Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
artik sıkıldım bu kadinin hareketlerinden..
- Konu Sahibi gelnkz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ağustos 2011
- 431
- 527
- 53
Cok
Cok Allah a buyuk konusmusun, bence sen insanlari eltine karsi dolduruyorsun, insan dusmani olsa boyle konusmaz ve dusunmez, dusmez kalkmaz bir Allahdir.
Benim elti dayak arsizi olmus birazda bende abimin sabrina hayran kaliyorum nasil bosamiyo o deliyi anlamadm ona yaptiklari daha fazla 4kere babasinin evine birakmis aksamina elti geri geliyo bosayamiyoda
Cok Allah a buyuk konusmusun, bence sen insanlari eltine karsi dolduruyorsun, insan dusmani olsa boyle konusmaz ve dusunmez, dusmez kalkmaz bir Allahdir.
Benmi dolduruyorum ben geldikten sonra goturup birakmadi bunu soyleyende ben degilim esi surekli basima bela oldun bosayamiyorum git senden kurtulayim diyen o ben degilim problem burda bendemi?Cok
- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
feciiibeline neden kürekle vurmuşBen evleneli 2yila yakin oldu hic dayak attigini duymadm ama onceden dovmus galiba baskasi anlatmisti banada ama o esinin beline vurmus bi tahtayla kaburgasini kirmis eside o zaman dovmus galiba
neyse konunuza gelirsek biz söz varya kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye
(ki kuma gemisi nasıl yürür onuda bilmiyorum)
elbet kıskançlık olur ancak evet nası söyleyim ziyadesiyle abartmış biz şu 3 eltiyiz 4.aranıyor
bizdede üstü kapalı ciddi manada yaşanır
bu arada kv kp derindenki incelikte ne güzel odanı ayırmışlar bohçalar düzmüşler maşallah deyim
bizimkilerde nerdeeeeeeeeeeeee
neyse odanı kilitlemişsin
boşver artık
onunlada arkadaş olmaya çalış ne bileyim dinlemeye anlamaya
hani bilemezsinki eksikliklerini böyle meşru olmayan yollardan gideriyor atletine varana kadar giyiyorsa gerçekten eksikleri falan olabilir mi
Bosverin siz bence bu konuyu konusmayin bile.Karisindan kurtulmak isteyen adam tekrar cocuk yapar mi 11 aylik bebekleri var dedin.Benmi dolduruyorum ben geldikten sonra goturup birakmadi bunu soyleyende ben degilim esi surekli basima bela oldun bosayamiyorum git senden kurtulayim diyen o ben degilim problem burda bendemi?
- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.077
- 298
- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
esinle konus kayninda onu bir psikatriye gotursun normal degil bu kadin hersey beklenir vallaBilmediginiz cok sey var insan dusmani dahi olsa 4aylik hamileyken karnima bardak firlatmazdi sonrada dalga gecer gibi aaa sen hamileydin dimi demezdi bebegimi dusurmeye calismazdi.evet o benim dusmanim benim canimin bi parcasinin xanina kiymaya calisiyosa dusmanimdir...!
- 4 Ağustos 2011
- 431
- 527
- 53
Bilmediginiz cok sey var insan dusmani dahi olsa 4aylik hamileyken karnima bardak firlatmazdi sonrada dalga gecer gibi aaa sen hamileydin dimi demezdi bebegimi dusurmeye calismazdi.evet o benim dusmanim benim canimin bi parcasinin xanina kiymaya calisiyosa dusmanimdir...!
Bardak firlatana kadar sen ne yaptın acaba, ben hicbir zaman bu tur olaylarin tek tarafli oldugunu dusunmem, kaldiki bosanmasindan zevk alacak gibi konustugun icin ikiniz de denk ayardasiniz, sende kayınbabanla kaynana bir oda yap onlar da gelsin sende bir ay kalsin, belki kadin normale döner, herneyse. Biraz kendine dön bir atlet bir don kurtarmaz seni cul caput yuzunden kiskanc damgasi yapıştırma ihtiyaci olmasa tenezzul etmezdi zaten senin iki uc eskine, karsindaki insani anla biraz kocasi dovuyor diye sevinme, bosanmak istiyor diye sevinme seni yipratir, bu hayat aynadir, kotu düşünürsen kötü seni bulur, iyi düşünürsen iyi de.seni bulur..
- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Wuu kıskanç fesat eltiMerhaba arkadaslar benim sorunum nisanimdan beri eltim...
Bana acik acik senin herseyin benden farkli sen ne yaparsn onu bende yapcam zatn demis biri kendisi.nisanimdan e kiyafet giydiysem,basortu ne yaptrdysam,dugunmde aynisini yaptrdi hadi hosuna gitmstr yapsn dedm.Benm evim merkeze duzuldu kiraya kendisi koyde kayinvalidemlerle yasiyor.kpyde bana bit oda verildi fazla kullanmadigm esyalarimdan birakmistm ama ne biraktiysam giymis ozel esyalarimi bile kullanmis atletlerme kadar.bayramlarda koye geliriz burda kaliriz bikac gun.Ben ailemi ziyarete gittigimde odama girer butun esyalarimin yeri degisir karistirr kullanir kac defa uyardm anlamiyo ben napcam bu kadinla uyardigim zamanda yemedik ya falan diye uste cikmaya calisiyo kapi carpmalar laf carpmalar falan bitmiyo bebegim olucak kayinvalidem biseyler almis hediye diye bohca gibi hazirlamis.o yokken acmis kendi bebegi 13aylik kiyafetleri hep giydirmis bendemi sorun var bu kadinmi deli anlayamadim ??
- 29 Temmuz 2015
- 1.629
- 965
- 123
eltinizin eşi ne diyor pekiEsimde soyluyo biraz tuhaf anlamiyoki kayinpeder bile dedi en sonunda ben 9senedir bunu duzeltemedim biktim artik sen 1senede duzeltemezsin kizim dedi yaninda anlamiyo insanin bi zoruna gider ama islemiyo kadina.
- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
yapacak bir şey yok o zamanEsimde soyluyo biraz tuhaf anlamiyoki kayinpeder bile dedi en sonunda ben 9senedir bunu duzeltemedim biktim artik sen 1senede duzeltemezsin kizim dedi yaninda anlamiyo insanin bi zoruna gider ama islemiyo kadina.
en azından diğer insanlar da haklılığının farkında
görmezden gelip umursama,
- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
konunuzu ve yorumlarını tek tek okudum vardığım kanaat ise sizde eltiniz kadar suçlusunuz!
anladığım kadarıyla eltiniz hem yüzsüz hem de fesat ama eşinin Ona kötü davranmasına değinmeniz eşinin kv kp hakaretleri dayak delisi yahut deli gibi ithamlarda bulunmanı aslında sizinde hiç masum olmadığınızı gösteriyor...
kalbinizi biraz temizleyin..
benimde eltilerim var ve bizdede kıskançlık diz boyu ben en küçük ve en iyi şartlara sahip eltiyim aramızda neler neler geçiyor bende sinirleniyorum kızıyorum hatta
ama bazı şeyler var onlar cidden can yakıcı şeyler...
eşden dayak yemek kv kp darafından aşağılanmak gibi bunları dillendirmeyin
yani kullanması vs.. hoş değil bende olsam çok öfkelenirim ama dövecektim elimden eşi aldı dediğinize göre sizde altta kalmıyorsunuz...
anladığım kadarıyla eltiniz hem yüzsüz hem de fesat ama eşinin Ona kötü davranmasına değinmeniz eşinin kv kp hakaretleri dayak delisi yahut deli gibi ithamlarda bulunmanı aslında sizinde hiç masum olmadığınızı gösteriyor...
benimde eltilerim var ve bizdede kıskançlık diz boyu ben en küçük ve en iyi şartlara sahip eltiyim aramızda neler neler geçiyor bende sinirleniyorum kızıyorum hatta
yani kullanması vs.. hoş değil bende olsam çok öfkelenirim ama dövecektim elimden eşi aldı dediğinize göre sizde altta kalmıyorsunuz...
Hay ağzını öpeyim derler ya tam o tarz bir yorumkonunuzu ve yorumlarını tek tek okudum vardığım kanaat ise sizde eltiniz kadar suçlusunuz!
Aynen öyle kv ve kp le yaşamak kolay mı..rabbim yardımcısı olsunBardak firlatana kadar sen ne yaptın acaba, ben hicbir zaman bu tur olaylarin tek tarafli oldugunu dusunmem, kaldiki bosanmasindan zevk alacak gibi konustugun icin ikiniz de denk ayardasiniz, sende kayınbabanla kaynana bir oda yap onlar da gelsin sende bir ay kalsin, belki kadin normale döner, herneyse. Biraz kendine dön bir atlet bir don kurtarmaz seni cul caput yuzunden kiskanc damgasi yapıştırma ihtiyaci olmasa tenezzul etmezdi zaten senin iki uc eskine, karsindaki insani anla biraz kocasi dovuyor diye sevinme, bosanmak istiyor diye sevinme seni yipratir, bu hayat aynadir, kotu düşünürsen kötü seni bulur, iyi düşünürsen iyi de.seni bulur..
- 10 Kasım 2014
- 10.121
- 7.660
- 168
bence sizi kiskanyor esinize anlatn durumu hic hos degk ne kadr ayp bi insanin ozeli var dmi sozde ktleyn odayi bdha girmesnMerhaba arkadaslar benim sorunum nisanimdan beri eltim...
Bana acik acik senin herseyin benden farkli sen ne yaparsn onu bende yapcam zatn demis biri kendisi.nisanimdan e kiyafet giydiysem,basortu ne yaptrdysam,dugunmde aynisini yaptrdi hadi hosuna gitmstr yapsn dedm.Benm evim merkeze duzuldu kiraya kendisi koyde kayinvalidemlerle yasiyor.kpyde bana bit oda verildi fazla kullanmadigm esyalarimdan birakmistm ama ne biraktiysam giymis ozel esyalarimi bile kullanmis atletlerme kadar.bayramlarda koye geliriz burda kaliriz bikac gun.Ben ailemi ziyarete gittigimde odama girer butun esyalarimin yeri degisir karistirr kullanir kac defa uyardm anlamiyo ben napcam bu kadinla uyardigim zamanda yemedik ya falan diye uste cikmaya calisiyo kapi carpmalar laf carpmalar falan bitmiyo bebegim olucak kayinvalidem biseyler almis hediye diye bohca gibi hazirlamis.o yokken acmis kendi bebegi 13aylik kiyafetleri hep giydirmis bendemi sorun var bu kadinmi deli anlayamadim ??
- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
Ben olsam l kaMerhaba arkadaslar benim sorunum nisanimdan beri eltim...
Ben olsam o kadın hiç birini yapamaz yemedik ya dediği an yedirtirdim ınan