Daha cok yaptigi sey var yasadiklarinin sebebi ben degilim cilesini ben cekmek zorunda dgilim dmi ama benim bebegime zarar vermeye calisan bi kadini ne yapmami bekliyolar anlayamadim evlat kimden kiymetliki?Ben olsam l ka
Ben olsam o kadın hiç birini yapamaz yemedik ya dediği an yedirtirdim ınan
Canim benim izin verme sen sustukca aptal yerine koyuyorlar insanı. Bak bi akrabamiz var 15 yıl sonra ayrildilar sebebi kV si demis ki bu kız gerizekalı bişey diyemiyor oğlum napckk bu pisiirikla demiş. Demek ki bunlar laf duymak istiyor. Tabi ki evlat önemli canımDaha cok yaptigi sey var yasadiklarinin sebebi ben degilim cilesini ben cekmek zorunda dgilim dmi ama benim bebegime zarar vermeye calisan bi kadini ne yapmami bekliyolar anlayamadim evlat kimden kiymetliki?
Keske benimkide oyle olabilseydi 2tane kizi buyugu 5yasinda odaya kitleyipte dovuyodu cocuk beni kurtarn diye bagiriyodu kizi elinden aldim diye bardak firlatti karnima hamile oldugumu bile bileRahatsız olduğunuzu kırmadan anlattınız sanırım. Bu sefer sizde ona aynısını yapın diycem de çirkinleşmeye gerek yok. Kırın kızın sert bi dille uyarın böyle olmaz ki. Ahh benim eltim ablam annem gibiydi. Çok iyiydi.
15 yil sabretmis gene yaranamamis ne insanlar var yaCanim benim izin verme sen sustukca aptal yerine koyuyorlar insanı. Bak bi akrabamiz var 15 yıl sonra ayrildilar sebebi kV si demis ki bu kız gerizekalı bişey diyemiyor oğlum napckk bu pisiirikla demiş. Demek ki bunlar laf duymak istiyor. Tabi ki evlat önemli canım
Odayi kitledim bu sefer benm annemi falan aramis esimin yengelerini aramis ben hirsizmiyim oda kitliyo diye aglamis sizlamis annemde benim kizim senin odana ayni evde hic girdimi sen onun odasindan cikmiyosn deyince kapativermis telefonu.kayinvalidemde ben kitledim dedi sustu sonra
Keske benimkide oyle olabilseydi 2tane kizi buyugu 5yasinda odaya kitleyipte dovuyodu cocuk beni kurtarn diye bagiriyodu kizi elinden aldim diye bardak firlatti karnima hamile oldugumu bile bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?