tekrar başlasam iyi olucak yüzüm şu ara çok sivilceli ve gözenekli bana birde sabah sürmem için bu kremi verdi aknilox bunu sürünle çok parladığı için bunuda brktım birde bu DCL Wash-off Cleansing Lotion temizleyiciyi verdi ama pahalı olunca güvenip alamadım

kremi sabah nasıl çıkartıosun yüzünden su deyince kremsi kıvama geri dönüyor yüzden zor çıkıyor

Son düzenleme:
Öncelikle 20 yaşında olduğumu ifade edeyim...Uzatmicam neyse işte :) Benim bazı dönemler yüzümde (özellikle çene, yanak, alın kısmında) küçük sivilceler çıkıyodu. Çok değil. Ama ben sürekli onları yolup yolup aylarca kalıyodu yüzümde :KK50: uzun süreli lekeler oluşmuştu... Rahatsız olmaya başlamıştım artık. Cildiyeye gittim doktor xxxxxxxxxdiye bi jel yazdı. Gece ince bi tabaka halinde sür, uyu, sabah yıka dedi. Ve günde bi kere... Ama sabret hemen geçmez 2 ay kullan dedi.
Kullanalı 2 hafta oldu ve yüzümdeki lekeler hemen hemen bitti :122::122: Çok mutluyum yüzüm pürüzsüz ve renk tonu eşit oldu...Devam ediyorum kullanmaya. Benim cildime çok iyi geldi sadece biraz kuruttu sabahları xxxxxxxxx sürüyorum pamuk gibi oluyo :)

benimde böyle bir şeye ihtiyacım var paylaşım için teşekkürler

paylaşım için teşekkürler tatlım 1 2 lekem var akne trent tedavim bitsin hemen başlayacağım:KK69:
notumu aldım bende kullanmıştım bunu başka bi kremle biri soyuyo biri yapılandırıyordu

Rica ederim arkadaşlar, ne demek :KK71:

Sterlin ben 5 milyona aldım. Doktor reçete yazınca öyle... :KK61:

Canım eğer çok fazla sürmez isen ciltten kolaylıkla temizleniyo. Aktif sivilceleri pek iyileştirdiğini söyleyemem ama kurutuyo, iltihaplanmıyo.

Sabahları yıkadıktan sonra nemlendirici kullanınca kuruluk kalmıyo zaten. İlk zamanlar soyuldu ama şimdi pek soyulmuyo yüzüm artık.

Öptüm sizleri :KK16:

İnşallah iyi gelir kullananlara ... Bi anda etki etmez, sabrederek kullanın :92:

benim kardeşlerim birlikte dr'a gittiler cildiyeye, sivilceler için, aynı şeyden muzdariptiler yani, ikisine de farklı farklı ilaçlar vermiş kızlar. demem o ki, doktora görünmeden kafanıza göre ilaç kullanmayın bence, birine çok iyi gelen bi ilaç sizde ters etki yapabilir, sağlık bu, kumar oynamaya gelmez. doğal çözüm olsa neyse ama ilaç söz konusu olunca dr'a danışmadan kullanılmamalı bence. :KK71:

benim kardeşlerim birlikte dr'a gittiler cildiyeye, sivilceler için, aynı şeyden muzdariptiler yani, ikisine de farklı farklı ilaçlar vermiş kızlar. demem o ki, doktora görünmeden kafanıza göre ilaç kullanmayın bence, birine çok iyi gelen bi ilaç sizde ters etki yapabilir, sağlık bu, kumar oynamaya gelmez. doğal çözüm olsa neyse ama ilaç söz konusu olunca dr'a danışmadan kullanılmamalı bence. :KK71:

MİSKA :) ;
Farklı kulvarlara çekme olayı... Ben kimseye kullanın, aman anında kurtuldum diye bi şey sölemedim. İnsanlara ciltlerinin farklı olduğunu sen söylemesen, onlar bilmiyolardı sanki :)
Ben kimseye 'doktora danışmadan kullanın' da demedim !
Burası sosyal bir ağ... Yardım amaçlı paylaştım yazımı, bilgi aktı :)
Cildimdeki sorunumu belirtip, doktorun verdiği ilacı söyleyip, bana iyi geldiğini söyledim. Herkesin aklı var yani, bilirler. Tamam ?

At gözlükleri ile bakmayınız etrafınıza, geniş fikirli olunuz :103: Bilmem anlatabildim mi ?
:KK34:

canım bnde de bu krem var bnde kullanıyorum dediğin gibi cildi kurutuyor hatta benim cildim soğuktan şuan alerji oldu kreminde kurutma özellği birleşince bide sabah ayrı krem sürüyodum oda kurutuyordu diyorum ki bepantenin iyi i geliyor geri yağlandırmıyor mu

canım bnde de bu krem var bnde kullanıyorum dediğin gibi cildi kurutuyor hatta benim cildim soğuktan şuan alerji oldu kreminde kurutma özellği birleşince bide sabah ayrı krem sürüyodum oda kurutuyordu diyorum ki bepantenin iyi i geliyor geri yağlandırmıyor mu

Eğer cildinde soğuklardan kaynaklanan bi alerji varsa bi süre kullanmayabilirsin. Cildin düzelsin sonra devam edersin. Bence yani :)
Evet zaten kremin işlevi cildi soyarak ölü tabakayı atıp yenilemek. Mecburen kuruyo canım :KK43: Benim cilt tipim yağlı değil kuru. O yüzden xxxxxxxx rahatlıkla kullanıyorum :KK70:
Ama bepanten cildi yağlandırıyo bence. Doktor bana gündüz kullanma dedi. Zaten eritretin gündüz kullanılmıyo. Sabahları sürme canım gece sür, sabaha yıka. Sonrada herhangi bi nemlendirici kullan. Kepekleri, kuruluğu alsın diye :) Bu kadar işte :KK71:

bende 20 yasındaym 2 sene önce akne trent tedavisi gordum tedavide attırdıgı sivilcelermin izleri hafifde olsa hala duruyor nadirende sivilce cıkıor hala, ne denediysem geciremedm şu izlerimi tamamen.. birasda çukurluk oluşturdu tabi sinirim bozuluyor izleri gördükçe keşke iz geçiren garantili bişe olsa :KK43: :KK31:

X