artik ruzgar essede bende yaprak kimildamaz

O salona gidince bende yastigimi aldim digrr odaya gittim geldii yanima boyle olmaz dedi kari kocanin ayri yatmasi dinimizdede yok dedi ee sen solanda yatinca oluyoda ben odada yatincami gunah dedim neyse gel unutalim dedi ... gunduzde bi cicek almis gelmis bebegimide senide cok seviyorum ama işler den kafami kaldiramiyorm gece gunduz aklima is geliyo diyo

tatlım ben 6 yıl sevgili kaldım 1 yıl sözlü ve evlenelide iki-üç ay sonra 7 yıl olacak. yani tam 14 yıl...Ve evet evlendikten sonraki ilk dört yıl alışmaya çalıştık. önce kendi ailemden uzak kalmaya sonra onun ailesine adapte olmaya ve en önemlisi de birbirimize karşı saygılı sevgili olmaya ve bunun azalmaması için ne yapabiliriz ile geçti. Kimse kusura bakmasın da 3 ayda kırk yıllık evli gibiydikler filan fasa fiso yok öyle bir dünya.

ve ben en az 1 yıldan önce yapılan bebek fikrine sıcak bakmıyorum. İstisnalar olabilir. ama fikrim sabit.

eşlere yüz verin tepenize çıkarın yazmadım. hem eşin bebek isteyip istemediğini bilmiyoruz. öyle olduğunu söyleyen biri var ama doğru mu ? belki istemiyordur? belki kendini hazır hissetmiyordur? belki istiyordur da zamanlama doğru değildir? kafamda deli sorular :KK48::KK48:

Senin durumun farklı çünkü başka bir şehir başka bir aile ortamı..ben kendi şehrimde, kendi aileme yakınım:KK48::KK48: Eşimde üniversiteden beri yanlız yaşamış istanbulda, bıkmıştı bana geldiğinde, mecbur hemen adapte oluverdi:KK70::KK70:biz bebeği 2 yıl sonra yaptık, gezdik, tozduk...şimdi oğlum 11 aylık gene yapalım diyo eşim:confused::confused::confused: çok bekler :KK70::KK70:

Senin durumun farklı çünkü başka bir şehir başka bir aile ortamı..ben kendi şehrimde, kendi aileme yakınım:KK48::KK48: Eşimde üniversiteden beri yanlız yaşamış istanbulda, bıkmıştı bana geldiğinde, mecbur hemen adapte oluverdi:KK70::KK70:biz bebeği 2 yıl sonra yaptık, gezdik, tozduk...şimdi oğlum 11 aylık gene yapalım diyo eşim:confused::confused::confused: çok bekler :KK70::KK70:

yap yap ikinciyi :) kardeş iyidir. :anneadayı::nazar: enişteye desteğim tam şuan :KK50:

X