anlamadim???Ha gayret biraz daha,olacak.
ya bu kadınlar evlilik öncesi yıllarını niye evlilik yılları içinde değerlendiriyor bir türlü anlamaıyorum. 5 değil 10 değil 15 yılda geçse eşini çok tanıdığını söylemeyi bırak ima bile etmeyeceksin.
Birde evlilik öncesinde 7 yılı devirmiş biri olarak evliliğe alışmamız evlendikten sonra 4 yılı buldu. Biraz gerçekci olun tozpembe değil öyle hayat..
Eşiniz sizle uyumaya alışamadan şimdi sizle ve karnınızda bebeğinizle uyumaya alışıyor. ki bazı babalar bebeklerine zarar vereceklerini düşünüp hiç yaklaşmazlar. Yada yatağa sıfır yatarlar siz rahat edin diye..
artık sizin ki hangi alemde bilemiycem. onu sizin bulmanız lazım
O rüzgar yönünü değiştirip başka yapraklara esip kıpırdatırsa9 aylik evli 18 haftalık hamileyim yaklasik 2 aydir esimin bana karsi bilhassa geceleri soguk durmasindan biktim artik yaklastim opeyim sarilayim diye neymis uyutmamisim beyfendi rahatsz olmus kalkti gitti salona ... onceden bana eli kolu ayagi muhakkak degmeden uyuyamazken kalkip gitmeyi aliskanlik haline getrdi hrrseferinde hadi yataga gel mi demm lazim .biktim artik
Valla erkekleri bu cümlelerle pohpohlarsak daha çok tepemize çıkarlar. Kadın hemen adapte oluyorsa erkekte olacak. Bebek istemeyi biliyorlarsa, birlikte uyumayada alışacaklar. Yok erkek psikolojisi diye diye adamlar kendilerini kral ilan ettiler. Bir erkek hamile eşine bilhassa özen ve ilgi göstermek mecburiyetinde...Öyle kafasına göre ayrı falan yatmakta neyin nesi. Erkeklere bu kadar yüz vermeyin4 yılda evliliğe alışamamak ne demek Hamileyken ilişkileri kesmeyin çünkü doğum sonrada bu devam eder...Hakkını aramayan sessiz kadını ezerler..Arkadaşım senden alıntıladım ama genel konuşuyorum yanlış anlama..hayırlı ramazanlar diliyorum herkese