Daha cok yaptigi sey var yasadiklarinin sebebi ben degilim cilesini ben cekmek zorunda dgilim dmi ama benim bebegime zarar vermeye calisan bi kadini ne yapmami bekliyolar anlayamadim evlat kimden kiymetliki?Ben olsam l ka
Ben olsam o kadın hiç birini yapamaz yemedik ya dediği an yedirtirdim ınan
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
artik sıkıldım bu kadinin hareketlerinden..
- Konu Sahibi gelnkz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Canim benim izin verme sen sustukca aptal yerine koyuyorlar insanı. Bak bi akrabamiz var 15 yıl sonra ayrildilar sebebi kV si demis ki bu kız gerizekalı bişey diyemiyor oğlum napckk bu pisiirikla demiş. Demek ki bunlar laf duymak istiyor. Tabi ki evlat önemli canımDaha cok yaptigi sey var yasadiklarinin sebebi ben degilim cilesini ben cekmek zorunda dgilim dmi ama benim bebegime zarar vermeye calisan bi kadini ne yapmami bekliyolar anlayamadim evlat kimden kiymetliki?
- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 133
- 30
Keske benimkide oyle olabilseydi 2tane kizi buyugu 5yasinda odaya kitleyipte dovuyodu cocuk beni kurtarn diye bagiriyodu kizi elinden aldim diye bardak firlatti karnima hamile oldugumu bile bileRahatsız olduğunuzu kırmadan anlattınız sanırım. Bu sefer sizde ona aynısını yapın diycem de çirkinleşmeye gerek yok. Kırın kızın sert bi dille uyarın böyle olmaz ki. Ahh benim eltim ablam annem gibiydi. Çok iyiydi.
15
15 yil sabretmis gene yaranamamis ne insanlar var yaCanim benim izin verme sen sustukca aptal yerine koyuyorlar insanı. Bak bi akrabamiz var 15 yıl sonra ayrildilar sebebi kV si demis ki bu kız gerizekalı bişey diyemiyor oğlum napckk bu pisiirikla demiş. Demek ki bunlar laf duymak istiyor. Tabi ki evlat önemli canım
- 16 Mart 2015
- 586
- 406
- 103
- 36
ileri derece kıskançlık. ama hastalık bu ileride size ciddi zararlar verir. basit bi olay değil. mümkün olduğunca uzaklaşın. eşyalarınızı da alın bence ordan görmesin. bu tarz kıskançlıklar psikolojik hastalık belirtisidir. ve aklınıza gelmeyecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. dikkatli olun. ( tecrübeyle sabittir)
- 3 Kasım 2012
- 1.582
- 265
- 163
Odayi kitledim bu sefer benm annemi falan aramis esimin yengelerini aramis ben hirsizmiyim oda kitliyo diye aglamis sizlamis annemde benim kizim senin odana ayni evde hic girdimi sen onun odasindan cikmiyosn deyince kapativermis telefonu.kayinvalidemde ben kitledim dedi sustu sonra
Şaşkınlıkla okudum cidden nasıl bi kadınmış bu ya korkutucu
- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
- 448
Keske benimkide oyle olabilseydi 2tane kizi buyugu 5yasinda odaya kitleyipte dovuyodu cocuk beni kurtarn diye bagiriyodu kizi elinden aldim diye bardak firlatti karnima hamile oldugumu bile bile
Allah kolaylık versin. Çok zor bir durum. Keşke şikayetçi olsaymışsınız. Sizi fiziksel olarak taciz etmiş. Keşke o eşine vurup kaburga kemiğine zarar verdiğinde eşi de onu dövmek yerine şikayetçi olsaymış, polise jandarmaya gitseymiş. Sonra da "Birine ne zaman fiziksel şiddet uygulasan şikayetçi olacağız, her suç işlediğinde cezan da artar" deseymiş. Başı bu şekilde derde girse çocuğunu dövmeden önce de size bardak atmadan önce de iki kere düşünürdü. Belki de yapmazdı veya yapsa bile şikayet edildiğinde artan cezalar alırdı. Gerçi konunun hukuksal boyutu bir yana, psikolojik veya psikiyatrik yardım da şart.