• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık Psikolojim Bozuldu 38 kiloyum

Kızlar çok zor bir dönemden geçtim 53 kilodan 38 kiloya kadar düştüm 2 senedir kilo almaya uğraşıyorum.Kan sonuçlarım normal hormonlar normal her şey normal ama bir türlü kilo alamıyorum!

Bacaklarımın arası ayrık duruyor resmen ya XS bile olmuyor bazen.Kaç doktor kaç diyetisyen gezdim.
Boyum 1,67.Kilo 38-39 arasında.:KK61::KK61::KK61:
Bugün ağla ağla içim çıktı.Ve sigarayı çöpe atıp yeme düzeni oluşturmaya karar verdim.Sorun şu ki iştahım yok.

Öğüre öğüre yiyorum.Çok yersem kusuyorum:KK61: Önerebileceğiniz kalorisi yüksek az yesem de kilo aldıran yiyecekler içecekler var mı ??
Resim de atacağım konuya

Resim bana ait değil! Ancak fizik olarak benziyoruz...
Siz kusma hastaligina yakalanmissiniz bile.Allah yardimciniz olsun.

bol bol kuruyemiş ye. her an ama.
antep fıstığı ve kaju gibi yağlı şeyler olabilir.
lokma tatlısını biliyor musun? 1 tanesi 78 kaloriymiş:KK57: 10 tane yesen her gün +780 cal arada git gel 1 tane at ağzına.
ekmeği hep katık yap yemeklerine.
tahin+pekmez müthiş kilo yapıyor.
tamam sağlıklı öneriler vermedim ama 1.67 boya 38 kilo hastalık resmen,anoreksiya gibi canım. o yüzden en azından 45 kiloya çıkana kadar biraz sağlıklı mı değil mi diye bakma,önce psikoloji
bir de eczanelerde bir süt var,besin takviyeli. annem kemoterapi alırken 44 kiloya düşmüştü onunla çok kilo aldı. bir sorsana,tanesi 5 tl ama doktora yazdırabiliyorsun o zaman biz 1 valiz sütü 20 tl'ye mi ne alıyorduk. günde 5 tane içsen ama hiçbir şey yemesen yine kilo alıyorsun öyle bir süt,annem yiyemiyordu.

Siz kusma hastaligina yakalanmissiniz bile.Allah yardimciniz olsun.
kusma hastalığı diye bir hastalık mı varmış? bulimia nervosa'yı falan diyorsanız onlar bilinçli kusuyorlar,zayıflamak için. zayıf olsalar bile bedenlerini beğenmiyorlar daha da zayıflamaya çalışıyorlar vs. yani onlarınki psikolojik. konu sahibi öyle değil sadece iştahsız. yani duygusal yeme bozukluğu var. bazı insanlar streslenince çok yer -benim gibi- bazıları da konu sahibi gibi,annem gibi az yer.
moral bozmak yok,annem şu an 53 kilo Yesil Cilek Yesil Cilek sen de düzeleceksin.
ayrıca hep kilo problemim oldu ve hep vermeye çalıştım. ama şunu iyi biliyorum kilo almak iştahsız biri için çok daha zor,kilo vermek daha kolay. iradene sahip çıkıp bir şekilde yemiyorsun ama istemiyorsa canın o lokmalar ağzında büyüyor.

bol bol kuruyemiş ye. her an ama.
antep fıstığı ve kaju gibi yağlı şeyler olabilir.
lokma tatlısını biliyor musun? 1 tanesi 78 kaloriymiş:KK57: 10 tane yesen her gün +780 cal arada git gel 1 tane at ağzına.
ekmeği hep katık yap yemeklerine.
tahin+pekmez müthiş kilo yapıyor.
tamam sağlıklı öneriler vermedim ama 1.67 boya 38 kilo hastalık resmen,anoreksiya gibi canım. o yüzden en azından 45 kiloya çıkana kadar biraz sağlıklı mı değil mi diye bakma,önce psikoloji
bir de eczanelerde bir süt var,besin takviyeli. annem kemoterapi alırken 44 kiloya düşmüştü onunla çok kilo aldı. bir sorsana,tanesi 5 tl ama doktora yazdırabiliyorsun o zaman biz 1 valiz sütü 20 tl'ye mi ne alıyorduk. günde 5 tane içsen ama hiçbir şey yemesen yine kilo alıyorsun öyle bir süt,annem yiyemiyordu.

Haklısın.Kaç kere kemiklerim battığı için uyuyamayıp hastaneye koştum ağladım beni yatırın tedavi edin diye ancak anoreksiya olmadığım için yatırmadılar.İlaç dahi önermiyorlar.Diyet listesi hazırlayıp gönderiyorlar.

Ben yiyemiyordum ki.Gün boyu hiç bir şey yemesem açlık hissetmiyordum hissettiğim zaman su içtiğimde doyuyordum.Zorla ağzıma teptiğim şeyleri de kusuyordum işte..
Neyse ki düzeldi.Artık kusmuyorum.Yavaş yavaş toplamaya da başladım.En azından boş öğün geçirmiyorum az çok yiyebildiğim ne varsa yiyorum.

Bir çok kişi kilolu olmaktan yakınıyor.Aslında zayıf olmak çok daha zor.
Yüzün kırışıyor genç olsan bile, gözlerinde kalıcı morluklar oluşuyor, yürüyerek hiç bi yere gidemiyorsun, oturamıyorsun-yatamıyorsun kemiklerin batıyor, su bardağını kaldırırken bile ellerin titriyor...
Kimseye sarılamıyorsun. pantolon giyemiyorsun bacakların ayrık duruyor etek hele hiiiiççç dar bluz imkansız yazın kapat her yerini,

Tarifi zor, iğrenç günler geçirdim.Geçiriyorum da hala aslında...Ama artık daha umutluyum ve inanıyorum.
Zaten başka da seçeneğim yok

benim boyum 155 kilom 36 idi stresten yemek yiyemiyordum ayrıca aşırı yemek seçerdim. dr antidepresan başladı bir ay içerisinde 42 oldum kilo alınca çok daha iyi psikolojim. yemek seçmiyorum her şeyi yiyorum.

kusma hastalığı diye bir hastalık mı varmış? bulimia nervosa'yı falan diyorsanız onlar bilinçli kusuyorlar,zayıflamak için. zayıf olsalar bile bedenlerini beğenmiyorlar daha da zayıflamaya çalışıyorlar vs. yani onlarınki psikolojik. konu sahibi öyle değil sadece iştahsız. yani duygusal yeme bozukluğu var. bazı insanlar streslenince çok yer -benim gibi- bazıları da konu sahibi gibi,annem gibi az yer.
moral bozmak yok,annem şu an 53 kilo Yesil Cilek Yesil Cilek sen de düzeleceksin.
ayrıca hep kilo problemim oldu ve hep vermeye çalıştım. ama şunu iyi biliyorum kilo almak iştahsız biri için çok daha zor,kilo vermek daha kolay. iradene sahip çıkıp bir şekilde yemiyorsun ama istemiyorsa canın o lokmalar ağzında büyüyor.
Blumia evet. Sonrada ileriki safhalarda otomatikman kusuyorlar..

Haklısın.Kaç kere kemiklerim battığı için uyuyamayıp hastaneye koştum ağladım beni yatırın tedavi edin diye ancak anoreksiya olmadığım için yatırmadılar.İlaç dahi önermiyorlar.Diyet listesi hazırlayıp gönderiyorlar.

Ben yiyemiyordum ki.Gün boyu hiç bir şey yemesem açlık hissetmiyordum hissettiğim zaman su içtiğimde doyuyordum.Zorla ağzıma teptiğim şeyleri de kusuyordum işte..
Neyse ki düzeldi.Artık kusmuyorum.Yavaş yavaş toplamaya da başladım.En azından boş öğün geçirmiyorum az çok yiyebildiğim ne varsa yiyorum.

Bir çok kişi kilolu olmaktan yakınıyor.Aslında zayıf olmak çok daha zor.
Yüzün kırışıyor genç olsan bile, gözlerinde kalıcı morluklar oluşuyor, yürüyerek hiç bi yere gidemiyorsun, oturamıyorsun-yatamıyorsun kemiklerin batıyor, su bardağını kaldırırken bile ellerin titriyor...
Kimseye sarılamıyorsun. pantolon giyemiyorsun bacakların ayrık duruyor etek hele hiiiiççç dar bluz imkansız yazın kapat her yerini,

Tarifi zor, iğrenç günler geçirdim.Geçiriyorum da hala aslında...Ama artık daha umutluyum ve inanıyorum.
Zaten başka da seçeneğim yok
canım anlıyorum seni,ama şu dediğim sütleri bir araştırsan? eczanede satılıyor tıbbi süt,1 tanesi 300 küsür kaloriydi ve minicik sütler 2 dakkada hüp içilir yani tatları da muhteşem. çikolatalı,çilekli falan var. çok kalorili olmasa ben de içiyordum arada öyle güzel tadı

canım anlıyorum seni,ama şu dediğim sütleri bir araştırsan? eczanede satılıyor tıbbi süt,1 tanesi 300 küsür kaloriydi ve minicik sütler 2 dakkada hüp içilir yani tatları da muhteşem. çikolatalı,çilekli falan var. çok kalorili olmasa ben de içiyordum arada öyle güzel tadı
Bugün eczaneye gittim ama bahsettiğiniz sütlerden olmadığını hatta öyle bir şey olmadığını söylediler. Acaba nasil bulabilecegimi soyler misiniz? Adi neydi hatırlıyorsaniz?

Bugün eczaneye gittim ama bahsettiğiniz sütlerden olmadığını hatta öyle bir şey olmadığını söylediler. Acaba nasil bulabilecegimi soyler misiniz? Adi neydi hatırlıyorsaniz?
onu bize ilk almanya'daki kuzenim getirmişti,sonra burada da olduğunu öğrendik.ne demek yokmuş?
ismini öğrendim tekrar sizin için unutmuştum,hatta link atayım
http://www.nutricia.com.tr/urun/detay/fortimel-energy
bak canım burada içeriğini vs de inceleyebilirsin. o zamanlar tanesi 5 tl'ydi, günde 3 tane içsen her gün 15tl vermek pek mantıklı değil. bunu önce bir al dene,tadını seveceğinden yüzde yüz eminim ama bir bak,sonra da doktora yazdır. zaten aşırı zayıfsın doktor tereddüt etmeden yazar.

anneme doktor ayda 60-90 arasında süt yazıyordu,valizle gidip alıyordum sütleri düşün. buzdolabında uzun bir süre durabiliyor zaten ağızlarını açmazsan.

Kızlar çok zor bir dönemden geçtim 53 kilodan 38 kiloya kadar düştüm 2 senedir kilo almaya uğraşıyorum.Kan sonuçlarım normal hormonlar normal her şey normal ama bir türlü kilo alamıyorum!

Bacaklarımın arası ayrık duruyor resmen ya XS bile olmuyor bazen.Kaç doktor kaç diyetisyen gezdim.
Boyum 1,67.Kilo 38-39 arasında.:KK61::KK61::KK61:
Bugün ağla ağla içim çıktı.Ve sigarayı çöpe atıp yeme düzeni oluşturmaya karar verdim.Sorun şu ki iştahım yok.

Öğüre öğüre yiyorum.Çok yersem kusuyorum:KK61: Önerebileceğiniz kalorisi yüksek az yesem de kilo aldıran yiyecekler içecekler var mı ??
Resim de atacağım konuya

Resim bana ait değil! Ancak fizik olarak benziyoruz...
Bende kilo vercem diye canım çıkıyor . Kilo almamak nasıl birşey bilmiyorumki. Doktor iştah açıcı birşeyler önermedimi . Doktor tavsiyesi dışında her duyduğunuz bilmediğiniz şeyleri içmeyin . Allah korusun daha kötü sonuçlar olur. Gece on ikide falan yemek yiyin . Sevdiğiniz hiç mi birşey yok . Çikolata , makarna , Çerez . Her iki saatte bir bişeyler yiyin azda olsa çok zorlamadan . Mideniz küçüktür siZin çünkü . Allah yardımcınız olsun .

bu arada benim önerdiğim sütler tıbbi süt. reçetesiz satılıyor ve herkes içebilir.annem kemoterapi gibi hassas bir dönemde dahi içebilmişti. ben de arada tadı güzel diye içiyordum. sen yine de eczaneye sor sonra da doktora yazdır Yesil Cilek Yesil Cilek

Ogh! Herkes kilo vermeye çalışırken... Tamam biliyorum almakta zordur ama gene de ne büyük bir lüks bu... Ne kadar çok seviyorum yemek yemeği ben... Leziz börekler sabah tereyağlı simitler, yumurtalı ekmekler... Öğlen burger king arada çikolota... olmadı baklava....

Yaaa nasıl kilooo alamazsınnnn nasıl... ben gün be gün büyüyorum... Ve yemek yemeği çoook seviyorummmm

Mevzu kilo vermek için 7bin kalori açık vermekti... Kilo almak için de 7000 kalori fazladan girmesi lazım vücuduna... (metabolizma hızın - yediklerin) bu durumda cidden önce mideni genişletmeye bak... Şişmeden masadan kalkma... Sonra sürekli en kalorili şeyleri ye... olmama ihtimali görmüyorum...

Yada en iyisi gel benimle takıl :D

Lactamilin emziren anneler için içeceği var
Herkes kilo aldırdığını söyluyor...dene istersen.
Ben şu an kullanıyorum ama emzirdiğim için pek kalıcı kilo yapmadı

fitblack fitblack Daha büyük bir eczaneye soracağım en kısa zamanda çok teşekkür ederim tavsiyeniz için.

E esma 82 Evet midem küçük olduğu için kabul etmiyor yediklerimi ve su icsem doyma hissi yaşıyorum. Bu nedenle yemek yerken zorlanıyorum. Su an siteden bir arkadasin tavsiyesi ile istah açıcı şurup kullanıyorum işe yarıyor.

brinsipal brinsipal Hahahah:) Bana herkes böyle diyor nasıl yiyemiyorsun diye şaşırıyorlar. Millet olarak yemeyi çok sevdiğimiz için benim durumum fazla anormal kalıyor :)

Çözüm olarak 'kendini zorla, ye,devami gelir ' şeklinde öneriler dışında pek bir şey yok.
Ama gerçekten ağzıma burnuma kadar doyma hissi yaşıyorum. 1 lokma daha yesem burnumdan kulaklarimdan fışkıracakmış gibi geliyor. Bu yüzden kalorisi yüksek ve yemesi kolay besinleri tercih ediyorum.

Kova hatunu Kova hatunu Reklamlarda görmüştüm evet. Kilo aldırdığını bilmiyordum. Teşekkür ederim :)

Back